Homouden tarkoitus

Mitä hyötyä homoudesta on yhteiskunnalle tai yksilölle?
Ilmoita


5 Vastausta

Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.


Ei ole mitään hyötyä, pelkkiä haittoja.
Ilmoita
Se on evolutiivisesti ollut hyödyksi ihmiskunnan kehityksessä, mutta on vähän epäselvää millä tavalla. Yksi syy on tietysti liikakansoittumisen hillitseminen. On esitetty myös että homous olisi evoluutioon jäänyt "virhe". Evoluutiokaan ei ole täydellinen. Yhteiskunnan tai yksilön kannalta on totta ettei homoudesta ole juurikaan hyötyä. Asiaa monimutkaistaa ennenkaikkea uskonnot joissa vallitsee konservatiiviset arvot hyvin pitkälti. Yksilön kannalta voisi sanoa että asiaa voi pyöritellä mitenpäin tahansa niin aina homoudessa on enemmän negatiivista kuin positivista. Toisaalta homoseksuaalina voi elää varsin hyvää elämää eikä se sinänsä vaikuta kauheasti mihinkään. Ehkä taide-ja kultturimaailma on hyötynyt homoudesta eniten ajatellen monissa arvostetuissa taiteilijoissa on homoja.
Ilmoita
Homous on vähän kuin tupakointi; kuolevat aiemmin kuin muut niin säästyy eläkerahoja. Toisaalta hiv on yhtä kallis hoidettava kuin keuhkosyöpä.
Ilmoita
Heteroilla täytyy olla jokin kohde ja tekosyy. mihin purkaa sosiologisia traumojaan, kun eivät saa pimpsaa.

Kysykää vaikka heteroprideltä.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Ei kai yhtään enempää hyötyä tai haittaa kuin heteroudesta, biseksuaalisuudesta, aseksuaalisuudesta... sellaista on kyllä esitetty, että kun ihmisyhteisö on monimuotoinen joukkio sen sijaan että kaikki olis heteroita niin ryhmän kyky vastata erilaisiin ongelmiin ja konflikteihin on parempi. Jolloin tällainen ryhmä tuottaa enemmän eloon jääviä jälkeläisiä kuin ryhmä jossa jokainen perhekunta joka taistelee vain omien jälkeläisten eloonjäännistä. Jolloin myös sen homoseksuaalisen yksilön ominaisuudet periytyvät lähisukulaisten geeneissä. Eihän monilla muillakaan lajeilla kaikki yhteisön jäsenet tuota jälkeläisiä ja silti lajit ovat hyvin menestyviä: muurahaiset, mehiläiset, sudet, leijonat jne...
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Homouden tarkoitus

Mitä hyötyä homoudesta on yhteiskunnalle tai yksilölle?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta