Heidi haluaa ottaa aurinkoa

Anonyymi

Vapaapäivä kummallakin, luvassa hellettä, ei sadekuuroja. Aamupalan jälkeen siivotaan taloa. Heidi rullaa matot, minä koittelen kesämekon helman alta Heidin kumarrellessa ennen kuin kannan matot pihalle telineeseen. Tarttuukohan pillunhaju sormista mattoihin? Heidi ottaa janojuomaksi siideriä, sitä kun on jäänyt edelliseltä viikonlopulta, itse tyydyn mehuun. Imuroin, Heidi luuttuaa pienessä hiprakassa ja vahaa lattiat.

Lähden kauppaan hakemaan tavaraa viikonlopuksi, Heidi sillä aikaa tekee lattiansiivouksen loppuun. Kiertelen kaupassa hakien tarvitut jutut, morjestan muutaman tutun ja jonotan kassalle.

Puhelimeni hälyttää juuri kun istuudun autooni, Heidi soittaa. Hän kertoo siivonneensa, vaihtaneensa bikinit päälleen, että panettaa ja haluavansa ottaa aurinkoa minua odotellessaan, mutta pelkää selkänsä palavan, kun ei saa levitettyä aurinkosuojaa.

”Vai että panettaa.”
”Vähän koskettelin kun vaihdoin vaatteet, kosteaa on. Siksi soitinkin että pääsisin tunnelmaan.”
Taisi soiton tarkoitus olla saada minut tunnelmaan, mutta mielessäni kehittyy suunnitelma.
”Kuule, mun pitää soittaa yksi puhelu ensin. Soitan kohta takaisin.”
”Ok.”
”Laitappa sillä aikaa lepotuoli paisteiseen paikkaan. Pian saat selkäsi suojatuksi.”
”Ok. Soita sitten kun kerkeät.”

Puhelu naapurin Raimolle. Tiedän hänen olevan kotona tänään ja vaimonsa on reissussa.
”Moi. Onko sulla kiirettä nyt? Heidi kaipaisi hieman apua ja olen itse kaupassa.”
”Eipä mulla tässä mitään. Tarvitseeko työkaluja?”
”Ei tarvii muuta kuin puhtaat kädet. Ja pese munasikin varmuuden vuoksi.”
Raimo naurahtaa:
”Minäpä pesen, olen siellä viidessä minuutissa.”
”Mene sinne takapihan kautta. Moi.”
”Selvä! Moi.”

Ja videopuhelu Heidille.
”No niin. Joko olet valmis?
”Täällä istun pihalla bikineissä. Tosin tekisi mieli ottaa rajaton rusketus”
”Siitä olisi naapurin ukolle silmäniloa”, naurahdin.
”Hah! Se varmaan katsoisi silmä kovana ja runkkaisi puskan takana. Joku töissä tiesi, että sillä on tosi iso vehje.”
”Niin on, miesten saunaillassa se roikkui suurena kuin hk:n sininen”, sanoin liioitellen.
”Mitäää?! Ei se niin iso voi olla?”
”On se!”
”Vai niin. Tulitko kateelliseksi?”, Heidiä asia nauratti.
”En. Mutta haluaisitko niin isoa?”
”Sopisiko tuo?”
”Ai niinku moraalisesti vai mekaanisesti?”
”Fyysisesti. Eihän nuo sauvatkaan ole niin isoja.”
”Kyllä se sinne mahtuu, kun laitetaan mahtumaan. Raimo nimittäin tulee kohta voitelemaan sun selän, pyysin sitä avuksi.”
”Mitä!?”
”Joo, se tulee ihan justiinsa siihen. Odota vain.”
”Okei, mutta mun tekee valtavasti mieli kyrpää. Pillu on ihan märkä.”

En ole varma, onko Heidi ymmärtänyt minun olevan tosissani Raimon suhteen. Ilmeisesti hän luulee minun tulevan samantien takaisin kauppareissulta. Katselen luurista kun hän istuu aurinkotuolissa ja vilkuilee naapurin suuntaan.

”Riisu yläosa”, komennan häntä.

Heidi riisuu bikinitopin. Hän kääntää luuria, ensin näkyy rinnat, sitten vatsaa ja bikinihousut ja sitten karvaton pillu, kun käsi raottaa housuja. Käsi hivelee liukasta rakoa, Heidin huokaukset kuuluvat selvästi.

