Propagandaa on monenlaista. Toisten propaganda on vain "parempaa".

Anonyymi

YLE opettaa ihmisille "näin ajattelet oikein" oppeja, sekä "nämä mediat ovat oikeita ja nämä vääriä" oppeja. YLE opettaa ihmisille, mikä on propagandaa ja mikä ei. Näin YLE pyrkii asemoimaan itsensä "hyvät rehelliset mediat" -ryhmään, samalla leimaten tietyt mediat "valhemedioiksi". Jo tämä YLEn masinoima sivusto https://yle.fi/aihe/oppiminen on propagandaa, mielipidemanipulointia, pakottamista tiettyyn muottiin, valmiiden "oikeiden" ajatusten tuputtamista. Eihän YLE itsekään noudata masinoimansa sivuston oppeja.

12

112

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Propagandan vanha keino: julistaudu totuudenpuhujaksi ja nimitä muita valehtelijoiksi. Näin voit itse suoltaa ulos mitä tahansa puppua ja täydestä menee.

      • Anonyymi

        V-media tarkoittaa
        ===============
        - vastuuttumuutta
        - vasemmistolaisuutta
        - virheyttä (vihreät, rönat)
        - vääristelyä
        - värittämistä
        - välttelyä
        - valehtelua

        YLE -uutiset - VALE -uutiset


    • Anonyymi

      Aivan järkyttävää taaaaaaaaas aamulla ensimmäiseksi avata Ylen fasesivut ja täystuutillinen lihakielteistä kasvissyöntipropagandaa. Taas joku saa todennäköisesti kohtuuhyvän liksan siitä, että kisuoltaa mielipiteensä Ylen saneluvalistajana. Siis onko se porukka pakko-oireissa vai syömishäiriössä vai molempia? Miten tämä on mahdollista??? Nämä muutamat kestoagendat, mitä on viime vuosina Ylellä ollut... ne aiheet kyllä jokainen tietää kristallinkirkkaasti. Näköjään yhtä ja ainoaa nuottia rummutetaan sitten vuosia, siis vuosia. Hyvänen aika! Tämä jo suorastaan henkistä väkivaltaa, eihän tuota paatosta pääse mihinkään pakoon. Aivan sataselkeää aivopesua, nyt(kin) erityisenä kohteena nuoret. Eikä nämä ota missään vastuuta sitten siitä, mille tolalle niiden herkkien lasten ja nuorten elämä menee tuon aivopesun johdosta. Sitä kun pönkittää näköjään systemaattinen meuhkaaminen asiasta myös kouluissa ja ties minkä tahon masinoimissa "lakkoilemaan kaduille" -tempauksissa. Onkohan vihreillä muuten koulussa kiertävä kasvissyöjäagitaattori tuomassa tätä ideologiaa pakkosyöttönä? En yhtään ihmettele, jos olisi. Kyllähän tuo kasvissyöjäjuntta käyttää myös psykologeja ja muuta tietämystä asian ajamisen strategioissa, mainospsykologien lailla, näin olen kuullut. Aivan tietoista ja laskelmoitua - ja törkeää pakkosyöttöä. Mikä huolestuttavinta: todella ankaran kapeasta putkesta ja ainoastaan yhden kulman totuutta paasaten. Verovaroilla tämä Yle-osuus!!

    • Anonyymi

      Tämä on kuin kolhoa absurdia ja pelottavaa dystooppista elokuvaa. Kun aamulla heräät niin joka jumalan aamu sama viherfasistinen paapatus ja tasaan sama agenda, toistoilla ja aiheen surkealla näkökulmalla. Täyttä pakkosyöttöä. Miten tällainen voi vaan toteutua? Nämä uutiset pitäisi dokumentoida johonkin uutispäiväkirjaan ja tallentaa matskua, että olisi ehkä joskus jollain tutkijalla (jos enää aivopesun jäljiltä yhtään aitoa tutkija alöytyy) voisi tutkia näitä Ylen propagandakampanjoita.

    • Anonyymi

      Siis eihän normaaleissa jutuissa juurikaan tapahdu sitä, että julkaistaisiin saman aiheen juttu ja varsinkin samanlainen, toistava juttu, sama näkökulma uudestaan ja uudestaan. Ei mikään itseään kunnioittava media maksa sellaisille toimittajille, jotka tekee joka päivä saman jutun, eikä sellaisia julkaista.

    • Anonyymi

      YLE on pelkkä suomen valtion propagandaväline jolla vaalikarjaa yritetään aivopestä ja manipuloida valtion kulloisenkin oikun ja haihatuksen mukaan.
      Ja lapsiin sekä nuoriin suunnattu vaikuttaminen on yhtä alhaista kuin pedofilia. Nuoret ovat kokemattomia ja sinisilmäisiä, luulevat vielä että maailma on oikeudenmukainen mutta vanhempi ja kokeneempi väki tietää että näin ei ole vaan valtio on tavallisen kansalaisen pahin vihollinen. Valtio pitää huolen vain omista, systeemin eduista eikä piittaa kansalaisista hevonpaskaakaan. Vain verorahat kelpaavat, muuten valtio jyrää oman etunsa kansalaisten edun yli mennentullen.
      Sitten valtion propagandan purematta nielleiden nuorten mielipiteet esitetään "edistyksellisinä" ja vanhempaa väkeä pyritään mustamaalaamaan taantumuksellisina että valtion propaganda menisi laajemmin läpi.

