kun tekee mieli osoittaa mieltään tanssikumppanille

Anonyymi

Alempana esitetty on arvon daameille, tosin sopii myös herroille::
Miten menettelet, kun sinun tekee osoittaa mieltäsi tanssikumppanille?

Huomautteletko hänelle tanssitaidosta?
Kieltäydytkö keskustelemasta hänen kanssaan?
Huomautteletko hänelle ulkonäöstä tai asusta?
Ilmaisetko että näissä tansseissa on tylsää?
Osoitatko suhtautuvasi häneen ivallisesti?
Käännätkö hänelle tanssiparin välisellä tauolla selkäsi?
Lopetatko tanssin kesken?
Teetkö jotakin muuta?

Omalle kohdalle tuli äskettäin tapaus, että keski-iän ylittänyt daami käänsi selkänsä väliajalla. Oma tulkinta oli tosin se, että kumppani oli henkisesti tasapainoton, kyseessä oli luultavasti Alzheimerin tauti. Siksipä en ikään kuin kiinnittänyt asiaan lainkaan huomiota.¨ja osoitin tanssin loppumiseen tavanomaista kohteliaisuutta tanssikumppanille, joka ilmeisesti ei tajunnut sitä.

Miehiltä tekee mieli kysyä, onko tuollaista tullut eteen. Mitä silloin on ollut mielessä?

Mitä itse teet, kun on halu osoittaa mieltä nais- tai miespuoliselle tanssikumppanille?

(Kirjoitteli kretonkiin nojaileva)

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tässä yhden daamin, joka toimii jonkin verran myös viejän roolissa, pohdintaa aiheesta:
      Joskus(ei hirveän usein) tekee mieli osoittaa mieltä tanssikumppanille, harvoin tulee kuitenkaan näin tehtyä. Tanssitaidosta en huomauttele kenellekään, me olemme kaikki sillä tasolla millä olemme, toiset haluavat kehittyä ja toiset haluavat vain käydä muuten vaan tanssimassa, kaikki tavat ovat ihan yhtä oikeita tai vääriä.
      Tanssin (varsinkin hyvien biisien) aikana en keskustele kenenkään kanssa, paitsi jos on todella tylsät biisit ja viejä(yleensä) haluaa ehdottomasti keskustella tai kanssatanssijaa ei ole tullut nähtyä todella pitkään aikaan ja haluaa ehdottomasti vaihtaa kuulumiset tanssin aikana(tätä tapahtuu äärimmäisen harvoin, yleensä aika tähän löytyy jostain muualta). Tanssiessa haluan keskittyä musiikkiin ja tanssimiseen, en keskusteluun. Vieraammille viejille ja seuraajille vastailen yleensä lyhyesti, tutummille saatan todeta, etten halua keskustella tanssiessa ja tutuimmat tämän jo tietääkin.
      Ulkonäöstä tai asusta en myöskään huomauttele, kehua saatan, jos parilla on mielestäni erityisen hienot/kivat/makeat vaatteet. Saatan sanoa kappalaiden välissä, yleensä kysyttäessä, jos on ollut tylsät tanssit, tämähän ei tarkoita sitä, että kyseisen henkilön kanssa tanssiminen olisi ollut tylsää. Yritän olla suhtautumatta ivallisesti kenenkään. Kappaleiden välissä pyrin yleensä kääntymään orkesteria kohti heille taputtaessani. Tanssia en muista ihan pieneen hetkeen lopettaneeni kesken, yleensä tilanteessa kuin tilanteessa tulee sinniteltyä ne kaksi kappaletta.
      Jos seuraajan roolissa ollessani viejä menee eteenpäin kaavalla hidashidasnopeanopea(tai tallustaa muuten vailla rytmiä), musiikista lainkaan välittämättä, saatan lipsahtaa ajattelemaan omiani ja olen varmasti suhteellisen poissaoleva. Joidenkin viejien kanssa saatan kokeilla, lähtisivätkö he mukaan voimakkaampaan musiikin tulkintaan, osa hätkähtää ja lähtee mukaan, osa lähtee lennosta mukaan ja osa kommentoi varmasti jälkeenpäin, että tuo on kyllä vienyt aivan liikaa, koska yritti nytkin kokoajan viedä häntäkin.

      Pahin mielen osoitus minulle on mielestäni tanssipari, joka ei ole läsnä. Ja kyllä tiedän, ettei aina kaikilla ole mahdollista olla täysillä tässä ja nyt, mutta väistämättä se vie tanssista jotain oleellista pois. Nyt luettuani oman tekstini, huomaan myös itse tekeväni tätä. Lupaan siis seuraavissa tansseissa pyrkiä olemaan läsnä ihan kaikkien tanssiparieni kanssa.