”Täältä bikineistä löytyy tällainen kiimainen pillu. Katso kun se on märkä ja mä runkkaan sitä. Seisooko sulla nyt?”
Käännän luuria alaspäin. Vasen käteni hieroo sortsin lahjetta pullistavaa kovaa kyrpää.
”Älä siellä kaupan parkkipaikalla runkkaa! Aja kotiin sieltä!”
”Täällä tarvittiin apua?” kuuluu Raimon ääni.
”Hei joo aurinkosuojaa tarvii levittää selkään!” selittää Heidi ja nostaa käden rintojensa eteen. ”Anteeksi, otan tässä aurinkoa! Luulin että olen yksin.”
”Niin, Olli soitti äsken, että sinä tarvitset apua.”

Heidi hymyilee Raimolle silmät kirkkaina, valkeat hampaat loistaen. Hän nauttii tuollaisesta vilauttelusta ja miesten huomiosta.

”Heidi”, sanon puhelimeen. Hän nostaa luurin korvalleen.
”Niin?”
”Anna Raimo laittaa aurinkosuojaa selkään.”
”Mmmm... Okei!”
”Ja vähintään suihinotto palkkioksi työstä.”
”No, katsotaan miten käy!”

Pikaiset moit ja katkaisen yhteyden. Laitan luurin penkille ja lähden ajamaan kotiinpäin. Keskityn kaikin voimin liikenteeseen ja vältän ajattelemasta mitä takapihalla tapahtuu.

Siellä Heidi ojentaa voidetuubin Raimolle sanoen:
”Tätä selkään, ettei iho pala.”

2

2560

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Raimo katsoo pienikokoisen naisen muotoja ja etenkin muodokasta peppua, kun tämä kääntyy vatsalleen lepotuoliin. Hän avaa tuubin ja laittaa voidetta ensin kämmeniinsä ja alkaa sitten levittämään sitä itseään kolmekymmentäyksi vuotta nuoremman naisen iholle, hartioilta aina pakaroille asti pitämättä turhaa kiirettä. Iho tuntuu sileältä ja voiteen liukastamat kädet liukuvat siinä kiihottavasti. Heidin niin kovin vaalea iho saa tarvitsemansa suojan UV-säteilyä vastaan.

      ”Joko tämä homma on rouvan mielestä valmis?”
      ”Ei vielä, laita alemmaksikin”, Heidi sanoo ja riisuu narubikinien alaosan. Raimo ottaa lisää voidetta tuubista ja tekee työtä käskettyä. Nuoren naisen pakarat ovat kiinteät ja rennot hänen käsiensä alla. Hän raottaa pakaroita ja ihastelee söpöä persereikää levittäessään aurinkosuojaa persvakoonkin. Anuksen alapuolella näkyy kostea pillunaukko. ”Nainenhan on kiimassa!” Raimo ajattelee ja hänen elimensä ponnistaa shortsien kangasta vasten entistä kovemmin. Hän ei malttaisi lopettaa pakaroiden koskettelua, mutta tohdi kuitenkaan viedä kättään kaikkein pyhimpään. Heidi tekee kuitenkin päätöksen hänen puolestaan.

      ”Kiitoksia, Raimo! Nyt taitaa olla palkanmaksun aika!”

      Heidi nousee lepotuolista ja katsoo hymyillen naapurin miestä silmiin. Naapuri katsoo takaisin vilkaistuaan ensin naisen alastomuutta varpaista päälakeen asti. Heidi ottaa askeleen lähemmäksi ja kietoo kätensä Raimon ympärille.

      ”Mitäs naapuri haluaisi palkaksi hyvästä työstä?”

      Nainen Raimon sylissä tuntuu kuumalta. Mies puristaa naisen syliinsä ja suutelee ahnaasti suulle. Heidi vastaa suudelmaan ja työntää kieltään miehen suuhun. Hän painautuu tiukemmin miehen lantiota vasten, housujen läpi tuntuu miehen kiihottuneisuus. Suudelma kestää pitkään, sen loputtua Heidi kyykistyy hänen eteensä koko ajan silmiin katsoen. Shortsit tipahtavat alas Heidin auttamana, Raimon kulli heilahtaa esiin housuista silmä kiimalimaa valuen.

      ”Onpa se iso!” Heidi sanoo katsoen Raimon kullia. Käsi tarttuu kullin varteen ja kieli lipaisee limaista nuppia. Raimo ähkäisee, kun terska katoaa suuhun ja kieli aloittaa villin leikin sen ympärillä. Vasen käsi rumkkaa kullin vartta, oikea käsi hyväilee reilun kokoisia kiveksiä.