      Tämähän on valtion systemaattisesti harjoittamaan henkistä väkivaltaa omaa kansaa vastaan minkä luulisi olevan kielletty kansainvälisissä ihmisoikeuslaeissa!!

      Suomihan on ennenkin ollut syytettynä ihmisoikeustuomioistuimessa ja mm. Suomen perusturvaa on useaan otteeseen moitittu riittämättömän alhaiseksi.

      Suomen mielipidemanipulointi on räikeää ja vastenmielistä, opit on varmaan haettu neuvostoliitosta ja DDR:stä. Esim. väite että Suomi on maailman onnellisin maa on räikeässä ristiriidassa todellisuuden kanssa!!! Onnelliseen maahan ei kuulu esimerkiksi leipäjonot ja mielialalääkkeiden suuri kulutus!!!

    • Anonyymi

      Taas on YLE:n propagandakone käynnissä. Tällä kertaa suomalaisia syyllistetään uusien vaatteiden ostamisesta juhliin, ikäänkuin meillä olisi jonkinlainen kulutusjuhla menossa:
      https://yle.fi/uutiset/3-10810835

      Tosiasiassahan suomessa ostetaan maailman muihin maihin verrattuna vähän vaatteita, kenkiä, ym.
      Miksi vain suomalaisten pitäisi kulkea kirpputorirääsyissä ja uudet vaatteet olisi sallittu koko muulle maailmalle? Miksi meitä suomalaisia sorretaan?! Oma valtiomme ja mediammekin koko ajan vain myrkyttävät suomalaisten mielialaa tällaisella propagandalla!!

    • Anonyymi

      Kertokaa mikä on se oikea tiedoitusväline. Venäjän valtion TV. Vai ehkä Tiedonantaja? Silloin kun uutinen sopii ajatusmaailmaan kyllä postataan Yleä ja hesaria, epämillyttävät ovatkin sitten propagandaa.

      • Anonyymi

        Netistä löytyy totuus.
        Lapsellisia nuo teidän vastaväitteenne, aina jos arvostelee suomalaisia tiedotusvälineitä tai yhteiskuntaa muutenkin, aina sitten sanotaan että venäjältäkö tai jostain kehitysmaasta löytyy parempaa.
        Eikö Suomi kestä vertailua muihin LÄNSIMAIHIN kun aina pitää vastaväitteenä sanoa että ollaan sentään parempia kuin joku ugandamundria pimeimmän afrikan viidakossa...


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Oliko se niin, että median ja uutisoinnin täytyi olla puolueetonta?

      https://www.verkkouutiset.fi/venaja-demonisoi-natoa-tutkija-listasi-kremlin-perattomat-vaitteet/

      Jutussa käytetyt voimasanat venäjästä:

      Venäjä demonisoi
      Neuvostoliiton propagandassa
      Kremlin propaganda maalaa kauhukuvia
      Kremlin viidennen propagandaväittämän mukaan
      Viisi Venäjän propagandassa toistuvaa valheellista väitettä
      Länsivastainen disinformaatio (ts. propaganda)
      Läntiselle yleisölle Natosta luodaan kuvaa
      Kreml haluaa... venäläisten uskovan
      Venäjä haluaisi alistaa
      laajasti hoettu perättömyys on...
      Katteettomia uhkakuvia
      Tässä sivuutetaan se tosiseikka
      Ottaen huomioon Kremlin syytösten pyörteen
      Läntisiinkin tiedotusvälineisiin syötetyn väitteen mukaan
      ...näkee jo pelkän Naton olemassaolonkin uhkana ("pelkän"?)
      Todellisuudessa tällaista keskustelua ei virallisissa yhteyksissä koskaan käyty (entä epävirallisissa?)
      Venäjän toimintatavalle nielaista valtioita (Miten valtioita pakotettiin EU jäseniksi?)

      Lännestä:
      Center for European Policy Analysis (jälleen länsimielinen taho)
      Tosiasiassa Nato...
      Tosiasiassa yhteinen jäsenyys turvallisuusliittoumassa
      läntisten johtajien yritykset vakuuttaa Moskova
      maat, jotka ovat vapauttaneet itsensä
      puolustusliiton missiona on suojella (viis väliä sillä että EU pyrkii hävittämään kansallisvaltiot?)

      Ps. Ranska ja Hollanti muistaakseni kieltäytyivät 2000 luvun alussa liittymästä EU alueeseen. Tarvittiin useampia äänestyksiä ennenkun "oikea vastaus" hyväksyttiin.
      Merkel on puhunut kansallisvaltioiden itsemääräämisoikeuden (ts. itsenäisyyden) lopettamisesta, mutta Naton "missio" on suojella valtioiden itsenäisyyttä...? Ja jälkimmäisestä puhutaan vain "Venäjän uhan" yhteydessä.

      Ts. "puolueetonta" uutisointia... vai mitä tämä on?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2052
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      46
      1591
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1471
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      20
      1451
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1227
    Aihe