Mdf kattopaneeli haisee kissan pissalle

Anonyymi

Hei.
Olemme rakentamassa ja otin paneelin ystävältäni lainaan malliksi. Malli ei mahtunut autoon, joten taitoin sen jalalla rikki.
Nyt totesin että meillä haisee oudolta ja epäilin että joku kissoista on ryhtynyt pussailemaan vääriin paikkoihin.
Vein panelin ulos ja haju hävisi.
Epäilyäni tukee se että ystävälläni todella haisi, mutta epäilin että hänen kissansa laatikko oli jäänyt huonolle hoidolle.

Onko tämä vain tämä toimittaja vai rikotun mdf materiaalin ominaisuus?

6 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • Tuota matskua on mm jalkalistoissa. Vaimo haistaa tuon hajun vaikka sitä ei olisikaan, mutta ei puhunut mitään kun listoja asennettiin.

 • Tämä ratkaisee puu vai mdf listat.
  Katto vain ei ole rasitukselle altis ja valkoiset puuiset kattopaneelit, niiden hinta huitelee 30€/ m2. Kallista, kun ajattelin saman eahsn laittaa lattiaan.

 • Ei meillä vaan mdf:ät kuselta haise..

 • Niinpä niin. Eihän ne kuulu haista. Käyn ostamassa jostain paketin ja sahaan päät auki ja testaan. Suurin huolenaiheeni uudessa talossa on juuri se, että haistan kaiken ja lopulta siirryn kemikaaliyliherkkien suurenevaan joukkoon.
  Haiseva paneeli oli rikottu, josko siksi erittää jotain myrkkyä enemmän.

  • Vetäkää maali sen MDFn päälle. Kai riittävän hajuttomia maaleja löytyy kaupasta.


 • Naapuri paneloi MDF:llä katot ja seinät, eikä tuulettanut, vuoden päästä talo myytiin hometalona. Uusi omistaja tuuletti 4 kk aina kun mahdollista ovet ja ikkunat auki. Haju katosi ja myöhemmin myös MDF:t. Kävin katsomassa taloa, mutta haju oli niin hirveä, että en ottanut riskiä, jos siellä vaikka olisi ollut hometta. Olisi kannattanut tuuletuksella olis saanut kuntoon ja uudelleen myyntiin hyvällä voitolla.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.