Miksi kristityt ovat vainoharhaisia?

Anonyymi

RV-lehti kysyy eikö kristittyjä tunnusteta terroritekojen uhriksi? Ja millä perusteella? Parissa twitter-viestissä oli merkkirajoituksen vuoksi pahoiteltu Sri Lankan terroritekoja käyttämällä termiä pääsiäisen viettäjät ja worshippers, eikä kristityt. Pahoittelijat kuuluvat itsekin kristillisiin kirkkoihin.

Seuraan suomalaisten medioiden ohella noin 7 kansainvälistä mediaa. Ja kaikissa on toistettu 24/7 terrori-iskun kohdistuneen nimenomaan kristittyihin pääsiäisenviettäjiin. Kukaan ei ole missään vaiheessa yrittänyt peitellä faktoja tai väheksyä iskujen kohteena olevia kristittyjä. RV:n jutun väitteellä ei ole siis minkäänlaista faktapohjaa.

Miksi pitää muuntaa totuutta? Saako itsekeskeisyys tai oma puoluekanta lukemaan yksittäisten surunvalittelujen sanamuotoja kuin piru raamattua? On totta, että maailmalla on myös uskonvainoa. Mutta olisiko kristittyjen kuitenkin aiheellista pysyä totuudessa, eikä säveltää omia faktojaan?

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Minäkin huomasin tämän omituisen jutun Seurakuntalaisessa. Fake news ja hengellinen julkaisu, hmm. Koko maailma tietää, että kirkkoihin pääsiäistä viettämään kokoontuvat nimenomaan kristityt.

      Ei siis ole mikään salaisuus, että kolmeen kirkkoon tehty isku kohdistui kristittyihin. Ja näin ollen myös surunvalittelut Sri Lankan tapahtumien johdusta kohdistuvat kristittyihin, vaikka sitä ei ihan jokaisessa twiitissä olisi henkarista väännettykään.

      Vaatii kieroa logiikkaa - tai oikeammin sen puutetta - päätyä tuosta lopputulemaan, ettei kristittyjä tunnusteta terroritekojen uhriksi. Kyseisestä kristittyihin kohdistuneesta iskustahan on uutisoitu sadoissa medioissa ympäri maailmaa aina kirkkojen nimiä myöten.

      • Anonyymi

        Eipä pidä piilotella sitäkään totuutta, että juuri islamuskonnossa on julistettuna jo aikaa sitten 'jihad', jonka pyrkimys on tappaa kaikki juutalaiset SEKÄ kristityt.
        Miksei muita uskontolaisia?
        Onko RAAMATTU niin tulenpolttavaa vihaa herättävä Kirja Quraanin rinnalla???


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipä pidä piilotella sitäkään totuutta, että juuri islamuskonnossa on julistettuna jo aikaa sitten 'jihad', jonka pyrkimys on tappaa kaikki juutalaiset SEKÄ kristityt.
        Miksei muita uskontolaisia?
        Onko RAAMATTU niin tulenpolttavaa vihaa herättävä Kirja Quraanin rinnalla???

        Olet väärässä. Jihad on islamissa ensijaisesti sisimmässä tapahtuvaa hengellistä kilvoittelua. Poikkeustilanteissa se voi myös olla oman uskon puolustamista.

        Terroriteoilla ei ole mitään tekemistä alkuperäisen jihadin kanssa. 99 prosenttia imaameista vahvistaa tämän. Terrorismi ei ole myöskään uskontojen välistä sotaa, sillä suurin osa terrorismista on kohdistunut muslimeihin.

        Länteen suuntautuva terrorismi on enimmäkseen kostoa länsivaltojen sotatoimista muslimivaltioissa . Äärioikeisto ja islamistit ovat myös ryhtyneet kostamaan toisen iskuja. Sri Lankan iskut olivat kosto Christ Churchin moskeijaiskusta.

        Raamattu ei ole uhka muslimeille, sillä he uskovat samaan Aabrahamin, Jumalaan. Jeesus on muslimeille profeetta, jonka puheita opetetaan moskeijoissa, ja jonka odotetaan palaavan maan päälle messiaana. Islamissa, juutalaisuudessa ja kristinuskossa on paljon yhteisiä kirjoituksia.


    • Anonyymi

      Oikeasti Kristittyjähän voi olla vain kaikilta osin Raamatun UT opetusten, ohjeiden ja kehoitusten mukaisesti, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suuolaksi" / Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenelekään pahaksi, kaikille hyväksi Lain / Laillisuuden, kaille Luvallisen Oikeuden mukaisen täyttymyksen mukaisesti elävät, puhuvat ja toimivat / vaikuttavat.

