Keuruu tarvitsee oman kansanedustajan

Kotiinpäin

Kun Oinonen ei ole käytettävissä, niin nyt on uusien yrittäjien vuoro ja onneksi heitä on tarjolla. Keuruulaisten olisi jo oman etunsakin vuoksi hyvä valita ehdokkaista joku, jonka taakse ryhmittäydytään puolueeseen katsomatta sillä ilman äänien keskittämistä kukaan ei tule valituksi. Sunnuntaina siis kaikki uurnille ja ääni keuruulaiselle ehdokkaalla.

29

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eikepulle

      Kunhan ei äänestetä kepulaista. Kaikki muu käy.

      • lestainsinööri

        ei varmaan äänestetä .


    • Parempi.katsoa

      Ihan vaan tiedoksi, ettei tule poikkeavia äänestettyä jos et itse kuulu porukkaan.

      https://seta.fi/sateenkaarikansanedustajat-2019/

      Pääasiahan nuo näkyvät olevan kommunistien peitejärjestön, sosialistien ja vihreiden listoilla olevia mutta on siellä joka vaalipiirissä muidenkin puolueiden listoilla olevia kuten mm. Kokoomuksen ehdokkaita. Voi sieltä löytyä yllättäviäkin tuttavuuksia - läheltäkin.

    • nytonhetki

      Näissä vaaleissa äänestetään muutoksen puolesta

    • UskoToivoR

      Keuruu tarvitsee oman kansanedustajan, joka hankkii ABC:n risteykseen liikenneympyrän. Sillä me selviämme neljä vuotta ilman soteja ja hävittäjiä.
      Jos kaikki keuruulaiset ehdokkaat pääsisivät eduskuntaan, voisimme jopa saada varuskunnan takaisin. Ja Haapamäen aseman...

    • iänestäjä

      Niin tarvitsisi.Keuruulta ei vaan tahdo löytyä kunnon ehdokkaita.Tänäkin vuonna ehdokkaina näkyy olevan sellanen sakki,että kenelläkään ei ole uskottavuutta eikä siten edes edellytyksiä hoitaa kansanedustajan pestiä.Eli ei Keuruulaiset ehdokkaat ei jatkoon.

    • eduskuntavaaliralli

      Riittääkö vauhti ja äänet arkadian mäelle???? esim. 143 jne....

    • virolainen

      Kansa on puhunut pulinat pois.

    • eteenpäinmenoaon

      Eteläinen Keski-Suomi sai 2 kpl taitavaa kansanedustajaa ..paljon onnea Piritta ja Jouni Jämsän suunnille.

    • äänestäjä

      Ei yrittäjiä kannata äänestää, eivät aja työläisten asioita. Keskusta sai mitä tilasi! Eli turha itkeä pientä äänisaalista. Toivottavasti muutoksen tuulet alkavat viimein puhaltaa ja köyhien kyykyttäminen loppuu. Pois aktiivimallit ja kikyt!

    • Kotiinpäin

      No eipä sitten tullut keuruulaisista ehdokkaista kansanedustajaa. Jämsäläiset hoitivat oman osuutensa paremmin vaikka ei siellä äänestäjiä ole juurikaan enempää kuin Keuruulla. Tietenkin on niin, että pelkästään oman kunnan äänillä paikka ei aukea koska kuitenkin aina osa porukasta äänestää ulkopaikkakuntalaisia kuten vaikka jämsäläistä tai jyväkyläläistä ehdokasta. Siksi keuruulaisetkin ehdokkaat kiersivät vaalipiiriä ilosanomaansa levittämässä mutta tulos jäi laihaksi. Politikka on kestävyyslaji kuten L. Oinosen esimerkki osoittaa sillä hänkään ei päässyt eduskuntaan ensimmäisellä eikä toisellakaan yrityksellä. Ei päässyt tällä viimeisimmälläkään yrityskerralla, joka olikin tuhoon tuomittu epätoivoinen yritys. Siis uusi yritys seuraavassa vaalissa, joka saattaa tulla etuajassa.

      • äijätaivaasta

        Jämsäläisiä on kaksi kertaa niin paljon kuin keuruulaisia.


      • Anonyymi
        äijätaivaasta kirjoitti:

        Jämsäläisiä on kaksi kertaa niin paljon kuin keuruulaisia.

        Niin on mutta kun heillä on kaksi kansanedustajaa, niin Keuruulta ei yhtään. Jämsäläiset osaavat siis katsoa omaa etuaan ja äänestävät kotiinpäin. Jos keuruulaisetkin tekisivät samoin, niin arvattavasti Oinoselle saisivat seuraajan Arkadian mäelle.. Tiedä sitten millainen merkitys noilla ns. "omilla" kansanedustajilla on sillä epäilemättä puolueporukka päättää kuinka eduskunnassa toimitaan ja äänestetään, joten ulvovat siellä sutena susien joukossa. Poliittisen kentän vasemmalla laidalla tämä porukan mukana äänestäminen on vielä jos mahdollista tavanomaisempaa kuin oikeammalla.


    • pelletjoutakotiinsa

      Todella hyvä asia ,kun eduskuntaan nuoria ja kokenneita naisia useita.eikä sinne päässy ns.vanhoja kepun körmyjä meuhkaamaan ja itseään kehumaan. nyt on suomessa rehti ja hyvä eduskunta.

      • Kepun-Körmu-Heppu

        Hameväki sopii ainoastaan hellan ja nyrkin väliin.


