Esko Aho ja Juha Sipilä ;Vetelin lahjat Suomen kansalle?!

ihanaaleijonatihanaa

Esko Aho vei Suomea kuin pässiä narussa EU:öön,ja ja sen mitä siitä vielä jäi jäljelle - Juha Sipilä yritti tuhota Suomesta loputkin! KEPU PETTÄÄ AINA,mutta tällä kertaa insinööri Sipilä petti/tuhosikin KEPUN! Hurraahuuto Vetelille!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6

<50

Vastaukset

 • Lahja se on huonompikin jahja.

 • Keskustalla on kyky päättää katastrofiin asia kuin asia. Minkätakia Sipilän piti tukea Soinia ala-arvoisella näytelmällä jossa luopiot hillon toivossa erosi perussuomalaisista. Olis antanu hallituksensa kaatua silloin, eikä polttanu rahaa epätoivoseen soteiluun. Perussuomalaiselle aatteelle oli toki hyvä kun loikkarit häipyi.

 • En ole kepulainen enkä liputa kyseisille herroille, mutta oneksi suomi liittyi EU,hun, päästiin loitommaksi venäjän etupiiristä.
  Mietikkää tätä yksi silmäiset.

  • Venäjän disinformaatio on toiminnut hyvin näissä irti Eu'sta puolestapuhujille.
   Suomi ei hyödu Fixsitistä mutta Venäjä kyllä.
   Venäjä tarvii alusmaita (harmaita vyöhykkeitä) missä voi harjoitella pientä kahakkaa ja eripuraaa joka on täysin venäjän sisäpolitiikan jatke. Ukraina, Georgia on hyviä esimerkkejä, Valkovenäjä on myös hyvä esimerkki olla Venäjän talutusnuorassa.
   Tietysti jos haluaatte että Suomi liitetään hiljaisesti Venäjän etupiiriin niin siittä vaan pois EU'sta.


 • Esko Aho ja Juha Sipilä. Kepun poliittiset ruumiit.

  • Niin ovat, mitäs sitten?


Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.