Jotain positiivistä

Anonyymi

Kinnulan hallinto työllistää..

Siis aluehallintovirastoa ja oikeuslaitosta, heh. Kunnanhallituksen pj ja sivistysjohtaja viimeviikolla taas työllisti useita lakimiehiä. No, näiden palkkiot maksaa kuntalaiset ja hallinto jatkaa kuntalaisten omaisuuden jakamista tuttavilleen.
Kunnallisvero täytyisi olla yli 80% jos kaikki jäisi kuntalaisten maksettavaksi. Valtion apu:)
On kyllä ihmeellistä, että rikollisiksi tiedetyt "luottamushenkilöt" saa jatkaa valitsemallaan polulla. Tuskin uusi kunnanjohtaja pystyy näille vanhoille mitään?

24

95

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Höpö höpö...jonku sossupummi aloitti uuden otsikon taas haukkumalla aivan syyttä ja suotta vääriä-, kunnan norokkaimpia päättäjiä.

      • Anonyymi

        Heh, todella nerokkaia. piste sille.

        Nerokkaita tuhlaamaan kunnan varat ja kuntalaisten hyvinvoinnin. Sivistyslautakunta kootto idiooteista, että päätökset saadaan helposti läpi. Kukaan aukka ei uskolla kyseenalaistaa, kun tuskin lautakunnasta kukaan osaa lukea!


    • Anonyymi

      Niin kauan kuin yksikään vanha päättäjä on hallinnossa kinnula tosiaan työllistää. oikeuslaitoksia

      Luin juuri anita hakkaraisen panetteluun ja saivarteluun perustuvan päätöksen. Aika naurettava henkilö hänkin. Onneksi on luontaisesti poistumassa. Ei muutakuin kassa mukaan ja kotiin nauttimaan miten paljon on saanut pahaa aikaiseksi.

    • Anonyymi

      Eikös siellä nyt oo hyvä johtaja kunnassa. Seästyy rahhoa ku sille ei tarvihte kunna maksoa koko kuulta ees palakkoa vaikka tekköö kuulemma pitkiä päiviä töitä kunnanjohtajana. Kaikki tulloo kuulemma kuntoo ja ossoa hoitoa lakiasioista lähtien ja kauppojai tekköö tarvittaissa sivutöinä . Tämmösiä osa aikasia virkamiehiä pitäs ottoa lisseä kuntaa töihin . Peuhai sai täyven palaka aikonaa mutta eipä se kunta kehittynnä muutaku alaspäin ku lehmä häntä ni ihmekkös se jos siitä ei valtuusto tykännä.

      • Anonyymi

        Mitenkä se vei kuntaa alaspäin? Sitenkö, ettei Kinnulassa ollut pitkäaikaistyöttömiä, eikä kunnan tarvinnut heistä maksaa takaisin työttömyysetuutena maksettuja tulonsiirtoja? Sitä ns. Kinnulan mallia alkoivat toteuttaa pitkäaikaistyöttömien aktivoimisessa isommatkin kunnat ja kaupungit, kyllä, ihan Kinnulan malliksi sitä sanotaan. Peuha on jäänyt tässä asiassa turhan vaatimattomaksi. Hänen ansiostaan nimittäin Keski-Suomen työllisyyspalvelut yleensäkin on koko maan huippua. Työkkärin tehtävähän nykypäivänä ei ole enää löytää töitä työttömille, vaan tarjota erilaisia palveluita.


      • Anonyymi

        Minäkin voisin työttömänä sanoa, et se olikin taas Palmen ansiota että Kinnulassa oli aikoinaan töitä vaikka ne oli pitkälle keksittyjä töitä, avannosta toiseen veden "lappamista".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitenkä se vei kuntaa alaspäin? Sitenkö, ettei Kinnulassa ollut pitkäaikaistyöttömiä, eikä kunnan tarvinnut heistä maksaa takaisin työttömyysetuutena maksettuja tulonsiirtoja? Sitä ns. Kinnulan mallia alkoivat toteuttaa pitkäaikaistyöttömien aktivoimisessa isommatkin kunnat ja kaupungit, kyllä, ihan Kinnulan malliksi sitä sanotaan. Peuha on jäänyt tässä asiassa turhan vaatimattomaksi. Hänen ansiostaan nimittäin Keski-Suomen työllisyyspalvelut yleensäkin on koko maan huippua. Työkkärin tehtävähän nykypäivänä ei ole enää löytää töitä työttömille, vaan tarjota erilaisia palveluita.

        Vai että isommatkin kunnat ja kaupungit alkovat toteuttamaan ns. Kinnulan mallia pitkäaikaistyöttömien aktivoinnissa. Heh, heh, heh kun naurattaa. Voisin ymmärtää aprillipilana (1.4 p:nä) tuollaiset satuilut, mutta harmillista kun se päivä on tämän vuoden osaltakin jo kovastikin taaksejäänyttä aikaa.

        Peuhan aikana oli valtiolla jaossa kunnille ylimääräistä rahaa ja Kinnulassa oli teollisia työpaikkoja, jotka työllistivät... Siinä syitä, miksi kunnassa oli Peuhan aikana nykyistä parempi työllisyysaste. Onhan siellä kunnanhallituksessa Peuhalla kuten muillakin ollut mahdollisuus näyttää tuomalla osaamisensa ja viisautensa esille. Eniten uskon nyt tulevan käänteen parempaan kun Markku hoitelee kunnanjohtajan tehtäviä.


    • Anonyymi

      Tuos äskeisessä Peuhalla tuskin oli "osaa ei arpaa". Palmelle pisteet.

