Tyttöjen vappubileet (ageplay+vaipat)

Anonyymi

”Juhuuuu-uuuu-u-uuu”, Linnea hihkaisi lintumaisesti astuessaan sisään hiljaiseen omakotitaloon. Hänen parhaat ystävänsä, Saara ja Emma, seurasivat nauraen perässä täpötäydet muovikassit käsissään. Lempeä kevätaurinko lämmitti hiljaisen asuinalueen pihaa, luontoäiti oli päättänyt hemmotella työn ja koulutyön sankareita vapun aattona kevään kauneimmalla päivällä. Lämpömittarin elohopeapatsas oli kiivennyt jopa kahdenkymmenen asteen paremmalle puolelle, minkä kunniaksi nuoret naiset olivat pukeutuneet värikkäisiin kesämekkoihin ja hameisiin.

”Tervetuloa sitten vaan”, Saara totesi juhlavasti ystävilleen ja kaivoi pilkullisen mekkonsa taskusta viileän omenasiiderin. Vaaleatukkainen opiskelijaneito oli tuonut kaverinsa viettämään vappua mummonsa ylelliseen taloon, joka oli parin viikon ajan täysin tyhjillään. Tytöt olivat pakanneet mukaan äänentoistolaitteiston, suolaista pikkupurtavaa, tippaleipää, munkkeja, simaa sekä ”simaa”. Juhlafiilis virtasi tyttöjen suonissa, eikä kukaan olisi malttanut olla hetkeäkään laulamatta tai tanssimatta.

”Etsinnät alkakoot”, Linnea huudahti kimeällä äänellä vaaleat saparot heiluen.

”Mitä me muka etsitään?”, Saara kysyi pitkän hiljaisuuden päätteeksi ja korkkasi samalla jääkaappikylmän siiderinsä.

-Piilopulloa tietysti
-Ei täällä mitään sellaisia ole...
-Jokaisella mummolla on joku likööripullo vaatekaapin pohjalla

Linnea oli juonut jo iltapäivällä muutaman lasillisen valkoviiniä, eikä hänen kevytrakenteinen kroppansa olisi kaivannut pisaraakaan likööriä. Linnea oli porukan ”ikiteini”, joka tahtoi pitää hauskaa ja olla ajattelematta seuraavaa auringonnousua. Hän oli joskus hieman rasittavaa seuraa, mutta keksi myös toisinaan todellisia kuningasideoita, joista oli vuosien saatossa seurannut mitä villimpiä seikkailuja. Niinpä Saara alkoi käydä kaverinsa mieliksi kaappeja läpi, samalla kun Emma siirtyi virittelemään kaiuttimia ja läppäriä olohuoneen nurkkaan. Kiharatukkainen Emma oli pari vuotta ystäviään nuorempi ja kaverit suhtautuivatkin häneen useimmiten porukan pikkutyttönä. Huolehtivaisena luonteena etenkin Saara kohteli häntä usein kuin avutonta pikkulasta, vaikka todellisuudessa Emma oli huomattavasti järkevämpi ja kypsempi kuin Linnea.

Tuoreet hittibiisit alkoivat tulvia vaaleanpunaisista minikaiuttimista, kun tytöt tonkivat päättäväisesti suuren talon salaperäisiä kaappeja ja lokeroita. He eivät kuitenkaan löytäneet ainoatakaan piilopulloa, mutta Saara iski silmänsä johonkin aivan muuhun. Suuren vaatekaapin perällä oli valtava kasa ompelutarvikkeita, joiden alle oli piilotettu sinivalkoinen vaippapaketti. Saaran sydän alkoi tykyttää tuplavauhtia, kun hän repi lakatuilla kynsillään paketin auki ja sai käsiinsä valkoisen teippivaipan. Tyttö silitteli sormillaan vaipan rapisevaa muovipintaa ja tunsi outoa kihelmöintiä vatsanpohjassaan. Saara levitti vaipan auki ja painoi poskensa sen silkinpehmeää sisäpintaa vasten. Vaippa tuntui ihoa vasten kutkuttavan ihanalta, se ohjasi Saaran mielen jollekin kauan sitten kadotetulle taajuudelle. Nuori nainen muisti tunteneensa kiellettyä kiinnostusta pissaamista kohtaan joskus vuosia sitten, mutta se kaikki oli jäänyt muutaman unohdetut unen ja fantasian asteelle. Nyt Saara piti kuitenkin käsissään paksua teippivaippaa, eikä voinut olla kuvittelematta, kuinka ihanalta se tuntuisi hänen päällään. Kurvikkaan naisen mielessä alkoi vilahdella myös kuvia hänen pissahätää pidättävistä ystävistään vaippoihin puettuna. Tämän enempää Saara ei ehtinyt kuitenkaan haaveilla, kun niskaa polttavat tuijotukset ajoivat hänet takaisin tähän todellisuuteen. Hän katsahti olkansa yli taakseen, ja huomasi kauhukseen Linnean ja Emman katsovan häntä kysyvästi silmiin.

