Nikkilä Kinnulan johtoon

Anonyymi

Nyt on pieni mahdollisuus saada Kinnulan asiat jälleen reilaan. Nikkilän valinta kunnanjohtajaksi ja Urpilaisen linja. Siinä lääkkeet Eskon, Anittan ja Pekan sotkuille.

Nikkilän pitää kuitenkin varoa, ettei joudu Markun narraamaksi juoksupoijaksi heti alkuunsa. Nikkilän luulisi olen sen verran kokenut kettu, ettei siihen sorru. Päällystakit pitää Nikkilän karistaa heti päältään niin hyvä tulloon. Urpilainen toimikoon järjestyksenpitäjänä ja neuvonantajana etteivät Nikkilää heti kuseta.

16

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niksu #kotipesä
      onnea kinnula! tämä on uuden alku

    • Anonyymi

      Kyllä se jätkän selekänahasta veitty raha on hupaa, voi hyvä tavaton sentää! Peuhoa eänestin viime vaaleissa mutta nyt on pakko sannoa että pittää työläisen keänteä kelekka. Joku kirijotti että hilijoa ovat valtuustossa Peuhan porukat ku kunnanjohtajoa valitaa ja näin tul käymään. Tuhanne asukkaan kunta ja tuommone orkanisaatio. kyllä nyt pitäs tuolla porukalla sattua naulankantaan tekemiset. Eikö nuita virkoja ois voinna vähä yhistellä ni siitä ois soatu seästöjä? Tämä on sitä järenköyhyyttä. Kohtapa myö se nähhää.

    • Anonyymi

      Siinäs näit kuinka sostemiki on tarpeentulle enempi oikealla ku porvari. Jokuha aikasemmi jossain kirjottiki olko se teällä että Suome rikkaimmat miehet on ollu aikonaa sostemeja.

    • Anonyymi

      Kinnulalla taitaa olla suurempia ongelmia kuin Nikkilän palkka. Nikkilä on palkkansa arvoinen. Kinnulan suurin ongelma on epäonnistunut terveydenhuollon yksityistäminen. Eskon Anittan ja Pekan johdolla tehty emämunaus terveydenhuollon yksityistämisestä on iso ongelma Kinnulalle. Satoja tuhansia vuodessa kankkulan kaivoon

    • Anonyymi

      Tuohon täänpäiväseen Nikkilätä koskevaa lehtijuttuu ol lipsahtanna ilimeisesti painovirhe ku siinä sanottii että aikasemmat kunnanjohtajat Kauko Pekka Moillanen , Juha Urpilainen ja Pekka Kanervio ol lähtennä virastaa luottamuspula vuoks. Jos pöytäkirijoihi on uskomine nii nuista kolomesta ainoastaa Pekka Kanervio lähti luottamuspula vuoks ja kaks muuta irtisanottii kunnavaltuuston peätöksillä. Löytyyhä niistä pöytäkirijat!

    • Anonyymi

      Höpö höpö edelliselle. Katso asiakirjat uudestaan tai mene lääkäriin.

    • Anonyymi

      Kaksi ensimäistä kvalt erottamispäätöstä taisi kumoutua erinäisistä syistä, joita en käy tässä avaamaan. Seuraavan Keskisuomalaiselta lukemaamme kirjoitusta koskevan päätöksen kumoamiseen ei taida löytyä hallinto-oikeuden päätöstä? Elikkä kvalt päätös taisi pysyä voimassa...

      "Keskisuomalainen 28.10.2013"

      Kinnulan kunnanvaltuusto päätti maanantai-iltana tilapäisen valiokunnan esityksen mukaisesti erottaa kunnanjohtaja Juha Urpilaisen välittömästi. Valiokunnan puheenjohtajan Pauli Salonpään (kesk.) esityksestä päätökseen tuli lisäys, että Urpilainen on vapautettu työvelvollisuudesta neljän kuukauden irtisanomisaikana.

      SDP:n ryhmä esitti Marketta Rouvisen suulla, että ei hyväksy valiokunnan esitystä riittämättömän käsittelyn vuoksi. Tälle ei tullut kannatusta. Rouvinen jätti eriävän mielipiteen.

      SDP yritti myös kyseenalaistaa kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden kokouksen aluksi. Tämä selvitettiin äänestyksellä äänin 14–3. Rouvisen lisäksi myös Jari Niemi jätti eriävän mielipiteen.

    • Anonyymi

      Höpö jöpö. Keskisuomalainen kirjoitti kunnanvaltuuston päätöksestä, jonka hallinto-oikeus kumosi laittomana. Mene H lääkäriin

      • Anonyymi

        Kerros mikä on tuon hallinto-oikeuden kumoamisen pvm. ja diaarinro? Heti uskotaan kun näytät väittämäsi toteen. Kyseessä asiaa koskeva kvalt päätös 27.10.2013.


    • Anonyymi

      Hämeenlinnan hallinto-oikeuden päätös 7.10.2014 . Päätösnumero 14/0783/3. Tällä päätöksellä hallinto-oikeus kumoa Kinnulan kunnanvaltuuston päätöksen 27.10.2013 etottaa Juha Urpilaisen Kinnulan kunnanjohtajan virasta.
      Älä siis H lausu turhaan väärää todistusta lähimmäisestäsi.

    • Anonyymi

      Eikö se oo parempi ku viisaampi vaikenoo

    • Anonyymi

      Jäikö anitan ja huijari kanerion jäljiltä mitään kunnostettavaa? Pakkoliitos edessä kun peruspalveluita mm.koulukyyditystä ei pystytä järjestämään kuin hallitsijiden lähipiirille.

      Korruptio helposti nähtävissä, kuntalaisten rahat katoaa eräille:)

    • Anonyymi

      Pakkoliitos on Kinnulassa ikävä tosasia ja siihe ei mää kauvan. Ku Peuha ja kumppanit sähleä vielä jonku aikoa kunnan koatavia peätöksiä ni lopputulos nähhää. Peuhallakka ku ei taija olla mittään tietoa elävästä elämästä. Se on sitä teoriata. Kinnulassa pyyhki enne hyvi mutta ku Peuha tul kattilata hämmentämmää ni kohta nähhää lopputulos. Valtiovalta meäreä ja ottaa katanna alle niinku monet muut kunnat tässä moassa.

    • Anonyymi

      Peuhan aika oli Kinnulassa hyvää aikaa. Kuntatalous oli kunnossa ja kylää kehitettiin. Peuhan lähdön jälkeen kunnan talous romuttui ja kehittäminen loppui. Kuntaliitos edessä. Syylliset pitää saada vastuuseen

    • Anonyymi

      Lestijärvestä, Kinnulassa ja toholammesta pitäisi tehdä yksi kunta. Siinä saataisiin kolmen kunnan hallinto yhteen.... siitäkään huolimatta ei olisi iso joukko hallittavaa...

    • Anonyymi

      Nykyisellä skypeaikakaudella ei kokouksiin tarvitsisi ajella tie sonnalla... palavereihin voi osallistua etänä...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3821
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      593
      3595
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3552
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2231
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      53
      2219
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      321
      1967
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1947
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1756
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      27
      1413
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1352
    Aihe