Mitä puoluetta äänestän?

kelleääneniannan

Mikä puolue ajaisi pienten maaseutupaikkakuntien asiaa, eikä patistelisi ihmisiä muuttamaan asutuskeskuksiin. Voisiko perustulo varmistaa hyvän elämän myös syrjäseuduilla, koska silloin ei tarvitsisi muuttaa työnperässä muualle.

21

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sitämieltätästä

      Älä ainakaan keskustaa....oikea junttapuolue, jäärät istuu rivissä ja mikään ei muutu parempaan. Ovat aina oikeassa joka asiassa. Köyhät köyhtyy ja he rikastuvat, vaikka vääryydellä. Onhan noita vaihtoehtoja, jospa löytäisit oman aatteesi kaltaisen henkilön.

      • MaallakoYhteishenkeä_EI

        Kaikista pahinta että nämä jäärät eivät tunnusta virheitään vaan syyllistävät julkisesti puolustuskyvyttömiä henkilöitä kuten Konnevedellä (ikärasismia).
        Keskusta, kokoomus ja ns. kristilliset.


      • KauhustaKankea

        Yhteishenki kun puuttuu niin mitään ei sitten yhdessä saadakaan aikaiseksi. Kehityksen este kaikelle! Tämä näkyy hyvin erityisesti Konneveden seurakunnassa ollaan niin ns. kristillisiä... Tällaisia päättäjiä mitä esim. seurakunnassa ja kunnassa on ollut, ei tarvita missään!


      • menkäämuualle
        KauhustaKankea kirjoitti:

        Yhteishenki kun puuttuu niin mitään ei sitten yhdessä saadakaan aikaiseksi. Kehityksen este kaikelle! Tämä näkyy hyvin erityisesti Konneveden seurakunnassa ollaan niin ns. kristillisiä... Tällaisia päättäjiä mitä esim. seurakunnassa ja kunnassa on ollut, ei tarvita missään!

        Pitääkö se hiivatin seurakunta sotkea ihan joka keskusteluun? Paras ratkaisu olisi että jos toimit seurakunnassa, niin et voi toimia politiikassa ja myös toisinpäin. Näitä asioita ei pitäisi koskaan sotkea keskenään. On nykypäivänä vähintää härski ajatus, että kansalaisten asioista pääsee päättämään ihmiset jotka uskovat olemattomaan.


    • Kokoomuspersudemari

      Keskusta on torpannut jo konnevedelläkin huomattavat investoinnit uusiutuvaan energiaan.
      Josta olisi tullut veroeuroja kunnan kassaankin.
      Koskien osto, häyrylänrannan vuokraaminen aateveljille ja valokuitu sekoilut.Eikö siinä ole jo listaa millä saa pienen kunnan talouden polvilleen.
      Jos maailman katsomus on tuvan ja navetan välillä niin miten on silmää olla haka kuntataloudessakaan.

      • Käsittämätöntä

        Sanopas muuta. Vastaan ollaan kaikesta mahdollisesta kehityksestä jos vaan päättämään päästään. Käsittämätöntä. En kyllä tiedä itsekään mitä tässä nyt sitten äänestää kun höpösakkia tuntuu ehdokkaissa riittävän!


      • Anonyymi

        Tämä juuri on nykyistä Konneveden kunnalispolitiikkaa. Kaikki on kepun hallussa ja vielä "hyväveli" retoritiikkaa...Mutta: Kun: Tulee seuraavat kunnallisvaalit,,,,,,,,,,,niin unohtakaa nämä "vanhat" kunnalliset päättäjä suvut ja antakaa äänenne uusille ehkä jopa viisaammille uusille ehdokkaille. Olen entinen Konnevetinen ja toimin jonkunverran kunnallis * toiminn-nassa. Eipä ollut silloin kunnalla suuria haaveita,muttta eipä suurempia velkojakaan Sanon: KESSKUSTAPUOLUE on Konneveden kaltaisen kunnan kasassa pitäjä, jos siinä on oikeat päättäjät.


    • kolmeko

      Persut. He haluavat alentaa polttoaineiden verotusta, sähkönverotusta. Tavoite on tehdä asumisesta ja liikkumisesta nykyistä halvempaa. Keski-suomen vaalipiirissä persuilla on ainakin kolme ehdokasta jotka asuvat maaseuduilla.

    • Todettu

      Ei huono vaihtoehto äänestää persuja!

      • Anonyymi

        Iloton katkeruus näkyy olevan ihan elämänohjeena näillä persusuomalaisilla ihimisillä. -Harmi vain että sillä asenteella ei rakenneta mitään uutta, saati kehitytä tulevassa.


    • suomitakaisin

      Perussuomalaisille meni ääni.
      He eivät ole lähteneet mukaan tuohon ilmastonmuutos hömpötykseen, joka lopulta vaikeuttaisi varsinkin syrjäseuduilla asuvien elämää. Suomi ei voi maapalloa pelastaa ja päästömme on prosentin koko maailman päästöistä. Vaikka kaikki Suomalaiset lakkaisi olemasta, niin se ei vaikuttaisi mitenkään maapallon ilmastoon. Suomi ei myöskään voi pelastaa kaikkia maapallon hädänalaisia hmisiä.
      He eivät ole myös luvanneet mitään utopistisia vaalilupauksia, vaan kertovat vain tosiasiat.

      • Anonyymi

        He eivät lupaa mitään koska heillä ei ole mitään luvattavaa, jälkiviisaana puolueena ei voi ollakaan koska persusuomalaisten silmä katsoo somasta paikasta vain taaksepäin.


      • Anonyymi

        Vielä persuista juohtui mieleheni hersyvän hauska vertauskuva jossa persujen aatteellinen perusta on kuin Kallio-Herkon uuninteon nuhjaaminen satusetän mestaroimana, sekinhän haki aikansa paekkoonsa kunnes lopulta nyykähti nokalleen kun mätänevästä aineesta rus-
        tattu perustus viimen petti. -Voe sen toki sitä satusettää!


    • ikuinenoptimisti

      Ihan sama, ketä iänestit. Konnevesi on hiljaa hiipuva paikkakunta siinä, missä muutkin pikkupitäjät. Ei synny lapsia, kun ei ole nuoria pareja. Ei ole nuoria pareja, kun ei ole houkutuksia. Ei ole palveluja, kun ei ole maksajia. Ennen oli asukkeja joka paikassa, minne vain jalan pääsi. Näihin mökkeihin tarvittiin tavaraa ja muuta palvelua ja vaikka mitä. Kauppoja oli useita, sivukylilläkin. Sieltä haettiin Juoma-Maikkia vasikalle, Promecaa lypsylehmille ruokahalun koohokkeeksi. Moottorisahan ja ensin pokasahan teriä.Remmin hakoja, että saatiin puimakone ja mylly pyörimään. Eli maatalous, vaikkakin pienimuotoinen, elätti mökkiläiset, työmiehet ja -naiset, kauppiaat, kuskarit, korjaamot, rakennusmiehet. Maaltapako kun alkoi, ruvettiin huomaamatta laskemaan loppulitviikkiä. EU iski lopun. Harvat tilat ostavat kamppeensa kaupungista ja netistä. Ja niin tekee tavalliset palkansaajat. Käyvät työssä muualla ja tuovat tullessaan. Tai itsekunkin on haettava tarvitsemansa muualta, kun täältä ei saa. Ei kannata kauppiaan pitää artikkelia, jota menee kymmenkunta vuodessa kaupaksi. Jos menee. Ei ole ostajia tarpeeksi. Kun ei ole täällä sitä hupipuolta, joka auttaisi asettumaan nuorison kotipaikkakunnalle. Maailma on muuttunut muutamassa vuosikymmenessä paljon ja muuttuu tulevaisuudessa vielä enemmän ja nopeammin. Kohta ovat veteraanit kuulleet viimeisen iltahuudon, suuret ikäluokat alkavat vähetä. Nopeammin kuin uusia syntyy. Ei tarvitse Vapaavuoren ja J. Vartiasen huolehtia turhista panoksista maaseudulle, kun kohta ei ole niiden vastaanottajia. Että näillä iloisilla sanoilla kohti parempaa huomista!

      • Anonyymi

        Jep jep, mutta yhä täällä vaan elellään eikä edes heikkoa tee kun osaa käyttää omaa pääomaansa eli osaamistaan, silloin ei tarvii syytellä muita jos on itsellä peruskoulu jäänyt
        vähää vaille käydyksi eikä yhteiskunta järjestä mukavia hommia joissa ei tule hiki.


    • Anonyymi

      Ei mikään puolue. Olen entisenä konnevetisenä ihmetellyt päätöksentekoa Konnevedellä. Vuonna 2008 Kunnalla oli velkaa 800€/asukas. Lisäksi oli rahastoituna ns, K-S Valon osakkeet 6 milj. euroa. Kymmenen vuotta myöhemmin velkaa on liki 10.000 euroa/ asukas, takausvastuut mukaanlukien. Kaiketi nuo Valon osakkeetkin on syöty. Huonoja päätöksiä on tullut tehtyä ja kaikki vielä hyvässä yhteisymmärryksessä yli puoluerajojen. Ei ole tehty äänestyspäätöksiä, eikä myöskään jätetty eriäviä mielipiteitä päätöksistä. Kannattaisi miettiä, mitkä ovat kunnan perustehtäviä, varsinkin pikkukunnassa.

    • Anonyymi

      Muistakaahan äänestää Eurovaaleissa. Enempi sillä päätetään meidän asijoista kuin meidän omassa eduskunnassa.
      Muistakaa myös että keskustaa äänestämällä varmistatte taivaspaikkanne.

    • Anonyymi

      Kalajokilaaksoon rakennetaan 600 teollisuustuulivoimalaa pelloille, metsiin ja pihoille ensi kesän aikana!!

      Elämänedellytykset on viety. Myllyt ovat 2 kertaa niin isoja kuin Keski-Euroopassa käytetyt!

      Massamuutto stadiin alkaa!

    • Anonyymi

      Kalajokilaaksossa ollaan yrittelijäitä ja eteen päin katsovia..
      Eipä niitä pihoihin rakenneta, tosiasiat löytyy netistä kun etsii.
      Jospa siellä ei olekkaan pelkästään navetanpolkuja astelevia päättämässä..saattaapa niillä olla fiksumpaa näkökantaa.

      • Anonyymi

        Taitaapi olla kohta kepun aika ohi ja pienten elinkelvottomien maatilojen joita väkisin tukien avulla pidetään pystyssä josta johtuen suomalaisten elintarvikkeiden hinnat pysyvät pilvissä.


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1937
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1682
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1604
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1537
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1515
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1435
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe