MASKU:ssa petetään

MaskussaPetetään

Olen laittanut tämän tänne aikaisemminkin mutta laitan nyt kun taas putoilee MASKUn "alennuslehtisiä" postilaatikoihin.

Aikoinani kun en tiennyt kuka MASKUa johtaa ja omistaa menin sinne ihan vakavissani sohvaostoksille. Sielä sitten katseltiin sellaista 750e sohvaa josta oli saatavana eri variaatioita. Myyjä mainosti ja vakuutti (kuten lehtisetkin) että "100% Suomalainen tuote". No, valitsin yhden mallin mutta se halpamalli ei vakuuttanut. Vaihdettiin kangas vakosametista eläinten kynsien kestävään plyyssiin ja paskanruskea väri siniseen, jotta sopisi yhteen muun sisustuksen kanssa. Toimitusiaka oli maksimissaan kahdeksan viikkoa. Maksoin sohvastani 1280e.

Kun sitten kahdeksan viikkoa oli kulunut niin soitin MASKU:n puhelinpalveluun että missäs se sohva luuraa. Puhelimessa kerrottiin että on ollut ruuhkaa jne jne jne ja kun kyselivät tilauksen numeoa niin sain sellaisen kuvan että etukäteen maksetun sohvani tilaus oli hukattu.

No, siitä kolme viikkoa ja sohvaa kiikutettiin kotiin. Kotona purin paketin ja laitoin sohvan paikoilleen. Jokin takaraivossani raksutti että kaikki ei ole kohdillaan. Mutta en siinä sekunnissa hksannut että mikä. Sitten hoksasin.

Sininen sohvani oli muttunut paskanruskeaksi ja se kangas joka oli valittu kestämään eläinte (kissojen ja koirien) kynsiä, oli vaihtunut siihen halpaan vakosamettiin. Tarkempi tarkastelu osoitti että runko, joka olikin yllätyksekseni tehty lastulevystä, oli yhdestä kohtaa poikki.

Soitin MASKUn puhelinpäivystykseen ja vaadin sohvan vaihtoa. Kävin tyttelin kanssa läpi tilauslomakkeen ja toden totta, myyjä oli laittanu värikoodiksi sen paskanruskean vakosametin (vaikka kangaspakkaa käytiin kaksin läpi) ja malliksi sen halpamallin rungon (vaikka sekin käytiin läpi että puurunkoinen). Kun sitten sanoin että runko on poikki ja haluan ainakin että se korjataan tai lähetetään korjauspala minulle, niin puhelimeessa sanottiin "Nämä Virolaiset halpasohvat nyt ovat tällaisia".

Eli, maksoin 1280e 750e:n sohvasta joka piti olla Suomalaista tutantoa. Mutta olikin tehty Virossa. Ja koska Maskun sekä kuluttaja-asiamiehen mukaan kaikki oli mennyt ihan oikein (minun olisi pitänyt ymmärtää ja tietää heidän väri- ja runkokodistonsa) niin minulla ei ollut naputtamista. Ja allekirjoituksellani olin hyväksynyt sen että maksoin halvemmasta sohvasta kalliimman hinnan.

Se että MASKU ei halua tästä keskutella ja heidän mielestään asia on OK, olkoon varoitus muille jotka miettivät kalusteidensa ostamista MASKU:sta. Ja kirjoitan tämän tänne aina aika-ajoin, jotta ihmiset tietävät välttää ko. kauppapaikkaa.

6

<50

  Vastaukset

  • Kyllä varokaa Maskua, itseäni on petetty niin pahasti että en enää ikinä mene sinne. Varokaa tätä liikettä.

   • Poliisille kait olet ottanut yhteyttä, huijaus on rikos. Jos et siis tiennyt.


  • hinnoittelu on perin hauskaa. Hinnoitteluohje 500 euron sängylle. 500 x 2 =1000 x 2 =2000 -50% ja siitä vielä -50%. Eikös se juurikin näin mene.

   • Silloinhan sä et maksa yhtään ylimääräistä. Mikä huijaus se sellainen muka on.?? Se olisi huijaus jos maksat liikaa 😂


  • Ostettiin sohva maskusta. Myyjä ei suostunut käteis maksuun, vaan alkoi heti kertoa, että "pankki kyselee" hieman tietoja. No myyjä teki sitten Tuohi MasterCard /luotto hakemuksen nordeaan. Luulin ensin että kyseessä on kauppakirja ostoksesta. No tietysti soitin pankkiin heti ja tuo kortti/luotto hakemus 'kuoletettiin". Myyjä halusi siis vain provikat . Uskomaton kauppa kun asiakas ei saa päättää itse, siitä millä maksaa ostoksen. Ei ikinä tähän puljuun enää tule mentyä...

   • Siis se että saat paremman sohvan ku halusit ja maksuajan, että jää varaa muuhun, on sulle huono.
    Ja samalla maksat myyjälle palkan? Toivon teidän kannalta, että kaikki mene nettimyymälän toimintaan, maksu heti, ilman kokeilu jne. Siinä sit nautit, ostosta/palautuksista/vaihdosta/ostosta jne jne. Koska tätä menoa myyjiä ei enää tarvita. Ja Suomen työvoima ei ole ku sairaanhoitajien/lääkärien, siivojien varassa. Koska sitä ei voi tehdä.. no itseasiassa voi, etänä voi myös saada "diagnoosin" sairauteen..
    Luuletko oikeesti, että nykyään esim. huonekalualalla, saa myyjä jotain noilla 50-60% alennuksilla tienattu. Joka nurkalla myydään huonekaluja + netti.. istut kotona ja tilat. Ja rahat menee pois Suomesta. Kaikki valittaa, halutaan suomalaista ja Suomessa työttömyyttä. Kukaan ei ajattele, että ku ostat Suomessa myyjältä jotain, annat hänelle palkan. On se sit tehty vaikka intokiinassa sä annat suomaliselle sen rahan.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   124
   4370
  2. Ovatko ihmiset unohtaneet että edustatte omaa työpaikkaanne myös omalla vapaa-ajallanne?

   Hävytöntä käytöstä, törttöilyä ja yksityisiä asioita julkaistaan someen. Sietäisi hävetä. Ettekö ymmärrä että tekonne vaikuttaa työpaikkanne imagoon j
   Maailman menoa
   120
   3530
  3. Stefan on onnellisempi kuin koskaan!

   Keväällä Martina Aitolehdestä, 37, eronnut Stefan Therman, 34, on elänyt jo kuukausia parisuhteessa ex-missi Sofia Belórfin, 30, kanssa. – Olen todel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   165
   1031