Onko vanhalla diesel-Avensiksella tulevaisuutta?

Anonyymi

Uusi auto on hankinnassa, ja kilometrejä tulee sen verran, että diesel on voimanlähde. Kokoluokka on iso perhefarkku, ja automaatti pitää olla. Rahaa on budjetoitu 10000 - 12 000 euroa.

Yksi vaihtoehdoista on Avensis 2.2D, mutta koneen maine ei ole kaksinen. Se ei kai enää ole ohjelmassa, kun BMW tekee uuden Toyotan dieselit. Monasti olen kuullut, että kone on vikaisa. Onko tässä perää? Sylinterikannen halkeamaista olen kuullut.

Valinnassa on vielä mukana ainakin 5-sarjan BMW, Ford Modeo ja VW Passat. Bemari on paras ajaa, mutta menettää arvoaan nopeiten. Huollot on kalliit nekin. Ford on iso, ja rahalla saa uudehkon, vähän ajetun kiesin, mutta entä laatu? VW olisi varma valinta, mutta päästöhuijaus tiputti auton arvostusta. Toyota on varmasti laadukas ja kestävä, mutta kun diesel kone on aika lailla vanha, eikä niin hyvämaineinen. Bensakoneethan kestää hienosti.

0

<50

  Vastaukset

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

    Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
    68
    4135
   2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

    Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
    Maailman menoa
    72
    2445