      • Anonyymi

        Palme ol kansainvälinen mies joka osas järjestellä . Jos vaikeuksia tul jossai asiassa Palme ruukkas sannoa; se on järjestelykysymys


    • Anonyymi

      Eikösse työpaja ollu kans yhellaine viritys?omille suvullee töitä hommasivat.likasta peliä

      • Anonyymi

        olko se työpaja rötköje hommoa. nii sitä ainaki öylö ties joku sannoa . neki konneet tais männä ku mustin perseesee . mihi lie joutuvat . myötiinkö ne halavalla jollekki vai venäjällekkö ne vietii . en tiijä . vai vaihettiinko niillä rinkki lippuja en tuotakaa tiijä.


      • Anonyymi

        Vaikeapa se on olla Kinnulan kokoisessa kunnassa olla hommaamatta omille sukulaisilleen töitä, kun koko kylä ON keskenään jotain sukua. Sitä paitsi palkkatyöstähän tuossa ei kyse ollut, vaan kuntouttavasta työtoiminnasta ym. työllistävistä toimnpiteistä. Mutta miksä siinä, jos tuollaistakin pitää kadehtia. Onnea ja menestystä vain Kinnulalle.


      • Anonyymi

        Tekköhän ne ohjoajat ilimaseks töitä siellä pajalla ?


    • Anonyymi

      Kyllä ne koneet myytiin huutokaupassa jonka keput ja kokkarit järjestivät, jotta saivat halavalla uusia vehkeitä. Katteuksissa piti purkaa systeemi ja levittivät paikkaansa pitämätöntä huhua huijauksista ja varkauksista.

      • Anonyymi

        Toi kuulostaa kyllä ikävältä ja harmittavalta episodilta mikäli noin on tapahtunut, koska perinteisesti Soskuilla on ollut aina toinen käsi työnantajan taskulla niinkuin joku näyttää aikaisemmin kirjoituksessaan todenneen. Kokoomuksella on ollut tunnetusti rahat ja järki niinku tuossa joku myös aikaisemmissa kirjoituksissaan näyttää myös osuvasti todenneeni. Ei kokoomus tarvitse köyhälistön ropoja!


    • Anonyymi

      Näkypä köyhälistön rahat kelepaavan oikeisto hallitukselle,piti työttömiltä viedä ja yritystukiin työntää miljardi kaupalla euroja. Järkä ei kokoomuslaisesta kyllä löydy mutta kieroutta ja röyhkeyttä kylläkin.

    • Anonyymi

      "Soskuilla on ollut aina toinen käsi työnantajan taskulla" Naurattaa!:-)Täällä Kinnulan deittipalstalla sitä vasta hauskaa porukkaa näyttää kirjoittelevan. Tottahan se on ja hauskasti Kinnulalaisittain väritettynä:-)

    • Anonyymi

      Kuka siellä johtaa kuntaa nyt kun asiat tuntuvat luistavan tosi hyvin ja ammattitaidolla? Joku tiesi kertoa että säästöjä syntyy nykyisillä järjestelyillä mm. kunnanjohtajan viranhaltijoiden palkkakuluissa. Monia vanhoja, Peuhan aikaisia ja pinttyneita toimintatapoja on kunnassa viimeaikoina kehitetty ja laitettu kuulemma kuntoon järkeistämällä ja tekemällä asioita toisin. Kuulin että kunnan työntekijät ovat todella tyytyväisiä kj:n toimintaan-HIENOA!

    • Anonyymi

      Pitää muistaa että kunnantalolle on pesiytynyt Kepulaisia meleko paljon. Muuthan sieltä kieroillaan pois keinoja kaihtamatta.

    • Anonyymi

      Ohan siellä nyt lain oppinu mieskin remmissä . se on ihan toista ku nuo kumi-insinöörit

    • Anonyymi

      Taitaa nykyinen kunnanjohtaja saada seuraavissa kunnallisvaaleissa vähintäänkin 300 ääntä. On meinaan hoitanu hommansa pikkasen hyvin. Miksikähän hänestä ei tehty ole tehty kunnanjohtajaa? Kyllä alisetkin tykkää olla kunnalla töissä...kiva työilmapiiri.

    • Anonyymi

      Taitaa himoita toisten omaa,lehmiä,vaimoja yms. Kelvoton tyyppi kertakaikkiaan.

    • Anonyymi

      Olhan se elinkeinoasiamiehenäi kunnassa sillo jo Nikkilä Ville vainoan aikana ja hyvin hoitel hommasa . Eikait siellä oo kettää semmosta jolla ois nii pitkä kokemus . Minäki oon sitä mieltä että se ois pitäny valita kunnajohtajaks ni ois asiat Kinnulassa kunnossa . Mksei se tunne laki kiemurat ku omat taskusa niinku kuuli öylö jonku sanovan . Hyvä ku soahaa kunnanjohtajaks ja hallitukse puhheejohtajaks ossoavata porukkoa .

    • Anonyymi

      Voi hyvä jumala. Kaikkea täällä kirjoitellaan. Marja on vs.kunnanjohtajana. Erkki tulee kesällä remmiin. Nyt ollaan palaamassa takaisin järkevään kuntatalouteen Peuhan johdolla ja opeilla. Haetaan rahoituksia, työllistetään ja kehitetään kuntaa. Näin pitää tehdäkin. Taantumukselliset voimat vielä pyristelevät vastaan. Edellisen hallituksen ja valtuuston vetäjät on laitettu sivuraiteille. Heidän jälkien paikkaamisessa menee vielä tovi. Kehitys on kuitenkin alkanut Kinnulassa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3036
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3034
    Aihe