Etuudet Espanjassa

Anonyymi

Moikka!saako eläkkeellä oleva hoitotukea ja maksetaanko omaishoidon tukea Sinne?mites on tuon kuntoutusrahan kanssa?paljonko 2 ihmiseltä menee ruokaan rahaa/kk?saako 600 euroon hyvää asuntoa?sijainti/kunto.tarkoitus muuttaa sinne pysyvästi,kuitenkin Suomen kansalaisena.kiitos kovasti etukäteen.

5

<50

  Vastaukset

  • Teillä Anonyymeillä on ihan ikioma sivusto nimeltään Kanarian saaret. Pitkän sankarillinen taistelun jälkeen Anonyymit ovat saaneet sen itselleen. Kysyppä sieltä.

  • Silloin kun muuttaa Suomesta pysyvästi pois, ei enää voi kuulua Suomen sosiaaliturvan piiriin.
   Se tarkoittaa sitä, että kaikki etuuksien maksamiset loppuu. Jos muutatte niin, että teille jää Suomeen osoite ja asuinpaikka niin silloin tietenkin voi nostaa edelleen korvauksia, kunnes ne jonain päivänä sitten mahdollisesti peritään takaisin, väärin perustein nostettuina.

   Suomen kansalaisuudella ei ole mitään tekemistä avustusten ja tukien saamiseksi ulkomaille.

   Näin Anonyymisti

   • Vai vielä pitäis oikein tukiaisia saada Espanjassa.Kysyjä on aivan hukassa asiansa kanssa.


  • Omaishoidon tuki mökillä reissulla ym. 3kk ja eläkkeensaajan hoitotuki 6kk maximissaan siten että pysyvä asunto ja kirjat Suomessa. Eläkkeellä saa matkustaa muttei asua Espanjassa eli turistina reissuun.
   2x 3kk reissataan pitkin ja poikin talvella etelässäö kesällä mökeillä tuet säilyy näin meillä

  • Mitä vanhat edellä, sitä nuoret perässä. Aika paljon näkyy täällä nuoria, jotka nostaa Suomen työkkärit ja tuet, mutta vain silloin tällöin tarpeen mukaan käyvät Suomessa. Kommuuni asuminen on tätä päivää. Sitten jos vielä on pimeesti vuokrannu eteenpäin suomen asunnon mihin saa tukia, niin ei se ihme ole että Kelan kassa huutaa tyhjyyttään.
   Kannattiko muuttaa työkkärit ja muut tukiluukut sellaiseksi, että ei enää tarvitse henk.koht asioida.

   Parempi olis ollu jättää voimaan se vanha verosopimus, niin olis vähävaraiset eläkeläiset pärjänneet ilman tukia. Halvemmaksi olis Suomen valtiolle tullu sellanen, siltä osin. Nyt eletään kuten ennen, mutta keplotellaan raha siihen eritavalla.

   Mutta maailmalta on tullu paljon enemmän niitä jotka sieltä Suomen Kelasta ja sossusta niitä tukia nostelee, eikä heillä ole sinne omasta takaa mitään aikaisempia maksuja. Seuraava hallitus jättää asiat jatkumaan entisellään ja suvaitsee kaiken niin kauan että on maan talous täydellisesti kuralla.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sanna Marinin hallituksen hanke tyrmistyttää:

   1680 euron kuukausituloilla pitää maksaa 25000 euron remontti? https://www.kauppalehti.fi/uutiset/sanna-marinin-hallituksen-hanke-tyrmistyttaa-1680-eu
   Maailman menoa
   247
   2909
  2. Sofia muuttaa?!

   Instan mukaan Sofia Berlöff muuttaa taas. Mutta minne tällä kertaa?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   2301
  3. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   148
   2213
  4. Sofia nuolee shampanjapulloa instassaan

   Laittoi storyyn, on Stefun ja kavereidensa ja Stefun siskon kanssa bilettämässä Hangossa. Nuolee kallista shampanjapulloa... iljettävä video.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   77
   1159
  5. Stefun sisko Charlotta laittoi Sofiasta sydänvideota omaan instaansa

   Stefun suku on ottanut avosylin Sofian sukuunsa. Chaali joka ei ikinä laittanut mitään Martinasta, laittoi julkisena videopätkää omaan instaansa, joss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   1097