Israelko kaunis maa......

Anonyymi

......kattia kanssa. Sen kuvan perusteella, mitä Yle ja TV7 sekä You Tuben matkaohjelmat antavat Israelista ei Israeliin kannata lähteä viemään eurojaan. Siellä ei ole kuin paljaita kukkuloita, aavikkoa, ja jonkin sortin pöpelikköä pohjoisessa, karuja ja ankeita hiekkakivitaloja ja uskontokulttuuria. Israeliin matkustava vain häviää ellei halua käydä pyhiksi kuvitelluilla paikoilla. Israel on luonnontilaisesti todella köyhä maa, vaikka aavikkoeläimiä piisaakin. Jos pitää rumista ihmiselämälle kelpaamattomista luonnonolosuhteista niin siitä vaan. Minä en pidä Israelista maana enkä ortodoksijuutalaisista ulkonäöllisesti, koska he ovat mielestäni outoja. En ymmärrä Israel-fanitusta alkuunkaan enkä ole koskaan ymmärtänyt. Israelilla ei ole maailmalle mitään muuta annettavaa kuin uskontokulttuuriset kirjoituksensa, joihin monien moraali kokonaan tai osittain perustuu.

14

101

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jutskuille olis silloin aikoinaan pitänyt lainata se aiottu pala Venezuelaa, eivät olis Lähi-Idässä härkkimässä palestiinalaisten kanssa! Toivioretkeläisiäkin olis paljon vähemmän, kun lennot olisi paljon pidempiä. Sää kyllä vois houkutella...

      • Anonyymi

        Et tiedä näköjään mitää Israelista. Kukahan niitä palopommeja ja raketteja ampuu Israeliin . Israelissa paljon metsää palanut kun palestiinalaiset tekevät tuhoa. Jos et tiedä asiasta niin kannattais olla hiljaa.


    • Anonyymi

      Junttieinarin kannattaa tosiaan pysyä Suomessa. Kannattaa Suomen sisälläkin miettiä missä liikkuu. Eteen voi tulla jotain, josta ei pidä.

    • Anonyymi

      Israel on kaunis maa. pohjoisessa vihreää ja kukat kukkivat. paljon hedelmäpuita. ja istutuksia .Jerusalemissa historiallisia rakennuksia ja paljon historiallisia paikkoja. Eilat aivan upea Punaisen meren kaupunki. Et voi tietää maasta yhden tv ohjelman kautta ellet ole siellä itse käynyt. Minä matkusta joka vuosi sinne,on paras matkakohde. Suosittelen muillekin. Ensi vuonna Jerusalemissa.

    • Anonyymi

      Israelin luonto on rikas. Paljon erillaisia lintulajeja, kasvillisuutta ja erillaisia hedelmäpuita, kukkia, ja mineraalirikas kuollutmeri. kannattaa matkustaa Israeliin.Itse vien mielelläni eurot sinne, ainakin kerran vuodessa.Taidat olla aika tietämätön asiasta.

    • Anonyymi

      Tel Aviv on jotenkin ristiriitainen kaupunki. Tunnelma ei ole ollenkaan Välimeren kaupungin kaltainen vaikka se on sen meren melkein eteläisin kaupunki. Se kai johtuu siitä, että asukkaat eivät ole alkuperäisiä Välimeren asukkaita. On paljon venäläistä roskaväkeä, jotka ovat saaneet kansalaisuuden hämärillä perusteilla. Toisaalta kuvittelin joskus, että kaupungissa pidetään kovaa kuria arabeille ja virkapukuisia poliiseja näkyisi kaikkialla. Itse asiassa en nähnyt niitä kuukauden aikana ainoatakaan, kun taas Jerusalemissa näin niitä paljon. Paljon puhutaan bilekulttuurista siellä, mutta helmikuussa en nähnyt moista menoa ollenkaan ja sen ymmärränkin, kun juomat rannan tuntumassa ravintoloissa ovat 10 euroa/ olutlasi. Ei houkuttele uudelleen.

      • Anonyymi

        Israel oli erittäin köyhä maa ennen juutalaisten tuloa ja sielä on vieläkin rähjäistä ja suttusen oloista. Menkää TA n keskusbussiasemalle niin näette 3.maailman maan. lisäksi maa on kallis. Turismibusinnes tarvitsisi ulkopuolista konsulttiapua esim. Espanjasta tai Kreikasta. Palvelut puuttuu, kahvilat, kaupat.. Paikalliset itse käyvät Kreikassa lomalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Israel oli erittäin köyhä maa ennen juutalaisten tuloa ja sielä on vieläkin rähjäistä ja suttusen oloista. Menkää TA n keskusbussiasemalle niin näette 3.maailman maan. lisäksi maa on kallis. Turismibusinnes tarvitsisi ulkopuolista konsulttiapua esim. Espanjasta tai Kreikasta. Palvelut puuttuu, kahvilat, kaupat.. Paikalliset itse käyvät Kreikassa lomalla.

        Eikös siellä ole jutskut olleet 5000 vuotta, siitä lähtien kun paratiisista karkoitettiin? Ja terrorisoineet kaikkia "pakanakansoja"?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikös siellä ole jutskut olleet 5000 vuotta, siitä lähtien kun paratiisista karkoitettiin? Ja terrorisoineet kaikkia "pakanakansoja"?

        Joitakin on ollut niistä ajoista lähtien mutta köyhyys on ajanut lähes kaikki pakoon. Eräs Jerusalemin parturi oli aikansa ja lähti Suomeen kun rahat ja asiakkaat loppuivat. Nytkin ovat rahat ja asiakkaat loppuneet sen ylimielisyyden takia.


    • Anonyymi

      Soveltuu rantojen takia turismimaaksi, mutta TA on rähjäinen ja kallis.
      Jerusalem on mielenkiintoinen, mutta sielä on uhkaava tunnelma.

      Eilat on liian pieni ja taasen kallis laatuun nähden. Se on tietenkin turvallisempi kuin terrori-Egypti.

    • Anonyymi

      Mitä? Israelko muka huono? Ei silleen. Ei sitten tosiaankaan. Israel on kerrassaan ihana ja KAUNIS maa. On siellä tosin aavikkoakin, mutta paljon vähemmän, kuin ennen. Juutalaiset ovat raivanneet niitä ja saaneet ne tuottamaan satoa. Erinomaista aikaan saannosta ja osoittaa, miten ahkera työ on kannattanut. Se jatkuu edelleen. Ja on Israelissa varsin monipuolinen ja vaihteleva luonto. Jopa suota löytyy vielä jonkin verran. Israel on erinomainen matkailukohde. Siellä, jos missä kannattaa todella käydä ja vaikka kuinka monta kertaa.

      • Anonyymi

        Paskapuhetta! Rauhaa rakastavat ihmiset eivät ihannoi terroristejä ja terroristivaltiota.


      • Anonyymi

        Hyvä. Oikeaa puhetta. Israel on ihana maa. Sen parempata matkakohdetta ei olekaan.


    • Anonyymi

      Suomesta menee paljon ihmisiä töihin kibbutsiin auttamaan näitä Jeesuksen tappajia murhaamaan alkuperäiskansaa. Jos näin ei olisi niin juttskut joutuisivat itse temään töitä elääkseen.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1739
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1654
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      71
      1495
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1482
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1370
    6. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      92
      1370
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      17
      1342
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      18
      1186
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe