Vilpittömät Onnittelut !

VeronMaksaja

Mauri Peltokangas, 13 101 ääntä.

Koko maan 12. suurin äänimäärä.
Kansa on puhunut, pulinat pois.

26

<50

Vastaukset

 • Kaustislaiset näemmä hylkäsi Persut ja siirtyi Kepun taakse (samaan aikaan kun muu suomi hylkäsi kepun) Ilmeisesti Pollarin "perunakellari" -kommentit valtakunnan uutisissa, aiheutti sellaisen myötähäpeän että.... Meriläinen olis voinut ilman loikkaustaan pärjätä.

 • Tavallaan hyvä, että saatiin täältä pois riehumasta, mutta pelottaa kovasti minkälaista kuvaa jakaa Kaustisesta. Lähinnä tällä hetkellä hävettää ja harmittaa, että ihmiset on näin tyhmiä.

  • Se on juuri näin. Vaikea käsittää, että ilmajoenpersun äänet mukaan laskettuna yli 20 000 ihmistä menee noin halpaan meininkiin mukaan.


  • vitun kepulaiset taas äänessä,menkää pyytään rahaa sipilältä älkääkä aina valittako


  • Ei tarvi olla kepulainen... Ihmisviha on vaan hurjan kurja juttu. Lisäksi harmittaa tämä maaseudun autioittaminen, kun lasten harrastukset viedään jonkun ihme kateuden vuoksi. Lapsiperheet muuttaa sinne missä niitä arvostetaan.


  • Tietämättömyys ja tyhmyys, se on loputon luonnonvara, mistä voi ammentaa kuinka paljon tahansa. Tähän saumaan persjytkyt onnistuneesti iski. Jokainen joka ei ole Persjytky on idiootti....


  • Typeryyttä on monenlaista. Kannattaa kuitenkin välillä käydä/asua muualla niin tapaa ihmisiä ja tutustuu myös niihin pelottaviin ulkomaalaisiin. Persjytkyjen kannattaisi miettiä kotouttamisen parantamista ym. sopeuttamista tuon loputtoman vihan sijaan.


 • Niin se Hitlerikin sai valtavan kannatuksen aikanaan. Ja moni muu ihmisten alistaja ja tyranni. Eli kannattaako kansan ääntä kuunnella, jos haluaa elää hyvin, rauhassa ja viisaasti?

 • Elääkö Kaustisella 10 000€/v. tuloilla?

  • Nyt MP pääsi hillotolpalle, palkka ainakin kuusinkertaistui. Ei tunne enää köyhiä, T. Pollaria vituttaa niin maan perusteellisesti......


 • On se hienoa, että kansanedustajaksi valittu kääntää äänestäjilleen viikon jälkeen selkänsä ja takkinsa, todella hienoa toimintaa. Onko korkeampi palkka niin tärkeä että sen vuoksi kannttaa lähteä yrittämään paikkaa EU parlamenttiin? Minulle ainakin Suomen eduskunnan päätoksillä on paljon enemmän vaikutusta kuin miettiä milloin kurkku on liian käyrä yms.
  Persujen takinkääntö jatkuu taas.

  • Mitään käyräkurkku-direktiiviä ei ole koskaan ollut. Mutta Mauri kuulemma silti pyrkii rapakon taakse resitentiksi muutaman vuoden kuluttua!


