Pittbull savossa

Anonyymi

Lenkillä oli tullut vastaan nainen pittbull koiran kanssa toisella puolella tietä. Vähän ennen kohtaamista koira oli alkanut vetämään äitiä kohti ja tämä nainen oli tullut pystyssä perässä ja komentanut koiraa, ei voinut estää koiran kulkemista, en tiedä miksi käveli perässä. Ehkä oma lemmikki estää jotenkin omien voimien käytön tulee rajoitus?

Onneksi muutaman metrin välimatka pysyi kun toinen " roikkui" hihnassa kiinni.

Olin lähellä ja puhelimen päässä ja kävin autolla hakemassa. Tässä oli hyvin lähellä vakavammat seuraukset, eli jos koira olisi päässyt irti ja kiinni.

Tämä siis tapahtui savossa ja pienen kylän alueella.

6

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Näitä on paljon,etei omistaja mahda mitään koirallensa.
      Toinen edesvastuuton tapaus on,että annetaan lapsille isokokoinen koira ulkoilutettavaksi jolle lapsi ei mahda mitään.Itselle on sattunut muutaman kerran,että lapsi on ulkoiluttanut koiraa ja se on päässyt oman koirani kimppuun,mutta onneksi on selvinny säikähdyksellä.

      Muistakaa,ettei isot koirat ole lasten ulkoiluttamista varten.

      • Mikään koira ei ole lapsen lelu. Olen nähnyt monta kertaa, kuinka lapsi saa täysin epäjohdonmukaisen koulutuskohtauksen koiran kanssa. Lapset puhuvat koiralle kuin vanhemmat lapselle: toruvat ja ovat tiukkoja. Koira ressukka on aivan ymmällään. Olen nähnyt tämän usein eri koirien ja lasten kanssa. Vanhemmat eivät varmaan edes usko, että näin voi käydä kun kukaan ei ole näkemässä.


    • Anonyymi

      Olikohan äideelläsi mahdollisesti koira mukanaan kylänraitilla liikkuessa? Jos oli, niin olikohan mahdollisesti räksyttänyt tuolle pitbullille? Edelleen jos oli, niin olisiko mahdollista kouluttaa sitä teidän koiraanne olemaan räköttämättä vieraille koirille? Jotkut koirayksilöt nimittäin eivät oikein osaa toimia äänekkäiden lajitoverien kanssa, vaan kokevat sen haasteena.

      Jos taas äideelläsi ei ollut koiraa mukanaan, niin mahdollisuuksia jää kaksi. 1) Tämä pittbull halusi tulla tervehtimään äitiäsi tai 2) Sillä oli kilahtanut ja oli tulossa tappamaan äitiäsi. Jos kaksi, niin teit aivan oikein hakiessasi hänet pois.

      Taas jos äidilläsi oli koira mukana mutta se oli hiljaa, niin on mahdollista että olivat eri sukupuolta, jolloin kiinnostus on aika luonnollista eikä vaaraa ole, kuin "perheenlisäyksestä" narttuosapuolella.

      Ja jos kyseessä oli molemmat uroksia tai narttuloita, niin silloin on kaksi vaihtoehtoa: 1) molemmat ovat sosiaalisia ja olisivat halunneet hetken leikkiä keskenään, tai 2) tappaa kilpailijansa. Jälleen jos kaksi, niin teit oikein hakiessasi pois, kuten myös tuossa räksyttävän koiran oletuksessa.

      • Anonyymi

        Taistelukoirat on turha riski yhteiskunnassa.Ei pidä ottaa koiraa, jos ei hallitse sitä.
        Pittelin omistajasta kannattaa ilmoittaa eläinsuojeluun, jo ennenkun pääsee käsistä.
        Noita miksejä ja aikusia saa parilla satasella jokainen halukas.Eivät sitten tajua, että ovat koirataisteluun jalostettuja hauvoja.Ei sellaista pidä tuoda alueille joilla muita koiria,tai ihmisiä.


      • Koiranomistaja tuli pystyssä perässä mutta ei hallinnut koiraa. Mikään tuosta alkeperäisestä kirjoituksesta ei anna ymmärtää että äidilläkin olisi ollut koira.

        Niin tai näin. Koira täytyy olla omistajansa hallinnassa (ei ollut) ja koiran halu tervehtiä vastaantulijaa, siitä ei päätä koira. Eli koiranomistaja (jos hän nyt sellainen oli) ei ollut tilanteen tasalla tässä asiassa.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1315
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1227
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1155
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1070
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      58
      880
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      75
      751
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      692
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      691
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      669
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      656
    Aihe