Tarot-tulkitsijalle

Anonyymi

Hei!

Haluaisin eräänlaista selvyyttä rakkauselämääni. Pitkän aikaa kuvioissa on ollut vaalea skorpionimies. Haluaako hän minusta elämänkumppaniaan?

Kyseessä on myös vaalea kalamies. Haluaako hän pitää minua elämässään mukana?

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vaalea skorpionimies:
   Sinun ja vaalean skorpionimiehen suhteen nykytilaa kuvastava kortti kertoo, että toimit suhteessa ns. järjen äänenä. Otat huomioon järjen lisäksi tunteet, mutta et anna niiden hallita liikaa elämää. Tämä voi myös kuvata liiallista varautuneisuutta puoleltasi. Olet kokenut monenlaisia suhteita, huonojakin, ja sen takia olet varuillasi. Kovasti pohdit ja punnitset tätä suhdetta, mutta kortti kuitenkin kehottaa seuraamaan intuitiosi ääntä.

   Miestä kuvaava kortti kertoo leikkisästä, vilpittömästä ja jopa lapsenomaisesta suhtautumisesta elämään, mikä ehkä sinua juuri mietityttääkin. Muista että vilpittömän ja lapsenomaisen luottamuksen ei välttämättä tarvitse merkitä liiallista sinisilmäisyyttä.

   Suhteen tulevaisuutta, sekä hyvässä että pahassa, edustava kortti kertoo totaalisesta muutoksesta. Jotta suhde voi edetä, tulee kummankin jättää vanhat rakenteet taakse, entiseen ei ole paluuta. Juuri se entinen, mikäli se jää kummittelemaan taakse, voi estää suhteen edistymisen. Kummankin tulisi aloittaa puhtaalta pöydältä, rakentaa yhdessä yhteinen uusi kivijalka.

   Yhteenvetokortiksi nouseekin harmonian kortti, eli potentiaalia on, jos huomioitte, että ette anna vanhojen asioiden nousta suhteenne esteeksi ja osaatte antaa arvoa tasa-arvoiselle ja tasapainoiselle suhteelle.

   Vaalea kalamies:

   Suhteen nykytilaa kuvastava kortti kertoo odottamisesta, ehkä olet jo kauankin pohtinut tämän miehen ajatuksia ja motiiveja. Asioita kehotetaan arvioimaan ja näkemään oikeassa valossa. Tiettyjä asioita ei voi pakottaa, vaan ne tapahtuvat vasta sitten kun olet valmis.

   Sinua kuvasta kortti kertoo, että suhde antaa sinulle paljon iloa ja nautintoa. Pystyt jakamaan hänelle syvimpiäkin tuntoja. Kuitenkin nousee tunne, että hän on ennemminkin ystävä tai yhteistyökumppani?

   Miestä kuvastava kortti kertoo, että hän ui syvissä vesissä, pohtii paljon suhteen kaksijakoisuutta. Hän viihtyy hyvin seurassasi ja pitää sinusta, mutta ehkäpä hänkin taistelee sisäisesti sen tunteen kanssa, että hän kokee, että suhteenne toimisi paremmin ystävyyssuhteena kuin parisuhteena ja asian hyväksyminen voi olla vaikeaa. Tunteita on, molemmilla.

   Suhteenne tulevaisuutta edustava kortti kehottaa keskustelemaan asiasta ja mahdollisesti luopumaan ajatuksesta, että välillenne muodostuisi parisuhdetta. Asian hyväksyminen ja ääneen sanominen voi tuntua pieneltä kuolemalta, mutta toisaalta se taas tarkoittaa sitä, että voitte jatkaa yhteistä matkaa ystävinä. Liiallinen yrittäminen aiheuttaa vaan lamaannusta, uupumusta ja turhautumista.

   Yhteenvetokortiksi nouseekin yhteisen tekemisen kortti, kortti kuvastaa yrittämistä, aktiivista ja reipasta yhdessä tekemistä. On tärkeää löytää yhteinen päämäärä ja näkemykset, sen sijaan, että aikaa tuhlataan turhaan kiistelyyn ja epämääräisyyksiin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hannu taitaa olla nyt historiaa

   Martina ja Vicke reissussa, Nala Eskolla. Pikkarainen uiskentelee yksikseen. Olis kyllä kiinnostavaa tietää, mitä tapahtui. Tässä suhteessa maksajan r
   Kotimaiset julkkisjuorut
   170
   4732
  2. Tissiesi vilauttelu ei ole feministinen teko

   " jos läjä miehiä painelisi menemään ympäri Suomea erilaisissa flashmobeissa munasillaan, heitä syytettäisiin seksuaalisesta häirinnästä" https://www
   Sinkut
   166
   3855
  3. Miksei seiskalehti uutisoi erosta?

   Moni keskustelupalsta pursuaa spekulointia Martinan ja Hannun erosta, molempin ig-päivitykset sopivat kuvaan. Missä Hörkkö ja etusivun juttu??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   2690
  4. Luksusrouva taas ulosotossa

   Hukkaan meni Nikon avustusyritykset, Sofialta karhutaan taas isoja summia https://www.seiska.fi/kotimaa/vouti-sofia-belorfin-perassa-okyelamaa-viettav
   Kotimaiset julkkisjuorut
   94
   2465
  5. Koronan levittäminen kapakoissa on perusoikeus ja rokotus&rokotepassi on pian pakko, hienoa Hjallis!

   Nyt Suomeen puuhataan rokotepassipakkoa - Hjallis Harkimo: sanktiot käyttöön rokottamattomille https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cfdb73b1-d86e-481
   Maailman menoa
   107
   1886
  6. Martinan ilmoitukset matkasta

   Ensimmäinen kuva tuli jo kun matkalla lentokentälle. Toi muija taitaa elää känny kädessä liimattuna.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   1648
  7. Hyvinvointivalmentaja voi pahoin

   Kyllä niin kaikesta näkee että hyvin ei mene. Ktuota juoksua ja menoa on nyt jo liikaa . Miten käy kisojen. Keskeyttää tietenkin . Mitä sen jälkeen ..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   92
   1232
  8. Rakas Sofia

   Olen todella huolissani tytöistä, jotka fanittavat sinua ja tekevät kaiken samalla tavalla kuin sinä. Nyt uutisoidaan veloista, jotka ovat ulosotossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   153
   1053
  9. Rambo kolaroi "autonsa"

   Eli Martinan sähköfiuden... 😂 Näköjään rambokin osaa jo vetää mutkat suoriksi. Eli hengen omakseen ottama kaara onkin marsun nimissä vaikka omanaan s
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1038
  10. "Marbella tuntuu niin kodilta, on aina tuntunut" sanoo Martina.

   Jep, nainen ei osaa edes vähän maan kieltä ja elää siellä turistielämää, urheilee ja syö dinnereitä. Ei mitään tekemistä oikean arjen kanssa kun pitää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   1019
  Aihe