      Joiksi Ei, vain nimeksi krist. uskonnolliuuteen pysähtyneet / pitäytyvät lukeudu. Koska elävät ja toimivat maailmallisesti. Jossa "piru" vie, vetää, johtaa ja hallitsee, ja siksi, PAHA perii!!

      Muistuttaen ja valistaen, nim. (Herättelevä)

      • Ja koska yhtään sellaista ihmistä ei ole Jeesuksen jälkeen näkynyt, niin yhtään kristittyä ei siis tällä logiikalla ole olemassa.


    • Anonyymi

      kristittyjen vainoista eripuolilla maailmaa ei puhuta, monista tilanteista vaijetaan

      • Anonyymi

        Kaikki eivät vaikene. Uskonvainoista puhutaan koko ajan YK:ssa, EU:ssa ja Euroopan neuvostossa. Olen itsekin kerännyt ensi käden tietoa uskonnonvapauden loukkauksista maailmalla.

        Yksittäisistä vihamielisyyden osoituksista ei ehkä raportoida, sillä ne eivät ole välttämättä vainoa. Vaino määritellään järjestelmälliseksi syrjinnäksi, johon voi oikeastaan syyllistyä vain valtio.

        Vihamielisyydet saattavat perustua myös muihin asioihin kuin uskontoon. Esim. Afrikassa syrjitään tiettyjä heimoja ja Indonesiassa kadehditaan menestyviä kiinalaisia. Kummissakin ryhmissä voi olla kristittyjä, mutta se ei ole syrjinnän syy.

        Kaikki ei ole aina miltä näyttää. Kuulin, että maltillisessa muslimivaltiossa rajoitetaan kristittyjen toimintaa. Kysyin ko. valtion viranomaisilta asiasta. Kävi ilmi, että uskonnonvapautta oli rajoitettu yleisesti ääri-islamin pelon vuoksi. Eikä valtio voinut tehdä vain yhtä uskontoa rajoittavaa lakia.

        Mutta oikeaa vainoakin tapahtuu. Pidätetyistä pidetään kirjaa ja heidän tapaustensa perään kysellään. Se on pitänyt monet hengissä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pitkä aika on kulunut

      Kaikki on muuttunut. Huomenta tänne. 😌😧☕🐺❤️
      Ikävä
      232
      3744
    2. Odotan näkemistäsi

      tällä viikolla. Pelkään sitä myös. Saat minut tuntemaan niin paljon. Odottavan aika on pitkä.
      Ikävä
      111
      2731
    3. Eläkeläinen omistatko omaisuutta? Kohta PS vie sen

      Ministeriön ehdotus: Näille eläkeläisille uusi maksu – omaisuus syyniin Nykyisellään iäkkäiden ihmisten pitkäaikaishoiv
      Maailman menoa
      265
      2651
    4. Jes! Miljoonat diesel-autot joutumassa ajokieltoon

      Erittäin hyvä ilmastouutinen! https://www.iltalehti.fi/autouutiset/a/a1277257-1244-4700-9bd7-399ef4d4313c "Tuo ajokiel
      Maailman menoa
      317
      2480
    5. On aika helvetillistä näytellä introverttina

      normaalia sosiaalissa ympyröissä kuten työpaikat, koulut jne. Kyllähän tuo onnistuu, mutta käytännössä kaikki vapaa-aika
      Ikävä
      350
      2159
    6. Kaipaan sinua, mies

      Tiedän, että tämä on väärin molemmille. Mutta silti mulla on ikävä sua 🫠 Terveisin, V
      Ikävä
      41
      1595
    7. Kaikki meni silti hyvin

      Elämä jatkuu aina, kaikesta huolimatta. Hyvää iltaa ja hyvää yötä. 🙏🏼🐺☕🌜❤️
      Ikävä
      96
      1499
    8. Voi minne taas hävisit?

      Harmittaa. 🥹
      Ikävä
      21
      1480
    9. Mitä haluat muuttaa kaivatussasi?

      Et ehkä uskalla sanoa sitä? Jotain on vikaa oltava. Muuten olisitte yhdessä jo.
      Ikävä
      99
      1470
    10. Kahvin juominen tyhmentää

      Tutkimuksen mukaan kahvin juominen rapauttaa aivoja. Kahvi ei siten ole viisasten juoma kuten viina. https://www.hs.fi/
      Maailman menoa
      144
      1435
    Aihe