Mitä Iiivolle tapahtui Ylläs-Levillä ?

Tyhjenikö vain takki, vai oliko välineongelmaa ?

Omituisesti putosi samassa paikassa, jossa katosi myös muita S.C. kärkimiehiä.
Ilmoita


11 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Kausi on lopussa, ei bravuurimatka.

Painu vittuun luuseri lietsomasta vihaa.
Ilmoita
Sami Pietilä sanoi, että Kuertunturin nousussa Iivolla olisi ollut jokin sauvaongelma.

Vastoin sääennusteita yöllä ei käynyt pakkasella eli tuli Märän Kelin Kisa. Jos suksesta puuttui kosteussuojakerrokset eli erehtyi ladulle pakkasvoitelulla, tuli ei "työmiehen keli" vaan "orjan keli" eli Norjan keli ja pitkä päivä. Lopussa Iivolla taisi olla liki 10 min kärkeen.

Myös Annen kapula vaikutti absorboivan Levin päässä.

Kuten aiemminkin on todettu, kosteat olosuhteet eivät sovellu maajoukkueessa töissä oleville, niin hiihtäjille kuin tekniikasta huolehteville. Ken on vastuussa Ramsauta kohden mentäessä, ottakoon koppia tästäkin opetuksesta.
Ilmoita
Jotain outoa tuossa saattaa olla mitä ei tiedetä. Keskiviikkona Iivo kävi Lapponiassa verryttelemässä ja vei voiton kevyesti. Vai tuliko sieltä kuormaa niin paljon, että Kuertunturin nousu vei voimat?
Ilmoita
Kolminkertaiselle Vuoden Urheilijalle hyvä vaan saada vähän takkiinsa kauden viimeisessä kisassa. Antaa perspektiiviä rakentaa pohjia kohti uutta kautta, Ohtonen huomioi varmasti myös levon ja keskittymisen keskinäisen suhteen.
Ilmoita
Redbullin siivet katkesi.
Ilmoita
Totuus on se, ettei ylipitkillä matkoilla Sumen maaotteluhiihtäjät pärjää monta vuotta tasatyöntökilpailuja ammattimaisesti kiertäneille. Tosin Anne Kyllönen naisissa teki erinomaisen hiihdon.
Ilmoita
2015 Birkebeinerrennet jonka Jouhaug voitti ennennäkemättömällä 2,41 ajalla Kerttu Niskanen oli viides vain 4 min erolla Thereseen.
1 VASTAUS:
AnnMari Viljanmaa voitti 2008 ja 2009 Birkeneinerin, mutta ajat olivat siihenaikaan reilusti yli 3h. Nykyisin vauhdit ovat nousseet niin koviksi, ettei vanhoilla voittoajoilla päästä edes tusinan parhaan joukkoon.
+Lisää kommentti
Eilen Lahdessa Iivo hapottui jo nousun 50 m kohdalla, kasvojen ilme kertoi. Nyt olisi valmennukselle mietinnän paikka, mikä on pielessä, kun keho ei kestä laktaattia.
1 VASTAUS:
Hei haloo. Nyt on toukokuu ja ylimenokausi menossa. Porukan kuuluu ollakin hitusen rapakunnossa :D
+Lisää kommentti
Oliko väärät lääkkeet?

t. Hem Ohes
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Mitä Iiivolle tapahtui Ylläs-Levillä ?

Tyhjenikö vain takki, vai oliko välineongelmaa ?

Omituisesti putosi samassa paikassa, jossa katosi myös muita S.C. kärkimiehiä.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta