Ostaako Nestettä?

Sitä arvuuttelen, että olisiko oston paikka Nesteen osake vai seurata tilannetta toistaiseksi?
Ilmoita


Hyvä että tilanteesi on vielä tuo. Itse nääs menin jo ostamaan hätäpäissäni 29,56 ja nyt pelkään että kurssi tulee olemaan jopa olle 20.
Ilmoita
Neste tulee jossakin vaiheessa romahtamaan, nousu on ollut liian nopeaa, pitäisin 10 €:on hintaa vuoden ennusteella sopivana, eli ennen splittausta noin 30 €. Toistaiseksi Nesteellä ei ole ollut kilpailijoita, mutta sekin muuttuu, ja ei kukaan enää biodieseliä halua, kun valtioiden sosialismi loppuu 2020-luvulla. Silloin ajetaan vaikka savuavalla Urals-raakaöljyllä, jota ei ole edes jalostettu. Tai tavallisilla puuklapeilla. Todennäköisesti Neste romahtaa noin 95%:lla 2020-luvulla.
asiantuntijaa
Ilmoita
Tähän on helppo vastata. Päätä itse, polttomoottoriauto vai sähköauto?

Ajatteleppa, että joku aika sitten meillä oli öljylämmitysbuumi. No, olisiko ollut järkevää lämmittää biopolttoaineella?

Vuonna 1890 Lontoossa käytiin kiivaita keskusteluja The Times lehdessä. Hevosia Lontoon kaduilla 50 000kpl. 10kg sitä ja 15 kitraa tätä joka päivä kadulle. Ennustettiin, että 30 vuoden kuluttua kaduilla on sitä 5 metriä. Kului hetki ja autot korvasivat hevoset.

Miten tämä liittyy edelliseen?

Mietippä sitä!
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Ostaako Nestettä?

Sitä arvuuttelen, että olisiko oston paikka Nesteen osake vai seurata tilannetta toistaiseksi?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta