Vilpittömät Onnittelut !

VeronMaksaja

Mauri Peltokangas, 13 101 ääntä.

Koko maan 12. suurin äänimäärä.
Kansa on puhunut, pulinat pois.

41

70

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Analyysini

      Kaustislaiset näemmä hylkäsi Persut ja siirtyi Kepun taakse (samaan aikaan kun muu suomi hylkäsi kepun) Ilmeisesti Pollarin "perunakellari" -kommentit valtakunnan uutisissa, aiheutti sellaisen myötähäpeän että.... Meriläinen olis voinut ilman loikkaustaan pärjätä.

    • EiNäin

      Tavallaan hyvä, että saatiin täältä pois riehumasta, mutta pelottaa kovasti minkälaista kuvaa jakaa Kaustisesta. Lähinnä tällä hetkellä hävettää ja harmittaa, että ihmiset on näin tyhmiä.

      • eikänäin

        Se on juuri näin. Vaikea käsittää, että ilmajoenpersun äänet mukaan laskettuna yli 20 000 ihmistä menee noin halpaan meininkiin mukaan.


      • kiikaa

        vitun kepulaiset taas äänessä,menkää pyytään rahaa sipilältä älkääkä aina valittako


      • NiinKerta

        Ei tarvi olla kepulainen... Ihmisviha on vaan hurjan kurja juttu. Lisäksi harmittaa tämä maaseudun autioittaminen, kun lasten harrastukset viedään jonkun ihme kateuden vuoksi. Lapsiperheet muuttaa sinne missä niitä arvostetaan.


      • Läpälässynlää

        Tietämättömyys ja tyhmyys, se on loputon luonnonvara, mistä voi ammentaa kuinka paljon tahansa. Tähän saumaan persjytkyt onnistuneesti iski. Jokainen joka ei ole Persjytky on idiootti....


      • Anonyymi

        Typeryyttä on monenlaista. Kannattaa kuitenkin välillä käydä/asua muualla niin tapaa ihmisiä ja tutustuu myös niihin pelottaviin ulkomaalaisiin. Persjytkyjen kannattaisi miettiä kotouttamisen parantamista ym. sopeuttamista tuon loputtoman vihan sijaan.


    • Teepeeneste

      Niin se Hitlerikin sai valtavan kannatuksen aikanaan. Ja moni muu ihmisten alistaja ja tyranni. Eli kannattaako kansan ääntä kuunnella, jos haluaa elää hyvin, rauhassa ja viisaasti?

    • Anonyymi

      Elääkö Kaustisella 10 000€/v. tuloilla?

      • Anonyymi

        Nyt MP pääsi hillotolpalle, palkka ainakin kuusinkertaistui. Ei tunne enää köyhiä, T. Pollaria vituttaa niin maan perusteellisesti......


    • Anonyymi

      On se hienoa, että kansanedustajaksi valittu kääntää äänestäjilleen viikon jälkeen selkänsä ja takkinsa, todella hienoa toimintaa. Onko korkeampi palkka niin tärkeä että sen vuoksi kannttaa lähteä yrittämään paikkaa EU parlamenttiin? Minulle ainakin Suomen eduskunnan päätoksillä on paljon enemmän vaikutusta kuin miettiä milloin kurkku on liian käyrä yms.
      Persujen takinkääntö jatkuu taas.

      • Anonyymi

        Mitään käyräkurkku-direktiiviä ei ole koskaan ollut. Mutta Mauri kuulemma silti pyrkii rapakon taakse resitentiksi muutaman vuoden kuluttua!


