ku--kkuuh---kuh-mmphh--kuMMITUS!!!

Anonyymi

On vuosi 2019 ja edelleenkin kerrotaan kummitustarinoita. Mikä näissä houkuttelee? Pitää aina kertoa mummon kaiman puhuvan koiran kertoma joo'o tää on ihan tosi -tarinan ja tietenkin sen omankin IIIIK!-kokemuksen? Ei uskoisi, että enää eletään pimeänpelon aiheuttaman mielikuvittelun maailmassa. Se on ymmärrettävää, että muinaisina aikoina uskottiin kaikenlaiseen, mutta että vielä tänäkin päivänä. Miksei ihminen voi kasvaa ulos näistä menneiden aikojen höpinöistä? Kummitukset lakkaa olemasta heti, kun niistä lopetetaan tarinointikin. Eihän Ukkosen Jumalastakaan enää puhuta, kun ymmärrettiin salaman ja jyrinän olevan luonnollinen ilmiö.

Kuinka moni teistä muuten uskoo, että tässä on oikea kummitus?http://www.daffadillies.co.uk/images/b720031.png

Mistä kummitus löysi kummituskangasta ja teki itselleen kaavun? Mistä se löysi kummituslakanaa ja kummitussakset, jolla leikkasi kummituslakanaan kummitussilmänreijät? Miksi kummitus tarvitsee lakanan naamalleen ja miksi silmänreijät? Miksi se yleensä haluaa pukeutua kummituskaapuun? Miksi se kipaisi poseeraamaan kameralle? Miksi se näkyy filmillä, mutta ei silmällä? Filmihän reagoi fotoneihin, aivan niin kuin silmäkin. Eli kumpaan uskot... kummitukseen vai long exposure -kikkaan ihmisen olevan pukeutunut kummitukseksi?

Totuus on tarua ihmeellisempää https://www.youtube.com/watch?v=xfr64zoBTAQ

3

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tulee uusia sukupolvia joille asiat on uusia. Niinkuin teineillä on nykyään joku vampyyrivillitys TV-sarjojen ja roskaikirjallisuuden ansiosta.

      Jotkut hömppähommat tulee epäsäännöllisen säännöllisesti muotiin.

      Sitten taas ihmisiä ahdistaa nykyajan loputon rationaalisuus ja digi-digi ja raastava pakkotahtinen työelämä, ym., sitten kaivataan jotain ns. henkistä.

    • Anonyymi

      Olen sitä mieltä että nämä kummitukset näkee halusi niitä nähdä tai ei mulle joka olen aika skeptikko toissapäivänä kun olin ruokaa laittamassa hellan vieressä huom ilman lääkkeitä ja viinaa huomasin sivusilmällä kun sellainen savun näköinen patsas liikkui minusta noin puolen metri päästä ohi en liukunut vähään aikaan mutta menin katsomaan perään en nähnyt mitään , myös toinen tapaus sattui 10 vuotta sitten kun tein noita metsätöitä metsään tuli mies puhuttiin siinä ja kun se lähti sanoi pitää lähteä kotiin että pysyykö lapsiluku samana ,pidin vähän outin sanontaa mutta ajattelikin että se nyt taitaa tarkoitaa lapsiluku kasvaa ,no kun menin kotia päin ambulanssit tien vieressä minun oma tyttö oli jäänyt kuorma-auton alle ja ei selvinnyt.

    • Anonyymi

      Olen ollut näkevinäni että viereisen kerrostalon kulman taakse olis aamu hämärässä hävinnyt hieman kumara harmaaseen munkinkaapuun joka sidottu nyörillä asuun sonnustautunut hyvin puolihämärä hahmo, näyttää osittain nuoreltakin mutta siitä en ole varma, kun häviää yhtä äkkiä kokonaan. Ei ole luostaria ollut tietääkseni tällä alueella? mutta esim keskiaikaan lähellä olevassa mäessä on asunut kai vaikka mitä eurooppalaisia vaeltajiakin.. ja ollut joku pieni hautausmaakin lähettyvillä historiassa.. nykyiset on pikkasen kauempana. Mutta pidän hahmoa haamuna ja olen huomannut sen vain kahdesti. Muitakin haamuksi luulemiani olen tavannut kerran yhden kävelijän kevyenliikenteen väylällä joka hävisi yhtä äkkiä edeltäni kokonaan mystisesti..?. Ulkomailla tunsin yhdessä vanhassa hotellihuoneessa kun linnunluinen ikä ihmisen käsi koski minua yöllä kun olin pedissä silloin kyllä pelottikin kun tiesin ettei siinä huoneessa ollut muita eläviä kuin minä.. kuulin myös askeleet jotka narisi lattian poikki ulos huoneesta mutta niiden aiheuttajaa ei voinut nähdä. En silloin saanut nukutuksi sinä yönä. Mutta vaikka joku väittäisi etei näitä sanomiani asioita ole tapahtunut niin minä väitän ne kuitenkin tapahtuneen ja olevan tosia.. Että minulle se on sama uskooko joku haamiuihin vai ei, mutta tiedän mitä minulle on tapahtunut ja mitä olen tuntenut ja nähnyt!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      64
      4406
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1207
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe