Intian viisumista

Anonyymi

Olen tuhertanut tässä jo useita päiviä tuota Intian e-viisumia. Vastatkaa yksinkertaiseen kysymykseeni: Mikä on "e-visa Application Form" Lomalke ilmestyy ennen viisumin maksamista ja siihen pitäisi, kai liimata, siis fyysisesti, valokuva ja allekirjoituksiakin tarvitaan. Minne sitä tarvitaan ja mitä hemmettiä? Tämänhän piti olla täytettävissä netissä?

Mummo
Ensimmäistä ja viimeistä kertaa Intiaan!

3 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

  • E-visa application form täytetään kokonaan verkossa. Valokuva sekä passin tietosivu täytyy skannata kopioksi pdf tiedostoksi. Jos tähän mennessä edellinen kuulostaa heprealta? Suosittelen hakemaan viisumin lähetystöstä. Siinä hakemus täytetään verkossa, tulostetaan--liitetään kuva ja käydään lähetystössä taikka postitetaan lähetystöön.

    • Lämmin kiitos vastauksestasi.
      Siis viisumi on haettu ja nyt jopa hyväksyttykin, muutta silloin hakuvaiheessa ilmestyi virallisentuntuinen sivu, johon olisi pitänyt oikein liimalla liimata paperimuotoinen vastaavanlainen valokuva mikä oli jo lappusessa vasemmalla digitaalisena. Koko bumaska olisi pitänyt vielä allekirjoittaa fyysisesti. Sen otsake oli siis tämä "e-visa Application Form". Mietin vain pitääkö tämä lappunen täyttää ja ottaa mukaan viisumin lisäksi tai jotain...?

      Sama mummo


  • Moikka. Jos nyt siis viisumihakemus on hyväksytty ja myönnetty. Mene sivustolle takaisin ja kohtaan check visa status. Kirjaudutaan passinnumerolla sekä hakemuksen numerolla. Sieltä löytyy varsinainen eviisumi. Klikkaa print visa. Siinä on kuvasi yläkulmassa sekä kaikkimuut tiedot. sekä sininen vesimeimaa muistuttava ympyrä. Tämä kyseinen kaavake on se jota lentoyhtiökin kyselee ennen koneeseen pääsyä.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.