    • Anonyymi

      Mitenkäs ryhmäkuri, joutuu kääntämään takkinsa moneen kertaan... Heh heh hee

    • Anonyymi

      No niin persut, sinipersut ja kaikkipersut. Samaa petosporukkaa olette. Neljä vuotta sitten populisminne kukki samalla tavoin, kun nytkin. Silloin Isä Aurinkoisena oli Timo Soini. Nyt Isä Aurinkoisena on Jussi Halla-aho.
      Mikään ei ole muuttunut teidän maailmankuvassanne. Touhunne on juuri niin syvältä, kuin oli neljä vuotta sitten. Persulaumalla on aina kerrallaan yksi johtaja, johon kohdistetaan suunnaton ihailu ja henkilöpalvonta. Taso on "Der Fyhrer" tasoa ja älykkyys ylitsepursuavaa. Vaikka patu pitää suunsa visusti kiinni ja kieltäytyy puhumasta toimittajille, niin kylläpä on "viisas" mies. Eipä tietenkään tuollaisille "haittamedioille" pidä mitään sanoa, kuin Yle ja Helsinginsanomat on.
      Mitäpä muuta voi odottaakaan, kun kaikki perustuu valheelle ja populismille. Neljä vuotta sitten mullahinne Soini huusi, että kun "vanhat puolueet ...." . No Persu-puolueen historia yltää 1950 luvulle asti. Tuolloin suomalaisen populismin ja köyhän kansan kus;etuksen isä Veikko Vennamo riitautui silloisen kepun johdon kanssa. Nykyisin sanotaan narsistisesti itseään ja omaa minäänsä korostaen möykkäsi "rintamamiesten" ja "pientalonpoikien " puolesta.
      Kun ihmisten hätä oli suuri maseudulla, pikku tilojen väki turvautui tuohon turhaan suunpieksäjään. Lopputulos ei ollut juuri mistään kotoisin. Puolue riitautui keskenään ja hajosi. Silloinkin oli "pettureita" ja "seteliselkärankaisia". Aainoa aikaansaannos oli se, että Vennamon poika nousi Postin johtajaksi. Hurraa!! Niin ja älkäämme unohtako silloista työvoimaministeriä Leppästä, joka lupasi Vennamon kanssa poistaa työttömyyden Suomesta kuudessa viikossa! No eipä ole vieläkään poistunut. Leppänen haki itselleen kylläkin uuden naisystävän Etelä- Amerikasta ja "maistuihan" se valta...
      Samaa tyhjää sekoilua nytkin persujen touhu. Tyhmät "kepulaistaustaiset" ihmiset uskovat ihmeisiin.
      Neljä vuotta sitten persupuolue koko puolueena hyväksyi kansaa kyykyttävän hallitusohjelman Kokoomuksen ja Kepun kanssa ja yhtenäisenä puolueena valitsi puoluettaan edustamaan ministerit Soinin, Niinistön, Lindströmin ja kumppanit. Kun hallitus oli ruoskinut kansaa lähes kaksi vuotta, lisännyt ja hyysännyt "haittamaahanmuuttajien" loputtomasti lisääntyvää laumaa, niin tuolloin uusi mullah Jussi Halla-aho nousi pylvään päähän huutamaan: Persukansa nyt teille alkaa uusi aika ( ja uusi kus;etus) . Edellä suluissa olevan hän jätti sanomatta. Hän kun on niin " viisas" mies, kuin persut sanovat. Halla-aho on niin "viisas" etteivät silmät kiinni ja suu auki vaahdoten juoksevat persut ymmärrä.
      Nyt on tilanne se, että sudet, naakat ja varikset eivät enää tuota juoksevaa mölylaumaa kiinnosta. Uhkat ovat suuremmat, kuuluttaa persujen puskaradio: Paha musta poika tulee ja vie persupojan mielikuvitusmorsiamen, "vihervasemmistolainen" sosialisoi sen rakkaan polttomoottori- Toyotan siitä pihasta ja lihansyöntikin kielletään ensi keskiviikkona. Torstaina on jo kristinuskon kieltämisen vuoro. Onneksi kuitenkin Suomen Sisu vartioi rajojamme ja kulttuuriperintöä, naulaten piikkilankoja jo rajoillemme ja sorvaten pihlajapamppuja maahantunkeutumisen taltuttamiseksi.
      Tuossa mölylaumassa suu vaahdoten juoksee myöskin lauma duunareita. Huutavat Halla-ahon nimeen ymmärtämättä, että nostavat valtaan voimaa, joka on äärioikeistolaisin voima, mitä maasta löytyy. Halla-aho myy duunarin ja eläkeläisen oikeudet mennen-tullen, kunhan saa vastineeksi myönnytyksiä, jotka kohottavat hänen ja hänen puolue-eliittinsä asemaa. Tämä johtuu tietenkin myös siitä, että kun persupuolueen johtoplikissä häärii joukko niinsanottuja "yrittäjiä" ja "yrittäjän mielisiä" niin silloin duunarin oikeudet ovat köykäistä kauppatavaraa. Köykäistä kauppatavaraa on koko Suomen kansa. Sehän on olemassa vain huutamista ja juoksemista varten.
      Köyhät ja vähävaraiset persujen kannattajat, hurratkaa nyt äänenne käheäksi, itkunne ei sitten hetken kuluttua kuulu niin kauaksi.

