Kenen sängyssä

Toisen omaa jo monta vuotta

Suhde alkoi ravintolatapaamisesta. Olit naisseurueessa lähtenyt tanssimaan kun miehesi ei niin tanssimisesta välittänyt eikä oikein osannutkaan(kävi ilmi ettei ollut ainoa asia jota ei osannut). Annoin käyntikorttini vaikka sitä viiden tanssin jälkeen vastustit mutta kuitenkin sen talletit koska parin viikon päästä soitit. Alussa olimme vain tanssi- ja juttuseuraa mutta sitten sinulta yllättäen varastin yhden suudelman!

Suudelmia ja halauksia illan päätteeksi. Pikkuhiljaa annoit periksi minun ja sinunkin haluille ja kiinnostukselle joten päädyimme rakastelemaan autossa, naisystäväsi asunnolla, vuokramökillä jonne olitte tulleet naisporukassa tanssiviikonloppua viettämään.


Miehesi epäili jotain ja alkoi vahtia menemisiäsi. Yhä vaikeampi oli tavata. Ja kotisi oli "koskematon" Kerran sitten miehesi lähti viikonloppuna työporukan saunailtaan. Melkein aikuiset lapsesikin pysyttelivät sinä viikonloppuna poissa joten ehdotin että tulisin kotiisi. Pitkään mieittyäsi suostuit.

Illan hämärtyessä kävelin pihatietäsi ja tulin sisään ovestasi jonka olit jättänyt auki. Eteisessä tulit vastaani ja sukelsit syliini. Vaatteemme lentelivät pitkin lattiaa kun suudelmien ja hyväilyjen seassa riisuimme toisiamme. Peruutit edelläni kohti makuuhuonettasi jonka sängyn vieressä riisuimme loputkin vatteistamme.

Kyykistyin eteesi jolloin levitit jalkojasi nojaten taaksepäin seinää vasten. tartuin käsin pakaroihisi ja vedin lantiotasi vasten kasvojani alkaessani nuolla hitaasti jo kostunutta pilluasi. Kätesi painoi päätäni itseäsi vasten kun imeskelin häpyhuuliasi ja hankasin kielelläni esiintyöntyvää klitoristasi. Toin toisen käteni sormet suuni avuksi ja aloin työnnellä kolmea sormeani valuvaan aukkoosi. Huokauksista ja lantiosi liikkeestä arvelin sinun alkavan kohta laueta ensimmäisen kerran. Vaikka yritit naapureiden takia olla hiljaa, valitit aika kuuluvasti kun ensimmäinen laukeamisesi siinä seisaallaan tuli.

Sykit suutani vasten ja tunsin kuinka sinusta lähti kuin pieniä vesisuihkuja jotka kastelivat sekä minua että reisiäsi ja vähän makuuhuoneen mattoakin. Jalkasi tärisivät jolloin nousin ja ohjasin sinut leveälle sängylle selälleen. Nousin päällesi ja ohjasin kaluni suoraan vielä sykähtelevään pilluusi pohjaan asti.

Märkä ja kuuma sylisi ympäröi kovana seisovan kaluni. Vedin itseni aivan ulos ja sitten taas pohjaan asti. Kaluni toi ulostullessaan märkyyttäsi joka valui peppuvakoasi sängylle leviten päiväpeitolle pyllysi alle. Nostit jalkasi korkealle sivuilleni koukkuun että pääsin tulemaan aivan pohjaasi. Kiljaisit hiljaa joka kerta kun kaluni pää sattui pillusi pohjaan. Minä aloin työnnellä sinuun yhä nopeammin ja kovemmin samalla muristen hiljaa ja katsoen punehtuneita kasvojasi ja halusta loistavia silmiäsi ja kuunnellen valitustasi joka kertoi toisen laukeamisesi olevan tulossa. Tunsin kynsiesi raapivan pakaroitani ja jotenkin tiesin että nuo jäljet näkyvät varmaan vielä viikon päästäkin.

Sänky natisi ja pääty koputti seinään jatkaessamme rajua naintiamme. Viimein minäkin tunsin laukeamiseni alkavan ja lisäsin vielä työntöjeni voimaa. Ulisit jo suoraa huutoa(unohdit kai kokonaan missä rakastelimme)ja pillusi alkoi sykkiä kaluni ympärillä. Sisältäsi tuntui taas tulevan kuumaa kosteutta pikku sykäyksinä kaluni vartta pitkin ulos. Samalla minäkin työnsin itseni sinun pohjaasi asti ja laukesin muristen kohtusi suulle. Kuumat vartalomme värisivät jännittyneinä toisiaan vasten ja osin sisäkkäinkin, kunnes hitaasti raukenimme päällekäin alas sängylle. Pari minuuttia levättyämme irroittauduin päältäsi js sisästäsi vierellesi lepäämään. Hymyillen raukeasti käännyit kainalooni ja painoit pääsi kaulani vasten. "me ollaan ihan märkiä ja niin on koko sänkykin" sanoit hiljaa pientä naurua äänessäsi. " ei olla ainakaan kovin kuivaa seuraa toisillemme" vastasin.

0

15626

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

        Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
        Ikävä
        74
        1423
      2. En tiedä..

        Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
        Ikävä
        106
        1237
      3. Suhde asiaa

        Miksi et halua suhdetta kanssani?
        Ikävä
        114
        1183
      4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

        tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
        Ikävä
        78
        1126
      5. Paras olisi vain unohtaa

        Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
        Ikävä
        70
        984
      6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

        Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
        Sanaristikot
        78
        783
      7. Oliko vähä sometettu taas vai?

        Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
        Kauhava
        9
        732
      8. Voisitko laittaa

        Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
        Ikävä
        42
        725
      9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

        Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
        Idän uskonnot
        376
        722
      10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

        Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
        Ikävä
        53
        676
      Aihe