Lihoit, nalkutit ja seksikin loppui.

Anonyymi

Olin ollut tyhmä. Nalkuttanut, lihonut, vältellyt seksiä, valitellut väsymystä ja uppoutunut lapsiperheen arkeen. Olin luottanut siihen että toinen jaksaa hormonivaihtelut ja kiukuttelut, ja haluttomuuteni tehdä mitään yhdessä. Tuijotin vain omaan napaani, hoidin lapsia ja pidin omia kulissejani kunnossa. Lapset aikuistuivat ja muuttivat pois. Miestä en juuri huomioinut. Olin vaan. täynä itseäni.

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei seksiä ei läsnä oloa ei yhteisiä suunnitelmia tulevaisuuteen..ei kituvaa suhdetta kannata jatkaa..

    • Anonyymi

      Kiukuttelua ylensyömistä kintujen ristimistä, ja sitenkään ei saa kiukuteltua tahtoonsa läpi vaan aikaan saa eron ja sitten se vastaa kiukutelu alkaakin kun pitäsi mies putsata lopuistakin euroista.. noo sitten aloitetaan laihduttaminen ja meikaaminen ja mennään tyrkylle..ja puuteessa olevia jannuja löytyy yllinkyllin paineitaan purkaan. mutta ykskään heistä ei jää elähtäneen äkäpussin uudeksi uhriksi.. noo sitten hommataan piski piristää arkea ja ehkäpä iltojakin..

    • Anonyymi

      Kyllä hyvä koira on kumppanina paljon parempi kuin hyvä mies. Minulla on koira joka on uskollinen, hyvä kuuntelemaan, aina iloinen kun tulen kotiin, syö tyytyväisenä ruuan jonka sille annan, nuolee mielellään varpaitani ja muualtakin lämpimällä kielellään ja on aina valmis lenkille. On melkein mahdotonta löytää mies joka olisi vielä parempi.

      Tokihan laskujen ja lomien maksaja tuttavuus olisi hyvä olla.

      • Anonyymi

        Aina ei auta vaikka mies käyttäytyisi kuin koirasi ja vielä laittaisi ruoat ja huolehtisi lapsistasi ja kodistasi kaupan päälle. Jos ei edes silitystä saa vastapalveluksena, mies huomaa ennen pitkää olevansa olemassa vain vaimoa miellyttääkseen ja enemmän orja kuin tasaveroinen puoliso. Sekö on onnellisen avioliiton tae?


    • Anonyymi

      Toiset tykkäävät nukkua yksin, toiset kumppanin kanssa. Totuus on kuitenkin se, että paras uniseuralainen naiselle on koira eli petinsä jakaminen lemmikin kanssa on suosittua. ei siihen silloin miestä tarvitakaan.

    • Anonyymi

      Koira voi tuhista, sillä voi olla ilmavaivoja, se voi pöllytellä karvoja, se voi haista ja haukahdella ja se voi unissaan potkiskella, mutta tutkimuksen mukaan se voi silti olla maailman paras petikaveri nimenomaan naiselle.

      Yhdysvaltalaisen Canisius Collegen tutkimuksessa oli 962 naista.

      Koira petikaverina antaa tutkimuksen mukaan naiselle enemmän turvallisuudentunnetta kuin ihminen. no mikäpä siinä jos ei kykene luomaan tunne suhdetta ihmisiin.

      • Anonyymi

        Vaikka eläisin loppuelämäni yksin, en koiraa ottaisi sänkyyni. Muuten kyllä kumppaniksi.
        On meillä koira ollutkin, mutta sen paikka oli omassa kopassaan sängyn vieressä, ei ihmisten sängyssä. Siinä se tuhisi ja inahteli unissaan ja oli ihan yhtä ihana unikaveri, vaikka ei sängyssä nukkunutkaan


    • Anonyymi

      Kolmen kimppa koira, nainen ja mies, tuskin kukaan kohdalleen sellaista toivoo?

    • Anonyymi

      Monilla kaatu se orastava uusikin suhde noihin koira juttuihin. ja yksinäinen taival jatkuu jatkuu ja jatkuu..

    • Anonyymi

      Ylipaino tai lihavuus saa usein libidon laskemaan, lisää suoritusvaikeuksia sekä huonoa itsetuntoa. Yritä hyväksyä itsesi sellaisena kuin olet, tai pudottaa painoa, mikäli ylipainoa on epäterveellisen paljon. Muutamankin kilon kevennys voi saada ihmeitä aikaan!

    • Anonyymi

      Laihtumista ja pysyvästi alempaa painoa ei voida saavuttaa ilman pysyviä muutoksia ruokailu- ja liikuntatottumuksissa. Muutosten avulla vähennetään ravinnon kalorimäärää ja lisätä liikkumisen aiheuttamaa energiankulutusta.

      Järkevä painotavoite on yllä mainittu 5–10 % painosta pois, mikä on riittävä lisäämään huomattavasti terveyttä. Sopiva laihtumisvauhti on 250–500 grammaa viikossa. Omin päin laihduttaessa ei kilon viikkovauhtia pidä ylittää, sillä silloin tärkeiden ravintoaineiden saanti ei enää ole riittävää.

    • Anonyymi

      Eipä sitä kyllä itsekkään noin vaan naiseen ihastu että mieluummin tutustun ensin mutta tuo nyt on taas sellanen klisee nuo paikat mikä ei toimi koska jos menen vaikkapa kuntosalilla jutteleen niin katotaan että mikähän pervo tuokin on enkä halua yleistää mutta osa naisista luulee liikoja itestään ja asettaa riman aivan liian korkealle, enkä väitä olevani täydellinen mutta liikoja en luule itestäni ja oma itseni tykkään olla, pitäisi unohtaa turhat asiat.
      Tottakait luottamus mutta tiedän omasta kokemuksesta että jos epäilee liikaa

    • Anonyymi

      Minä kävelen hitaasti kun pelaan Pokemon Gota. Välillä jopa pysähtelen. Tämä kaikki vain siksi, että saisin miehiä iskettyä.

    • Anonyymi

      mitä teit tai jätit tekemättä että nalkutti sinulle vai olio luonne häiriöinen jolle huutaminen nautinto

    • Anonyymi

      koira voi olla parempi kaveri kuin ihminen. mutta on kuitenkin koira eikä ihminen ja saa elää koiran elämää eikä ihmisen.

    • Anonyymi

      Tämä liittyy myös ilmaston muutokseen. Ilimanpilluu on vakava asia.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      20
      1780
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1348
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1230
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1150
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1095
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1056
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1019
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1010
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1002
    Aihe