      • Anonyymi

        Naulan kantaan, juuri näin.


    • Anonyymi

      Oli ilo lukea Kaustisen saaneen kansanedustajaehdokkaansa eduskuntaan. Tätä on hyvä lähteä eteenpäin kohti parempaa. Jospa Mauri nyt hommais rahoja tienhoitoa ja siten myös turvallisuuden parantamiseksi. Asiat olleet retuperällä jo vuosia, talvella raskasliikenne joutui oman ja muiden turvallisuuden takia jäämään vuorokaudeksi tienposkeen odottamaan kenties kesää. Ei Puumalaa pahemmin kiinnostanut, mitä nyt vaalien alla kävi kiviä potkimassa nappaskengät jalassa. Vielä kerran Onnea Mauri ja onnea Kaustinen.

      • Anonyymi

        Minua ja vaimoani hävettää olla Kaustiselta kotoisin. Kuka voi tehdä yhteistyötä tuollaisen vouhottajan kanssa, haukkuu kaikki mennen tullen. Sitten tämä T. Pollari oikein älykääpiö Kaustisen maineen kannalta, vai perunakellari on kansataiteenkeskus. Toivotaan parasta pelätään katastrofia....


    • Anonyymi

      Nythän Peltokangas mekkalan nosti, joutuu istumaan eduskuntatalon oikealla laidalla. Itse on sanonut Kokoomusta vihervassaripuolueeksi, eikö siitä oikealla ole persjytkyt. Tasan ei käy onnen lahjat.... Häh häh jää....

    • Anonyymi

      Nyt äänestän joku EUta rakentamaan, ei hajoittamaan kuten peltokangas uhoilee.
      Suomi on täysin viennin varassa joten meillä ei ole varaa hajoittaa, vaan kehittää!
      Peltokangas on väärä ehdokas siihen!

      • Anonyymi

        Naulan kantaan, äärioikeiston äänitorvi, ei halua olla tekemisissä kenenkään muiden kuin persjytkyjen kanssa. Jälkeenjäänyttä sakkia, uunot opettaa uunoja uimaan.... Heh heh hee........


      • Anonyymi

        Peltokangas lupasi laittaa eduskunnan järjestykseen, saas havaita milloin" pesee ja linkoaa"....... MPn sanoin.


    • Anonyymi

      Onneksi on eduskunnassa kesäloma, ei kuulu persujen valitusta eikä öykkäröintiä. Peltokangaskin lopetti änkyröimisen, lähti ulkomaille lomille niin tekee tosi isänmaallinen "kansanedustaja"

      • Anonyymi

        Nyt sillä on varaa mennä, tähän asti ollut varaton ettei ole voinut autoa/puh.liittymää omistaa !! Kuinkahan paljon on velkaa vielä edellisille työnantajilleen tai vakuutusyhtiölle?? (Puhdas kuin pulmunen..)


    • Anonyymi

      Onko muuten hällä uusi vaimo, kun jokin aika sitten kirjoitti somessa erostaan ja kiitteli vuosikymmenten yhteisestä taipaleesta?

    • Anonyymi

      No sopisi hyvin puolueen edustajien kuvaan, "mestarillakin" tuloksia syrjähypyistä.

    • Anonyymi

      Heh heh. Nyt tätäkin postausta katsoessa ei voi kuin nauraa. 13000 ääntä ei tosiaankaan edusta Suomen kansaa. Vain mitättömän pienen osuuden siitä. Somessa räyhääminen ja äänestäjiensä unohtaminen näyttää myös kostautuneen.

      • Anonyymi

        Hehehe, 13000 elämäm koululaisia.


    • Anonyymi

      Peltokankaan pitäisi taas laittaa lasit silmilleen, lukea pariin kertaan perustan tutkimus toimeentulotuista. Jos ei sittenkään ymmärrä, pyytää jotakuta se selittämään. Hän persujen lailla taas "ne saa enemmän",. Jos ei ymmärrä ei ymmärrä. Alkeellinen yksinkertaistus: otetaan 100 suomalaisperhettä ja 100 mamuperhettä. Kummallekin maksetaan etuudet just samojen normien mukaan.. mutta suomalaisperheistä 20 saa etuuksia, mamuperheistä 70. Näin ollen mamuperheet saavat enemmän. Kun maksetut summat jaetaan sadalla kummassakin ryhmässä.