”Ööö...mitä sä teet?”, Linnea kysyi lopulta painokkaalla äänensävyllä ystävältään, joka nuuhki edelleen valkoista teippivaippaa avattu vaippapaketti sylissään...




Linnea ja Emma silmäilivät arvioivasti Saaraa, joka istui puoliksi vaatekaapin sisällä puristaen lumenvalkeaa vaippaa sähköisillä sormillaan. Saara haroi hermostuneena vaaleita hiuksiaan punan levitessä hänen poskilleen. Nuori nainen oli varma, että ystävät aistisivat hänen sydämeensä roihahtaneen vaippakiinnostuksen hetkenä minä hyvänsä.

”Mitä sä noilla meinasit tehdä”, vaaleansiniseen glitter-toppiin ja mustaan minihameeseen pukeutunut Emma kysyi lopulta hiljaa tuijottaen suurta vaippaa uteliain silmin.

”Näähän sopisi sulle, ettei käy niinkuin viime vuonna”, Saara naurahti lempeästi takaisin, jolloin oli Emman vuoro punastua. Emma oli kastellut edellisissä vappubileissä housunsa, kun tyttöjen sekoittama kevätbooli oli osoittautunut liian petolliseksi nuorelle tytölle.

”Joo, Emmalle ehdottomasti vaipat niin uskalletaan taas tehdä boolia”, Linnea mumisi suu täynnä tippaleipää ja arvioi samalla meikkiään huoneen takaseinällä roikkuvasta peilistä. Tyttö ei kiinnittänyt sen kummemmin huomiota Saaran löytämään vaippapakettiin, hän oli jo valmis iskemään kyntensä kasseissa odottaviin eväisiin ja korkkaamaan smaragdinvärisen kuo

4

2887

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      ”Joo, Emmalle ehdottomasti vaipat niin uskalletaan taas tehdä boolia”, Linnea mumisi suu täynnä tippaleipää ja arvioi samalla meikkiään huoneen takaseinällä roikkuvasta peilistä. Tyttö ei kiinnittänyt sen kummemmin huomiota Saaran löytämään vaippapakettiin, hän oli jo valmis iskemään kyntensä kasseissa odottaviin eväisiin ja korkkaamaan smaragdinvärisen kuohuviinipullon. Emman siniset silmät laskeutuivat kuitenkin maton rajaan, muisto vuodentakaisesta pissavahingosta sai häpeän leviämään hänen sydämeensä. Vitsiksi tarkoitetut kommentit osuivat sen verran kipeästi tytön sieluun, ettei hän voinut tällä kertaa vain sulkea kiltisti suutaan.

      ”Mä en ole yhtään lapsellisempi kuin tekään!”, tyttö tiuskaisi tulisesti kavereilleen ja otti pitkän hörpyn hetki sitten avaamastaan mansikka-lime-siideristä. Ironista kyllä, juuri suuttuessaan Emma kuulosti varsin lapsekkaalta.

      ”No, me ei pissitty viime vuonna kirkkopuistossa housuun”, Linnea kuittasi tylysti takaisin ja onnistui jollain tavalla virnistämään samalla kun tunki lisää tippaleipää kitaansa. Saara aisti myrskypilvien kerääntyvän ystäviensä välille ja päätti estää alkamaisillaan olevan riidan rauhantarjouksella, joka oli hänelle itselleen tosin enemmänkin eroottinen fantasia.

      ”Katsotaan, kuka meistä on se vauva niin ei tarvitse kiistellä”, Saara ehdotti ystävilleen arvoituksellinen hymy kasvoillaan. Emma ja Linnea hiljenivät kuin taikaiskusta. He katsoivat vuorotellen toisiaan, Saaraa ja avattua vaippapakettia. Mitä juhlien järjestäjällä oli oikein mielessään?

      ”Miten me se muka katsotaan?”, Linnea kysyi haastava vire äänessään ja huuhteli sitten tippaleivän rippeet kurkustaan alas pienellä kulauksella olutta.

      ”Laitetaan vaipat päälle ja katsotaan kuka pysyy kuivana”, Saara naurahti kepeän oloisesti, vaikka todellisuudessa hänen sydämensä yritti murtautua rinnasta ulos.

      ”Aika paska idea”, Linnea ilmoitti välittömästi.
      ”Mun mielestä toi vois olla kivaa”, Emma puolestaan kihersi viattomalla pikkutytön äänellä, vaikka suostui todellisuudessa ehdotukseen vain Linnean kiusaksi.

      ”Noniin, se on sitten demokraattinen enemmistöpäätös. Ei muuta kuin vaipat päälle, aloitetaan Linneasta”, Saara julisti juhlallisesti ja kaatoi Linnean yllättäen olohuoneen punaiselle nahkasohvalle. Linnea rimpuili vastaan, mutta Emma liittyi Saaran tueksi selättämään teräväkielistä ikiteiniä. Saara oli harrastanut useamman vuoden kahvakuulailua, eikä gasellimaisella Linnealla ollut mitään mahdollisuuksia häntä vastaan. Lyhyen kissatappelun jälkeen alistettu Linnea makasi sohvlla selällään Emman istuessa hänen vatsansa päällä ilkikurinen hymy kasvoillaan. Saara riisui kaverinsa päältä revityt farkkushortsit ja kirkkaanpunaiset pikkuhousut, minkä jälkeen hän avasi yhden teippivaipan ja liu'utti sen sohvan nahkapintaa pitkin ystävänsä takapuolen alle. Linnea tunsi olonsa todella nöyryytetyksi kun Saara nosti vaipan etuosan hänen alavatsansa päälle, jolloin tytön intiimit alueet jäivät paksun vaipan vangiksi. Emma katseli Linnean häpeän täyttämiä silmiä samalla, kun Saara alkoi kiinnittää vaipan teippejä yksi kerrallaan. Vaippa tuntui todella paksulta, se puski Linnean kapeita reisiä erilleen ja rapisi äänekkäästi joka kerta, kun Linnea liikautti eväänsäkään.

      ”Valmista”, Saara ilmoitti iloisesti, kun vaippa oli aseteltu hänen ystävänsä päälle. Hän ahmi silmillään vaippaan puettua Linneaa ja tunsi kostuvansa hieman. Ajatus siitä, että hän oli juuri laittanut huonosti käyttäytyvän ystävänsä väkisin vaippoihin tuntui jopa vaarallisen kiihottavalta.
      Emma hyppäsi pois ystävänsä vatsan päältä, jolloin Linnea sai vetää kunnolla henkeä ja tarkastella lähemmin päällensä puettua vaippaa. Tyttö nousi nopeasti istuma-asentoon, eikä pitänyt lainkaan rapinasta, joka muovipintaisesta teippivaipasta lähti. Linnea aikoi repiä vaipan välittömästi päältään, mutta silloin hänen silmänsä törmäsivät Saaran puhelimen kirkkaaseen kosketusnäyttöön, jolla komeili tarkka kuva vaippoihin puetusta Linneasta.

      ”Miksi sinä...?”, Linnea avasi suunsa, mutta Saara hiljensi hänet pelkällä dominoivalla katseellaan. Nuoren naisen suonissa virtasi ennenkokematon vallan tunne, ystävät vaikuttivat olevan täydellisesti hänen kontrollissaan.

      ”Sitten Emma”, Saara sanoi äidillisen lempeästi pitäen kädessään toista paksua teippivaippaa. Pian hänellä olisi kaksi vaippatyttöä hoidettavanaan...

    • Anonyymi

      Oisko jatkoa tulossa?

    • Anonyymi

      Lisääääääää pliiiis 🤤😍😍😍😍😍

    • Anonyymi

      Ootan jatkoa 😉

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3821
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      593
      3595
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3552
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2231
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      53
      2219
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      321
      1967
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1947
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1756
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      27
      1413
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1352
    Aihe