 • Mitenkäs ryhmäkuri, joutuu kääntämään takkinsa moneen kertaan... Heh heh hee

 • No niin persut, sinipersut ja kaikkipersut. Samaa petosporukkaa olette. Neljä vuotta sitten populisminne kukki samalla tavoin, kun nytkin. Silloin Isä Aurinkoisena oli Timo Soini. Nyt Isä Aurinkoisena on Jussi Halla-aho.
  Mikään ei ole muuttunut teidän maailmankuvassanne. Touhunne on juuri niin syvältä, kuin oli neljä vuotta sitten. Persulaumalla on aina kerrallaan yksi johtaja, johon kohdistetaan suunnaton ihailu ja henkilöpalvonta. Taso on "Der Fyhrer" tasoa ja älykkyys ylitsepursuavaa. Vaikka patu pitää suunsa visusti kiinni ja kieltäytyy puhumasta toimittajille, niin kylläpä on "viisas" mies. Eipä tietenkään tuollaisille "haittamedioille" pidä mitään sanoa, kuin Yle ja Helsinginsanomat on.
  Mitäpä muuta voi odottaakaan, kun kaikki perustuu valheelle ja populismille. Neljä vuotta sitten mullahinne Soini huusi, että kun "vanhat puolueet ...." . No Persu-puolueen historia yltää 1950 luvulle asti. Tuolloin suomalaisen populismin ja köyhän kansan kus;etuksen isä Veikko Vennamo riitautui silloisen kepun johdon kanssa. Nykyisin sanotaan narsistisesti itseään ja omaa minäänsä korostaen möykkäsi "rintamamiesten" ja "pientalonpoikien " puolesta.
  Kun ihmisten hätä oli suuri maseudulla, pikku tilojen väki turvautui tuohon turhaan suunpieksäjään. Lopputulos ei ollut juuri mistään kotoisin. Puolue riitautui keskenään ja hajosi. Silloinkin oli "pettureita" ja "seteliselkärankaisia". Aainoa aikaansaannos oli se, että Vennamon poika nousi Postin johtajaksi. Hurraa!! Niin ja älkäämme unohtako silloista työvoimaministeriä Leppästä, joka lupasi Vennamon kanssa poistaa työttömyyden Suomesta kuudessa viikossa! No eipä ole vieläkään poistunut. Leppänen haki itselleen kylläkin uuden naisystävän Etelä- Amerikasta ja "maistuihan" se valta...
  Samaa tyhjää sekoilua nytkin persujen touhu. Tyhmät "kepulaistaustaiset" ihmiset uskovat ihmeisiin.
  Neljä vuotta sitten persupuolue koko puolueena hyväksyi kansaa kyykyttävän hallitusohjelman Kokoomuksen ja Kepun kanssa ja yhtenäisenä puolueena valitsi puoluettaan edustamaan ministerit Soinin, Niinistön, Lindströmin ja kumppanit. Kun hallitus oli ruoskinut kansaa lähes kaksi vuotta, lisännyt ja hyysännyt "haittamaahanmuuttajien" loputtomasti lisääntyvää laumaa, niin tuolloin uusi mullah Jussi Halla-aho nousi pylvään päähän huutamaan: Persukansa nyt teille alkaa uusi aika ( ja uusi kus;etus) . Edellä suluissa olevan hän jätti sanomatta. Hän kun on niin " viisas" mies, kuin persut sanovat. Halla-aho on niin "viisas" etteivät silmät kiinni ja suu auki vaahdoten juoksevat persut ymmärrä.
  Nyt on tilanne se, että sudet, naakat ja varikset eivät enää tuota juoksevaa mölylaumaa kiinnosta. Uhkat ovat suuremmat, kuuluttaa persujen puskaradio: Paha musta poika tulee ja vie persupojan mielikuvitusmorsiamen, "vihervasemmistolainen" sosialisoi sen rakkaan polttomoottori- Toyotan siitä pihasta ja lihansyöntikin kielletään ensi keskiviikkona. Torstaina on jo kristinuskon kieltämisen vuoro. Onneksi kuitenkin Suomen Sisu vartioi rajojamme ja kulttuuriperintöä, naulaten piikkilankoja jo rajoillemme ja sorvaten pihlajapamppuja maahantunkeutumisen taltuttamiseksi.
  Tuossa mölylaumassa suu vaahdoten juoksee myöskin lauma duunareita. Huutavat Halla-ahon nimeen ymmärtämättä, että nostavat valtaan voimaa, joka on äärioikeistolaisin voima, mitä maasta löytyy. Halla-aho myy duunarin ja eläkeläisen oikeudet mennen-tullen, kunhan saa vastineeksi myönnytyksiä, jotka kohottavat hänen ja hänen puolue-eliittinsä asemaa. Tämä johtuu tietenkin myös siitä, että kun persupuolueen johtoplikissä häärii joukko niinsanottuja "yrittäjiä" ja "yrittäjän mielisiä" niin silloin duunarin oikeudet ovat köykäistä kauppatavaraa. Köykäistä kauppatavaraa on koko Suomen kansa. Sehän on olemassa vain huutamista ja juoksemista varten.
  Köyhät ja vähävaraiset persujen kannattajat, hurratkaa nyt äänenne käheäksi, itkunne ei sitten hetken kuluttua kuulu niin kauaksi.

