Ostaako Nestettä?

Anonyymi

Sitä arvuuttelen, että olisiko oston paikka Nesteen osake vai seurata tilannetta toistaiseksi?

9

<50

  Vastaukset

  • Hyvä että tilanteesi on vielä tuo. Itse nääs menin jo ostamaan hätäpäissäni 29,56 ja nyt pelkään että kurssi tulee olemaan jopa olle 20.

  • Neste tulee jossakin vaiheessa romahtamaan, nousu on ollut liian nopeaa, pitäisin 10 €:on hintaa vuoden ennusteella sopivana, eli ennen splittausta noin 30 €. Toistaiseksi Nesteellä ei ole ollut kilpailijoita, mutta sekin muuttuu, ja ei kukaan enää biodieseliä halua, kun valtioiden sosialismi loppuu 2020-luvulla. Silloin ajetaan vaikka savuavalla Urals-raakaöljyllä, jota ei ole edes jalostettu. Tai tavallisilla puuklapeilla. Todennäköisesti Neste romahtaa noin 95%:lla 2020-luvulla.
   asiantuntijaa

  • Tähän on helppo vastata. Päätä itse, polttomoottoriauto vai sähköauto?

   Ajatteleppa, että joku aika sitten meillä oli öljylämmitysbuumi. No, olisiko ollut järkevää lämmittää biopolttoaineella?

   Vuonna 1890 Lontoossa käytiin kiivaita keskusteluja The Times lehdessä. Hevosia Lontoon kaduilla 50 000kpl. 10kg sitä ja 15 kitraa tätä joka päivä kadulle. Ennustettiin, että 30 vuoden kuluttua kaduilla on sitä 5 metriä. Kului hetki ja autot korvasivat hevoset.

   Miten tämä liittyy edelliseen?

   Mietippä sitä!

  • Juoskaa henkenne edestä!
   Neste on tekemässä mahalaskua pitkän, vuosia kestäneen nousun jälkeen. Raaka-aineet ovat kallistumassa, ja öljytuotteiden kysyntä vähenemässä käy ilmi Nesteen Q2-raportista. Tämä on myrkyllinen yhdistelmä kun katteet pienevät ja liikevaihto kutistuu. Ainoa tapa taistella tätä vastaan on myydä isompaa volyymia kutistuvaan hintaan, mutta se tie on myös nopeasti kuljettu loppuun, mikäli Neste ei rakenna uusia tuotantoalaitoksia. Se maksaisi kuitenkin niin paljon että osinko pienenisi ja osakkeen arvo romahtaisi vuosiksi.

   Taantuma on myös edessä, ja Neste on ison laskun edessä. En ihmettelisi jos osakkeen arvosta haihtuisi nopeaan tahtiin 50% arvostuksesta pois, eli joskus ensi vuoden kesällä osakkeen arvo olisi enää 15 euroa.
   kirjoittaja: asiantuntijaa

   • Ja kun näitä nettiasiantuntijoita on katsellut, niin tuon kommentin jälkeen voimme olla lähes varmoja siitä että nesteen osakkeella on ATH ensi keväänä ja osinko jatkaa nousuaan.


  • https://www.arvopaperi.fi/uutiset/investointipankki-nesteen-marginaalit-eivat-kesta-kilpailun-lisaantymista-osake-laskussa/6bbe02f1-1fba-4583-899d-1e39d7e6ae0f

   ”Tulokset vahvistivat huolemme siitä, että viime vuoden viimeisen neljänneksen ja tämän vuoden ensimmäisen neljänneksen korkeiden marginaalien kestävyydestä uusiutuvien polttoaineiden liiketoiminnassa”, Macquarien analyysissä sanottiin.

   Macquarie arvioi, että uusiutuvien polttonesteiden liiketoiminnan kasvu mitätöityy marginaalien heikentyessä. Pankki arvioi kilpailun lisääntyvän ja uudenlaisten tuotteiden tulevan markkinoille. "

   Juoskaa minkä kintuistanne pääsette, Neste rommaa varmasti, nyt on enää odotettava että aika nakertaa Nesteen tuloksen pois.

   15 € annan tavoitehinnaksi ensi vuoden kesälle. Ette tiedäkään mikä muutoksen myrsky on edessä, joka puhaltaa Nesteen nurin seuraavassa markkinakaaoksessa.

   Nesteen osake on vielä kallis, koska tavoitehinta on siinä 34€, kun muut analyysitalot eivät seuraa aikaansa.

  • Kuka olikaan oikeassa? Neste on enää 22 euroa, ja laskun varaa on vielä reilusti!
   Tämä osake ei ole halpa enää oikein millään hinnalla, kun valtioiden sosialismi loppui kuin seinään, ja koronavirus päällä. Ei rahat enää riitä mihinkään maailman halaamiseen ja viherpiipertelyyn, kun pelkkä yhteiskunnan selviäminen on nyt tärkeämpää.

   En tiedä haluaako kukaan biodieseliä tämän pandemian jälkeenkään, silloin on meinaan vyö korviin asti kiristetty säästötoimissa, ja tavallinen savuava venäläinen Urals-öljy on varteenotettava, jos sitä vaan saa halvalla. Halpuus on silloin päivän sana ja biodiesel on _kallista_ ja sellaisessa uudessa maailmassa OUT.

   asiantuntijaa - parasta osakeasiantuntemusta maailmassa, ja tämän palstan kingi
   Ennustin myös biohitin romahtamisen, ja sen että Elisa onmparas osake helsingin pörsissä ennen, nyt, ja post-korona.

  • Kuka edes ajattelee ostamista. Eiköhä ne "ostot" ole jotain verojuttuja ja osakkeen hinnan muodollisia korotusyrityksiä. Miksi ostaa kun on tulossa hurja lama joka voi kestää suomessa yli vuoden, ennen vakaata nousua.

   ite myyn aina paljon joulun jälkeen lopuvuonna. Ja tänä vuonna myin kaikki loputkin tuon videon jälkeen 2 päivän jälkeen. https://www.youtube.com/watch?v=JXVVlMf6kyI

   • Se oli Espanjantauti, olivat jäljillä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

   Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
   Maailman menoa
   369
   8886
  2. Sofia ja Stefan, niin suloisia yhdessä

   Stefan ja Sofia kävivät yhdessä kuntosalilla ja Stefan ylpeänä kuvasi rakastaan. Mahtaa olla Stefanille helpotus, kun voi olla julkisilla paikoilla na
   Kotimaiset julkkisjuorut
   126
   4141
  3. Sofia oli astiaostoksilla

   Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   89
   1793
  4. Kuinka keskustella rikoksista Suomi24:ssä

   Hei kaikille! Suomi24 on aina ollut paikka, jossa keskustellaan laajasti monenlaisista aiheista. Uutiset, ihmissuhteet ja elämän koko kirjo näkyy pal
   22
   1512
  5. Loiseläjä Sofia

   kuvailee itseään Martiinan vanhassa asunnossa jossa Martiinan ostamia mattoja, kylpyammekoriste yms. Eikö tolla moukalla ole MITÄÄÄN suhteellisuudenta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   89
   1247