      Pikkuhiljaa olen oppinut, että ihmisten tekemisillä on monenlaiset syyt, yleensä syy johonkin tekemiseen ei todellakaan ole se mitä mielessäni kuvittelin, vaan jotain aivan muuta. Olemme kaikki(onneksi) niin erilaisia, että kun lähtee olettamaan toisten tarkoitusperiä, menee yleensä aivan metsään. Jos jokin siis epäilyttää, niin kannattaa kysyä, näin saa varmuuden siihen mitä toinen on tarkoittanut, eikä tarvitse enää pohtia ylimääräisiä :) .

      Terveisin sekakäyttäjä

    • Anonyymi

      Tanssimiehenä kerran lopetin tanssin kesken, kun vasta tanssiessa huomasin että nainen olikin kaatokännissä, ei pysynyt kunnolla pystyssä ja yritti suudella. Nainen oli mulle liian vanha, joten en suostunut suuteluun.

    • Anonyymi

      Hankala paikka juu. Joskus vain tanssi ei kerta kaikkiaan suju eikä oikein muutenkaan synkkaa. Ei siinä oikein kappaleiden välillä sanottavaa keksi, kun mielessä pyörii lähinnä, että vieläkö toinen kappale pitäisi sinnitellä.

    • Anonyymi

      Etenkin exät osoittavat toisinaan mieltään ja jopa nakkelevat välillä niitä sieviä niskojaankin, mutta se johtuu siitä, että olen mitäilmeisimminkin täydellisessä epähuomiossani niinä iltoina lyönyt heitä heidän mielestään liikaa laimin. Mutta sitten kun he taas leppyvät, eivät he osoita mieltään yhtään ainakaan minulle.

      • Anonyymi

        Naiset eivät jaksa millään odottaa vuoroaan tanssi-iltana, kärsivällisyyttä kyllä kaivattaisiin lisää.


    • Anonyymi

      Harvoin tätä tapahtuu, mutta jos joku ei toivottu hakee niin silloin voin olla aika tyly. Eli kyse on miehestä, jota olen yrittänyt vältellä hajun, ällöttävän olemuksen tai repivän tanssityylin takia. Olen mahdollisesti kerran tanssinut tapauksen kanssa joskus aiemmin. En katso silmiin enkä hymyile takaisin, vastailen lyhyesti ja katselen kappaleiden välissä orkesterin suuntaan. Saatan myös rivissä tehdä pikaisen siirtymisen, jolloin epämieluisa haku peruuntuu. Mutta kuten sanoin, harvoin näitä on. Uuden hakijan kanssa lähden aina tanssimaan.

      • Anonyymi

        Miehenä käyttäydyn likimain samalla tavalla ei-toivottujen hakiessa. Ongelmahan alkaa siitä, kun hakija ei ymmärrä mitä asioita haettu pitää ällöttövänä tai epämiellyttävänä. Ainakin minulla on muitakin syitä kuin nuo edellisen luettelemat, ainakin haluaisin niihin tarkennusta. Tanssityyli voi oikeasti olla repivää tai se vain koetaan sellaiseksi, jos oma (lajinomainen) taito ei ole hallussa.


      • Anonyymi

        Miksi ei voi sanoa sitten suoraan ei kiitos...? Jos on kerran tanssinut ja todennut hakijan epämiellyttäväksi, niin eikö kummankin kannalta ole parempi saada suora vastaus, kun jonkinlainen karttelu ja muu vastaava epämääräinen. Kaikkia eivät osaa lukea tätä tanssipaikan sanatonta viestintää siitä, oletko toivottu vai vähemmän toivottu hakija,


    • Anonyymi

      Tämä on mielestäni siinä mielessä aivan mahdottomankin poikkeuksellinen tapahtuma lava- ja ravintolatanssimusiikin sekä soittamisen että tanssimisen pelastamisyrityksissä, että meillä on tässä Agents-yhtye-niminen todellakin pelastusrengas, jonka voisimme halutessamme heittää uppoamaisillaan olevalle lava- ja ravintolatanssimusiikin sekä soittamiselle että tanssimiselle, minkä jälkeen mainittu soittaminen ja tanssiminen myös pysyisi pinnalla.

      Eikä uppoaisi entistä syvemmälle kuten tähän saakka on kaikissa pelastusyrityksissä käynyt nimittäin se, että joku porukka kutsuu sitä pelastusyritykseksi, että orkestereitten pitäisi erikoistua musiikkiin, joka sopii "meidän porukalle" tai sitä pelastusyritykseksi, että tanssimusiikkia pitää soittaa niitten kellonlyömien väleissä, jotka sopii "meidän porukalle", on sama kuin heittelisimme hukkumaisillaan olevalle lava- ja ravintolatanssimusiikin sekä soittamiselle että tanssimiselle Agents-yhtye-nimisen pelastusrenkaan sijaan meidän-porukka-nimisiä verkkopainoja.