      Raimo katsoo kun pieni, uhkea blondi ottaa häneltä suihin. Valtavan kokoinen terska käy välillä ulkona suusta vain upotakseen uudelleen huulien väliin.

      ”Tekeepä hyvää,” Raimo urahtaa ja alkaa keinuttaa lantiotaan nussien varovasti Heidin suuta. Heidin suu hyväilee miehen elintä parhaalla taidollaan.

      Himo on nyt vallannut Heidin, hän haluaa tätä suurta kullia. Hän lurpsauttaa sen ulos suustaan sanoen: ”Mä haluan kokeilla tätä!”

      Hän nousee ylös ja ohjaa Raimoa aurinkotuoliin. Raimo istuu alas, potkii sandaalit ja shortsit jaloistaan, ja asettuu seljälleen. Heidi kumartuu vielä hyväilemään kullia, hän nuolee sen kärkeä ja vemputtaa vartta kädellään. Sitten hän astuu toisella jalalla tuolin yli, ottaa yhdellä kädellä tukea Raimon karvaisesta rintakehästä ja toisella miehen elimestä.

      Käsi ohjaa miehen elintä pitkin limaisia häpyhuulia. Lantio keinahtaa, laskeutuu vähän kun kullin pää tuntuu olevan oikealla kohdalla. Terska venyttää aukon suuta, joka tuntuu vastustavan sisäänmenoa, mutta paineen lisääntyessä kullin nuppi muljahtaa sisälle mahlaiseen pilluun. Raimon silmät sulkeutuvat nautinnosta, kun hän tuntee puristuksen elimensä ympärillä. Hän työntää lantiotaan ylöspäin samalla kun Heidi laskeutuu alas. ”Aisss... saakeli... kun se... on iso!” Heidi mutisee.

      Liike pysähtyy, kun Heidi ei pääse enää alaspäin. Hänen silmänsä ovat kiinni, kasvoilla on lievästi tuskansekainen nautinnon irvistys. Hän avaa silmänsä ja katsoo Raimoa, joka leveästi hymyillen katsoo takaisin. Pian Heidi kuitenkin tottuu kullin kokoon, eikä se enää tunnu repivän paikkoja ja hänkin alkaa hymyillä. Hän alkaa varoen keinuttaa persettään ylös ja alas, kädet nojaavat Raimon rintaan, huohotus on melkein nyyhkimistä, Raimon kädet puristelevat hänen rintojaan, sormet sivelevät kivikovina sojottavia nännejä.

      Heidin liikkeet nopeutuvat vähitellen, Raimon kourat hierovat e-kupin hinkkejä, kiihottuneena Heidi puhuu rivoja.

      ”Jättikyrpä! Se täyttää mut! Nussi mua Raimo!”

      Raimohan nussii. Hänen jalkansa ottavat tukea maasta, että saa työnnettyä vastaan kun Heidi laskeutuu alaspäin. Kerta toisensa jälkeen Raimon elin uppoaa pohjaan asti.

    • Anonyymi

      Samaan aikaan lähestyn autolla kotitalon risteystä. Tässä lähellä ei ole kuin meidän ja Raimon talot vieretysten. Pyöräytän auton vauhdilla pihatielle ja sammutan moottorin antaen auton rullata viimeiset kymmenet metrit. Vaihde ja käsijarru päälle, nousen autosta ja otan kassin takapenkiltä paukuttamatta ovia. Etuovesta sisään, kassi keittiöön, maidot ja makkarat jääkaappiin, kävelen hiipien olkkariin. Heidin puheet kuuluvat selvästi sisälle.

      ”Saakeli kun on mahtava kyrpä! Valtava kyrpä! Uh uh uh!”

      Kävelen takaikkunalle katsomaan. Heidin ilme on kiimainen, Raimo ähkii hänen allaan. Eikö se mene pohjaan, kun kourantäysi kullinvartta näkyy heidän välissään kun Heidi laskeutuu alas? Liitynkö seuraan vai odotanko sisällä loppuun asti?

      Riisun olohuoneessa vaatteeni kokonaan ja katselen takapihan näkymää. Kun Heidi nostaa päätään, hän näkee minut ikkunassa alastomana runkkaamassa. Hetken aikaa hämmennys näkyy hänen kasvoillaan, sitten niille palaa himokas hymy hänen tuijottaessa minua. Sitten hän kumartuu ja antaa Raimolle ahneen suudelman.

      ”Nussi mua, Raimo! Nussi kovaa ja siemennä!”
      ”Saanko naida takaapäin?”

      Heidi nyökkää ja nousee Raimon päältä voihkaisten. Hämmästyn Rainon vehjettä, kyllä se oli pohjassa, ei vaan mennyt kahvaa myöten. Pitkä ja paksu, melkein kuin Heidin kyynärvarsi, mutta terska on nyrkkiä isompi! Raimo kapuaa pystyyn ja Heidi asettuu jalat levällään nojaamaan tuoliin. Mies asettuu naisen taakse, koukistaa jalkojaan ohjaten kullinsa vitunaukolle.

      Voihkaisu pääsee Heidin suusta kun kulli uppoaa häneen. Mahtitatti alkaa kirnuta blondin pillua. Itselläni seisoo vietävän kovana, kun katselen karhumaisen, satakiloisen äijän naivan itseään puolta pienempää naista. No, kohta on minun vuoroni naida tuota pillua.

      Heidi voihkii panemisen tahdissa, kuulostaa että tekee jo kipeää. Raimo pukkii kiihtyvään tahtiin, ilmeisesti alkaa olla jo loppukirin aika.

      ”Saako laueta sisään?” kysyy Raimo ja Heidi antaa luvan:
      ”Joo, laske sisään!”
      ”Nyt tulee!” karjaisee Raimo hetken kuluttua ja painelee niin, että nainen nousee joka työnnöllä varpailleen. Heidi kiljuu ”Spermat pilluun!” ja Raimo murahtelee lauetessaan. Kohta liike pysähtyy, Heidi vapisee ja nauraa: ”Jumalauta, että tulipa kovaa. Apua. Tärisyttää.”

      Huokaisten Raimo vetäytyy naisesta, samalla terska vetäisee melkoisen läntin spermaa ulos, osa siitä tipahtaa maahan, osa jää valumaan kullin päähän ja vitunaukolle. Heidi kääntyy mieheen päin ja toteaa: ”Tuo pitää vielä puhdistaa.” Hän kyykistyy imemään kullia puhtaaksi, nuolee sitä ja nielee sen sperman mitä suuhunsa saa. Raimo katselee tyytyväisenä, kun pieni kullinlutkuttaja tekee työtään.

      ”Terve! Raimo auttoi Heidiä niinkuin pitikin!” sanon astuessani ulos takaovesta.

      Raimo hätkähtää tuloani, mutta tervehtii: ”Terve! Tein mitä pyydettiin!”

      Heidi vilkaisee minua kun kävelen hänen taakseen. Tartun lanteisiin, nostan hänet pyllistävään asentoon ja asetan vehkeeni huulille. Spermaa valuva vittu on kuuma ja liukas, kun upotan jortikkani sisään. Alan nylkyttää pillua kuin hengenhädässä. Heidi lopettaa Raimon mulkun nuolemisen:

      ”Auh, älä Olli, se on nyt vähän liian herkän tuntuinen. Laita se mieluummin perseeseen!”

      Kurkotan voidetuubin maasta ja spruuttaan siitä jonkinverran Heidin persvakoon. Työnnän voidetta etusormella sisään, sitten tähtään terskan anukseen. Limainen nuppi uppoaa hiljaa sulkijalihaksen ohi, ihana puristus kuristaa vartta nupin takaa. Raimo katsoo suu virneessä naapureidensa perspanoa:

      ”Enpä itse ole kokeillut aikoihin perspanoa.”
      ”Eipä sun vehje varmaan mahdukkaan useimpiin perseisiin.”
      ”Mutta silloin tällöin löytyy niitäkin joihin mahtuu.”
      ”Se ois hauska nähdä”, tuumii Heidi, ”Milloinhan se ois mahdollista?”
      ”Ehkä Raimo ei kutsu meitä niihin bileisiin.”
      ”Semmoisista bileistä en tiedä, mutta tuletteko ylihuomenna saunaan?”

      Samantien Heidin peräreiän kireys tekee tehtävänsä, minulta alkaa mälli irrota. Värinä alkaa jaloista asti ja ruuttaan lastin syvälle Heidin perseeseen. Orkkua fiilistessä ajattelen, että varmaankin me mennään lauantaina naapuriin saunomaan!

    Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1746
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1367
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      5
      1272
    4. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1240
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      144
      1233
    6. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      22
      1136
    7. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      11
      1127
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      590
      1094
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      6
      1014
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      934
    Aihe