      • Anonyymi

        Lähinnä ei halua ymmärtää


    • Anonyymi

      "Mestari" on sanonut noin ja silloin se on niin, eikö totta Peltokangas?

      • Anonyymi

        Ai että se kateus on kovaa. Kun ei ole mitään oikeaa asiaa niin sitten iskee Sipilän uskolliset kannattajat nimettömänä mollaamaan. Mikset sinä Analiini kerro asiaasi suoraan Peltokankaalle vai luuletko että piipityksesi vaikuttaa johonkin .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai että se kateus on kovaa. Kun ei ole mitään oikeaa asiaa niin sitten iskee Sipilän uskolliset kannattajat nimettömänä mollaamaan. Mikset sinä Analiini kerro asiaasi suoraan Peltokankaalle vai luuletko että piipityksesi vaikuttaa johonkin .

        Kuulostat ihan Peltokankaalta itseltään. Onhan se Maukka jo omankin puolueensa tarkkailussa. Liekö päästävät jatkoon. Aika suoraan on jo sanottu että pilaa persujen maineen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuulostat ihan Peltokankaalta itseltään. Onhan se Maukka jo omankin puolueensa tarkkailussa. Liekö päästävät jatkoon. Aika suoraan on jo sanottu että pilaa persujen maineen.

        Jos kuullostaa niin mene hyvämies lääkäriin ja kerro kuuloviastasi.


    • Anonyymi

      Peltokankaalla on hyvä sparraaja, Putkonen puoluetoimistolta. Pystyvä mies mihin vain, jopa tuomioihin saakka. Niinhän se näyttää suurimmalla osalla persuja olevan asiat.

    • Anonyymi

      Voisin hyvin äänestää Persuja, mutta on paljon hahmoja joka pilaa puoluen maineen, en viiti tässä enempää mainita nimejä, näitten takia osaamattomien sekä tietämättömien kurkkulaulajien ansiosta ääneni menee ennemmin vihervasemmisto, demari tai jopa kepu.

      • Anonyymi

        Ennemmin vihreät kuin ps, ihan vaan tyyppien takia.


    • Anonyymi

      Ennemmin mikä vain kuin persut. Kuka ihmeessä voi äänestää puoluetta jonka johdossa on venäjämielinen kirkkoslaavin tohtori, ateisti ja aseistakieltäjä. Puolueen kansanedustajina ovat Ano Turtiauienen, Juha Mäenpää, Mika Niikko, sitten eduskunnan ulkopuolelle on Junes Lokka ja moni muu. Perssuomalaisten kansanedustajissa on suuri joukko rikoksesta tuomittuja. Tällaistako puoluetta ja sen aktiiveja meidän pitäisi äänestää? Ei ikinä, ei sitten missään tapauksessa.

      • Anonyymi

        Täysin venäläismielisiä, haluaavat irti EU'sta, juuri niin kuin Putin haluaa että voisi hallita Suomea.
        Mutta ei he sitä ymmärrä ( tai sitten tietoisia asiasta)
        Ovat hyvä esimerkki siitä miten idän disinformaatio on heihiin purrut.
        Sääliksi käyvät heitä, isänmaallisiksi itseään kutsuvat.


    • Anonyymi

      Taisi suurin osa äänistä tulla IKL:n perillisiltä. IKL oli taas lähellä Saksan kansallissosialisteja ja mitähän he saivat aikaan?

      • Anonyymi

        Oli sitten oikea tai vasen, niin ääri ajatuksilla ei ole koti/isänmaata, rajat ovat häilyviä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oli sitten oikea tai vasen, niin ääri ajatuksilla ei ole koti/isänmaata, rajat ovat häilyviä.

        Näillä pohjilla rajat häilyy helpommin idässä.
        Ja Kreml kiittää.


    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      75
      3434
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      563
      3229
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      41
      2892
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2082
    5. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      315
      1876
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1865
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      12
      1855
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      141
      1477
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1281
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      65
      1270
    Aihe