Vanha syyläri

Jäähdyttäjän toiminta mietityttää? Vanhassa Valmet361 on sellainen syyläri missä ei käytetä ns.painekorkkia,eikä korkinpaikan rakenteesta johtuen voi käyttääkään! Kai siellä jonkunlainen paine kuitenkin on koneen käydessä? Minulla nestettä vuotaa jonkun verran sammutuksen jälkeen,tutkin vikoja eikä ainakaan kannentiiviste näytä vioittuneen onkohan mahdollista että jossakin olisi tukos ja vuotaako ylivuotoputki vapaasti vai onko siellä mitään vastusta? Tietäjät kertokaapa toiminta tapa!

1

<50

  Vastaukset

  • Jos siinä on alkuperäinen jäähdytin messinkikorkilla n.s oksanen &kump valmistama niin se on paineeton ei mitään venttiliä ylivuotoputkessa eikä kannata laittaakaan.Jos taas uudemman mallin jäähdytin pyöreänurkkaisilla säiliöillä niin siinä pitäisi olla painekorkki joku 0,3-0,5bar.Jos jäähdytin täytetty kylmänä liian täyteen tai kenno tukossa,likaiset nesteet niin kuohuttaa ulos ylivuotoputkesta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Poker Run kolari

   Ei mennyt aivan putkeen! Joku loukkaantui vakavasti ja taphtuma keskeytetty. Videolta näkyy ensin yksi vene ajaa melko hiljaa kovalla melulla ja vesis
   Yleistä veneilystä
   169
   3218