Taxi Banjulin lentoasemalla

Jouce

Paljonkohan taxi maksaa Banjulin kentältä Palma Rima hotelliin 2019. Meitä lähtee 4 porukka Tammikuussa 2020 Gambiaan ja ei oikein sivuilta saa selvää hinnoista.

7

78

Vastaukset

 • Kolmeakymppiäköhän toi pummas syksyllä loppuunajetulla vihreällä ykköskoppasella golffilla. Ja tietysti kentän ajojärjestelijälle ja kantajille tippiä! Jos ootte ekaa kertaa liikkeellä, ettekä halua järkyttyä, ottakaa matkatoimiston kuljetus :) Meillä vaimon eka reaktio autosta oli "Mä en tohon mee, kutsukaa oikea taksi"!

 • ns keltanokkina teillä menee ikuisuus saada sovittua hinta kohdilleen mikä on max n. 700-800 dalasia (n.15 euroa), suosittelen myös varaamaan Tjären kuljetuksen, pääsette helpommalla :)

  • Joo, keltanokkiahan sitä oltiin ja matkan, matkatavaroiden noudon (meidän laukut tuli ihan viimisenä) ja järkyttävän helteen jäljiltä nin pöllämystyneitä, että ei tuossa kauheasti tinkimään alettu! Takasin päin tullessa oli paljon helpompaa, tuttu puolivirallinen taksikuski joka olisi viiteensataan ajanut, mutta sen seitsemän sille maksoin.
   Onhan toi koko "kaupunki" melkoinen kulttuurishokki Euroopan turistipaikkojen jälkeen.
   Palma Rima on hotellina ihan hyvä, ei tietenkään mikään Hiltoni.


  • Ehkä keltanokka mutta kävin Gambiassa 2005 ja olen n 50 maassa reissannut joten ihmettelen lentoasemalta hotelliin taxilla kulkijoita. Itse en usein matkatoimiston matkoja tee vaan hoidan itse lento ja majoitus tilaukset samoin kyydit lentoasemalta hotellille. Tilasin jo eräältä taxiyhtiöltä
   tarjouksen reissuani varten ja odotellaan!


 • Yht.15e

 • 10 euro 2 henekeä vuos sitten mentiin ja tultiin takasin. Se oli kyllä tiukka hinta :)

 • Mikäli Tjäreborgilla ootta menossa, niin helpompaa ja järkevämpää sitten kuitenkin on lentokenttäkuljetukset ottaa.

  Toki siellä voi taksilla ajella jos on isompi porukka, yksin ei juurikaan.

  Mutta se muutama euro minkä säästätte taksilla, niin jos se niin vähästä on kiinni ei kannata reissuun edes lähteä.

  Maa on ihan hauska, mutta aaakelisti paikallisia tarjoutumassa oppaaksi etc. Onneksi paikalliset tulee kysymään että ootko näiden kanssa, these are bad guys. Samoin baarimikot varoittaa ja kertoo että jos haluaa niistä eroon tule kertomaan, niin heitetetään ne pihalle.

  Moni bumsteri valehtelee ummet ja lammet, jokaisella on kuulemma suomalainen vaimo Helsingissä.

  Ei kannata kenenkään paskan puhumiseen sortua. Ja jos lähette niiden mukaan, heti kun näette isomman porukan muuta kansaa pyytää apua että nämä kaverit yrittää kusettaa mua, paikalliset kyllä auttaa.

  Hekään eivät tykkää niistä huijareista

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.