  • Naulan kantaan, juuri näin.


 • Oli ilo lukea Kaustisen saaneen kansanedustajaehdokkaansa eduskuntaan. Tätä on hyvä lähteä eteenpäin kohti parempaa. Jospa Mauri nyt hommais rahoja tienhoitoa ja siten myös turvallisuuden parantamiseksi. Asiat olleet retuperällä jo vuosia, talvella raskasliikenne joutui oman ja muiden turvallisuuden takia jäämään vuorokaudeksi tienposkeen odottamaan kenties kesää. Ei Puumalaa pahemmin kiinnostanut, mitä nyt vaalien alla kävi kiviä potkimassa nappaskengät jalassa. Vielä kerran Onnea Mauri ja onnea Kaustinen.

  • Minua ja vaimoani hävettää olla Kaustiselta kotoisin. Kuka voi tehdä yhteistyötä tuollaisen vouhottajan kanssa, haukkuu kaikki mennen tullen. Sitten tämä T. Pollari oikein älykääpiö Kaustisen maineen kannalta, vai perunakellari on kansataiteenkeskus. Toivotaan parasta pelätään katastrofia....


 • Nythän Peltokangas mekkalan nosti, joutuu istumaan eduskuntatalon oikealla laidalla. Itse on sanonut Kokoomusta vihervassaripuolueeksi, eikö siitä oikealla ole persjytkyt. Tasan ei käy onnen lahjat.... Häh häh jää....

 • Nyt äänestän joku EUta rakentamaan, ei hajoittamaan kuten peltokangas uhoilee.
  Suomi on täysin viennin varassa joten meillä ei ole varaa hajoittaa, vaan kehittää!
  Peltokangas on väärä ehdokas siihen!

  • Naulan kantaan, äärioikeiston äänitorvi, ei halua olla tekemisissä kenenkään muiden kuin persjytkyjen kanssa. Jälkeenjäänyttä sakkia, uunot opettaa uunoja uimaan.... Heh heh hee........


  • Peltokangas lupasi laittaa eduskunnan järjestykseen, saas havaita milloin" pesee ja linkoaa"....... MPn sanoin.


 • Onneksi on eduskunnassa kesäloma, ei kuulu persujen valitusta eikä öykkäröintiä. Peltokangaskin lopetti änkyröimisen, lähti ulkomaille lomille niin tekee tosi isänmaallinen "kansanedustaja"

  • Nyt sillä on varaa mennä, tähän asti ollut varaton ettei ole voinut autoa/puh.liittymää omistaa !! Kuinkahan paljon on velkaa vielä edellisille työnantajilleen tai vakuutusyhtiölle?? (Puhdas kuin pulmunen..)


 • Onko muuten hällä uusi vaimo, kun jokin aika sitten kirjoitti somessa erostaan ja kiitteli vuosikymmenten yhteisestä taipaleesta?

 • No sopisi hyvin puolueen edustajien kuvaan, "mestarillakin" tuloksia syrjähypyistä.

 • Heh heh. Nyt tätäkin postausta katsoessa ei voi kuin nauraa. 13000 ääntä ei tosiaankaan edusta Suomen kansaa. Vain mitättömän pienen osuuden siitä. Somessa räyhääminen ja äänestäjiensä unohtaminen näyttää myös kostautuneen.

SEISKA.FI

 • Jennifer Aniston loksautti leuat palkintojuhlassa: nännit nöpöttivät puvun alta täysin estoitta - kuva!
 • Syytti missirakastaan pettämisestä! Tuomas Enbuskesta eronnut Eveliina Tikka teki rikosilmoituksen: ”Olen antanut monta kertaa anteeksi!”
 • Sinkkuna viihtyvä Kirsi Salo paljastaa olevansa äärimmäisen seksuaalinen: ”On minulla muutamia vakiomiehiä!”

Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  42
  1059
 2. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  560
 3. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  30
  435