    • Anonyymi

      On ollut erinomaisia puheenvuoroja. Tulkoon tässä täydennystä ketjuun.

      Meikäläisellekin on silloin tällöin tullut vastaan tanssiparketilla niskaansa nakkelevia naisia.

      Usein siihen voi olla taustana se, että he ovat muutaman vuosikymmenen nuorempia kuin meikäläinen, joka on jo ,XXXL-ikäinen, ja että meikäläinen ei ole kovin ihastunut käden alituttamisiin. . (L-ikä olisi meikäläisen mielestä 50 vuoden kiepeillä.) Voi sanoa, että XL-ikäisilläja sitä vanhemmilla tuota ei tapaa juuri koskaan. He ovat kiitollisia, kun pääsevät tanssin pyörteisiin ja siinä ei odoteta käden alittamista..

      Kun tulee kohdalle tuollainen provosoiva tanssikumppani, siedän kyllä sen enkä alistu provosoitavaksi. Olen kohtelias, vien tanssin loputtua takaisin ja kiitän. En halua missään nimessä menettää kasvojani. Mitäpä sille voin, että tanssikumppani on luonut itselleen pahan mielen ja pilannut iltansa..

      Tanssissa pitää antaa ja vastaanottaa iloa sekä hyväksyä toinen ihminen, tanssikumppani.

    • Anonyymi

      "Tanssissa pitää antaa ja vastaanottaa iloa sekä hyväksyä toinen ihminen, tanssikumppani"
      - Näinhän se on . Antamisen ja saamisen iloa :-)
      https://youtu.be/F_vwrfO6Tws
      "Mitä itse teet, kun on halu osoittaa mieltä nais- tai miespuoliselle tanssikumppanille?"
      Paikkoja tulee ja menee eikä illat ole samanlaisia.
      Tuttujen, turvallisten ystävien hakeminen on parempaa hohtoa kuin
      joutua epämukavaan uuteen syliin.
      https://youtu.be/WsEt7NEF0Dw
      Rukkaset takaavat rauhan ;)
      Jos seura ei miellytä pysyn poissa .
      Yksinkertainen , helppo ratkaisu kaikille ...
      Hakurivistä löytyy haettavia ;)
      Elä elämäsi hymyillen, hymyile läpi kyynelten, älä katso tähtiin joita et voi saavuttaa, älä katso silmiin joita et voi unohtaa.

      • Anonyymi

        Jos pelaa noin arasti ja varman päälle kuin nimimerkki Anonyymi 8.5.2019 8:47 kertoo ja tietysti on nainen, niin kyllä haettavien penkillä saa istua tarpeekseen. Siinä sivussa vielä häpeää ulkonäköään.
        Tuntuu varmaan tylsältä.
        Jos ei muu auta, niin mene reippaasti naisten vuorolla innolla hakemaan miehiä, tuttuja ja tuntemattomia. Siitä se alkaa.


      • Anonyymi

        Mies oon
        Sorry 😎

        😭 Täytyy jaksaa painaa pitkää päivää 🤣🤠🤭


    • Anonyymi

      Pyrin hyväksymään tanssikumppanilsi jokaisen, jonka asu ja esiintyminen täyttävät sovinnaisuuden vaatimukset.

      En epäröi hakea tuntematonta. Sellaiseen ihmiseen tutustuminen, vaikkapa vain tanssin puitteissa, saattaa olla hyvinkin rikastuttavaa

    • Anonyymi

      Sekin pitä ottaa huomioon, että tanssijoiden joukossa voi olla henkisesti sairaita. Siihen viittasi aloittajan puheenvuoro. Meitä on moneksi. Kyllä sellainenkin ihminen on siedettävä.
      Tosin sellainen, joka kääntää tauolla selkänsä tanssikumppanille, herättää myös ympäristön huomiota. Voihan olla muuten niinkin, että hän halusi esitellä hienoa asuaan!

      • Anonyymi

        Niiih, tai on muuten vilkas ja liikkuvainen, ei malta pysyä paikoillaan. Aloittajan kommentista tuli mieleen heti, että kumpi se Hra Alzheimerin seurakseen saanut mahtoikaan olla; pyörähtelijä vai loukkaantuja. - Nm. Levottomat jalat


    • Mä kusen kintuille.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1843
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1406
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1307
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe