Aihe

Hengellinen nainen

Mies50vuotta

Etsin naishenkilöä 27 - 37v ystäväksi joka on kiinnostunut hengellisistä toiminnasta, ystävä löytämään tarkoitusta, mielekkyyttä ja turvallisuutta nykyhetkeen. Mukavaa ohjelmallista yhdessäoloa ja jutustelua, kahvittelua, jumalanpalveluksissa käyminen ja kirkkokuoron harjoittelut ois säännöllisesti yhdessä, myös instrumenttien soittaminen yhdessä ois meidän harrastus.

Lisätietoja saa tiedustelemalla,
goodmansuomi@outlook.com

Jumalan siunausta.

6

<50

  Vastaukset

  • jöö nähää bro

   • Kiitos vastauksestasi, älä hyvä ihminen kiroile!.

    Jumalan siunausta sinulle.


   • Miksi ei oma ikäinen seura kelpaa vaan täytyy olla reilusti nuorempi, luulisi ettei uskovalle ikä ole niin suuri kriteeri kuin on ei uskoville?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miksi ei oma ikäinen seura kelpaa vaan täytyy olla reilusti nuorempi, luulisi ettei uskovalle ikä ole niin suuri kriteeri kuin on ei uskoville?

    Uskovaiset ovat jopa tavallaan aistillisempia kuin ei-uskovaiset! Heissä yhdistyy luonnollinen seksuaalisuus ja hengellinen lämpö voimakkaaksi vetovoimaksi. Tämä on heille iloksi ja kunniaksi, ja edellyttää heiltä hyvää kohtelua seurustelukumppania kohtaan. Suurin osa tätä toteuttaakin.


  • Jaaha vai niin nyt minäkin sen sitten tiedän.

  • Tuo nyt ei pidä alkuunkaan paikkaansa. Ihan samanlaisia kuin muutkin ihmiset.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   13655
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   9600