    • Predsidenttiainestakin

      Ministeri Antti Häkkänen on asiallinen,rauhallinen,komea,tuore isä, viitannut koulussa. Suomen 1 jopa uuden hallituksen perustajaksi,jne,jne

      • Sivustanäkijä

        Niin on jos siltä näyttää. Nuori mies Häkkänen pääsee vielä pitkälle jos jaksaa kuunnella kyläpolitikkojen jankkausta eikä hairahdu samaan, jota en edes epäile. Keuruulaislle on ihan oikein kun eivät osaa äänestää omiaan tai edes yhtä. Tietenkin sen verran pitää katsoa, ettei nyt sosialistia tai jopa kommunistia äänestä sillä onhan noita muitakin ja jotkut ihan järki-ihmisiä.

        Keskustassa päästivät puheejohtajansa Sipilän laukalle ja nyt tuli vastaisku päin pläsiä ja se on ihan oikein. Jos saa harrastaa jälkiviisautta, ja miksi ei saisi, niin Keskustan puoluehallituksen ja eduskuntaryhmän olisi pitänyt painaa jarrua heti hallituksen toimikauden alussa ja viimeistään syksyllä 2015 kun Sipilä, Orpo ja Soini aloittivat Suomen ulkomaalaistamisen ja miljardien velkaantumisen heidän elättämiseksi ja helpon elämän takaamiseksi hamaan maailman tappiiin. PS:n vanha slogani sanoo, että sitä saa mitä tilaa ja sen Keskusta on nyt veret seisauttavan vaalitappion myötä vahvistanut.

        Kun katsotaan vaalien häviäjät ja voittajat, niin viimeksi mainittuun on tungosta vaikka perusteita ei juuri ole. Julkisuudessa hyvin vähälle huomiolle on jäänyt kuka on todellinen voittaja. Perussuomalaisten edustajamäärä oli ennen vaalia 17 edustajaa ja nyt vaalin jälkeen 39 eli lisäystä lähes tupla = 22 edustajaa. Lisäys entiseen on enemmän kun voittajaksi ilmoittautuneilla Vihreillä tai kommunistien peitejärjestöllä Vasemmistoliitolla on kaikkiaan edustajia. Tästä voimme vetää sen johtopäätöksen, että Sipilän ja Orpon Soinin kanssa junailema PS:n hajoitusoperaatio ei onnistunut ja se sai nyt äänestäjiltä täystyrmäyksen lisääntyvän kannatuksen muodossa. Kummallista on se, että Kokoomus oli harjoitetun politiikan arkkitehti, Keskustan aisapari ja PS:n syrjijä eikä mistään näistä kärsinyt vaan sai jopa yhden edustajan lisää. Keskustan ja juuri Sipilän saama tyrmäys oli oikein mutta saman olisi myös Kokoomus ansainnut. No, jumala vielä rankaisee sanoi Pietolan isäntä.


      • Anonyymi

        Se oli Pölhö-Kustaa (Kustaa köyhä poika) joka sanoi; "Jumala rankaisee Pietolaa".


    • Anonyymi

      Hyvä Jämsäläiset!

    • Anonyymi

      Presidentti ainesta on myös 72v pohjantähti Paavo Väyrysessä?? ja varasialle lauri oinonen.molemmissa ainesta valtion johtoon.

    • Anonyymi

      MTV 3 uutisextra, eipä Väyrynen paljoa sipilää kehunnu.

    • Anonyymi

      No tuliko Keuruulle uusia Kansanedustajia???? ku ennen vaaleja kehuivat itseään yli kaiken.???

      • Keuruulaiset eivät ole vielä heränneet siihen, että kun luottaa vieraan apuun, niin metsään menee. Olisi täysin mahdollista saada keuruulaisten äänillä ainakin yksi kansanedustaja mutta kun ei niin ei. Äänestämällä kaikkia muita kuin oman kylän ehdokkaita ei varmuudella saada mitään aikaiseksi. Oinonen oli jokin kummallinen poikkeus mutta siihenkin tarvittiin muualta tullutta kannatusta kun sosialistit kuvittelivat saavansa omalta listaltaan jonkun jyväskyläläisen eduskuntaan ja saivat kanssa. Tämmöisen sivukylän asiat eivät nouse jonkun jyväskyläläisen tietoisuuteen ja vaikka nousevatkin, niin unohtuvat saman tien. On meinaan kokemusta niin heistä kuin meistäkin.


    • Anonyymi

      Ei tullu Keuruulle yhtään, mutta onneks Jämsään kaksin kappalein.

    • Anonyymi

      Isolta kirkolta valittiin uuteen eduskuntaan ,Hyvin koulutettu,miellyttävä,kaunis,osaa kuunnella,ajattelee ensin ,jos alkaa puhumaan,ei höpöttele turhia, Mari Rantanen, ottakaa esimerkkiä kikki ehdokkaat hänestä PS.

    • Anonyymi

      Keuruun alueelta puuttuu ns.valovoimainen luotettava valtiollisiin vaaleihin sopiva henkilö,paikallis vaaleissa toki on oman kylän poikii ja tyttölöitä mennen tullen. peyton place....

    • Anonyymi

      Valitettavasti joka kylässä on näitä jämsäläisiä tai heidän kaltaisiaan. Kokemusta on heistäkin.

    • Anonyymi

      Kukas senaattori oli päästellyt kännissä Keuruulla?

      • Anonyymi

        Keuruulainen kaupunginvaltuutettu tuomittiin törkeästä rattijuopumuksesta
        Kuka.Mitä.Häh.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1284
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1140
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1018
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      26
      992
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      8
      974
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe