Hotellissa

Minäkin olen ollut pitkään bi utelias ja pari kertaa olen pikaisesti runkannut nuoremman miehen. Tässä pari viikkoa sitten olin työmatkalla Länsi-Suomessa, pienellä paikkakunnalla, jossa ei ollut S-hotellia. Paikkakunnan pieni hotelli oli varsin tyhjä, ravintolasskaan ei ollut ketää. Menin illalla uutisten jälkeen saunaan, hotellin baarissa join kuitenkin ensin oluen. Sauna oli kellarissa, perällä ja yllätyksekseni naulakossa oli toisen asiakkaan varusteet. Olen käynyt tuossa hotellissa useammin, sauna yleensä tyhjä. Astuin sisään, yritin vähän pukuhuoneen puolella runkata kaluani, että se näyttäisi vähän isommalla, mutta aina tuollaisissa tilanteissa kullini tuntui kutistuvan.

Kävin suihkussa ja otin alustan ja painelin saunaan. Siellä istui ikäiseni noin 60 v mies, muutekin olimme samaa kaliberia, alle 180 cm ja vähän tukevia. Mies istui minuun päin ja nosti heti jalan toisen päälle. En voinut olla kuitenkaan näkemättä ainakin puolikovaa kullia vilaukselta. Tervehdin ja heti mietin että aika saman kokoinen kuin omani, 15 cm, ehkä vähä ohuempi. Kaiken kaikkiaan ihan normikulli. Juttelimmi jonninjoutavia, ilmassa oli sähköä hiukan. Naapuri, Kari nimeltään sanoi että taas tylsääkin tylsemmässä hotellissa tylsä ilta.

Jonkin aikaa löylyteltyämme mies nousi ja sanoi, että eiköhän se riitä. Lähdin perässä suihkuu, kullini oli melkein puolikova, miehellä samoin. Olimmeviereisissä suihkuissa, koska niitä oli vain kaksi. Peseydyin, kun mies pyysi, voinko saippuoida hänen selkänsä. Suostuin, koska yleensä aina suostuin muiden pyyntöihin. Ja kyllä siihen vaikutti se Karin kulli seisoi varsin vankasti, suoraan eteen, esinahka peitti terskan. Ja tuon rekisteröin taas sen lyhyen vilauksen aikana kun hän kääntyi hiukan ja esityi kysymyksensä. Hänen kulli oli vähän niinkuin nuoren miehen suippo nuoli.
Pumppasin suihku-saippuaa käteen, hieroin sitä Karin hartiohin ja vähän alemmaksi, hän pyysi, että saipuisin myös alempaa, käteni oli jo osin pakaroilla.
- väli kans, kuulin hänen sanovan.

Otin lisää saippuaa, pesin pakaroiden välin, ja peräreijän kuten omani, hyvin mutta aika nopeasti. Käteni palasi pakaroille alaspäin, Kari otti haara-asunnon, kumartui vähän eteen jolloin kivekset oli otollisesti esillä. Saippuoin ne ja Kari sanoi että sun vuoro.

Kari toisti minun liikkeeni, pesi pyllyn ja vain huolellisemmin, samoin kassit ja palasi vielä vakooni, pesi reikään ja työnsi liukkaan sormensa sisään. Kari otti käteen lisää saippuaa, pesi kätensä ja tarttui kulliini. Paksu tallini seisoo eteenpäin kovana terska paljaana kuten aina.

- Ei liikaa kerralla, hän sanoi ja esitti että mennään pukemaan ja kaljalle. Istuimme hiljaisen baarin nurkassa, joimme pari olutta ja katsoimme 10 uutiset. Matkalla huoneemisiimme hän näytti avainta. -Tuu kohta.
Kari avasi oven, ja asuin sisään. Suljetuttuaan oven hän astui perässäni peremmälle. Täysin alasti, muna oli rauhoittunut, ja muistulli teinipojan kullia

- Ota säkin vaatteet pois.
Katsoimme erilaista pornoa läppärillä ja sivelimme toisiamme. Kullit koveni ja runkkasimme vähän. Kadehdin Karin tupikullia vaikka se oli omaani kapeampi. Kari otti liukkaria käteensä, hivutti sormensa pakaroitteni välii . Työnsi ensin etusormella sisään. Minä silitin hänen kiveksikään.
-Haluatko kullia, hän kysyi. Myönsin ja hän työnsi toisen sormensa sisääni. - En ole sitten poikavuosien nussinut miestä hän sanoi.

Kari asetteli minut kontalleen sängyn päätyyn , rasvasi minut ja kumin, jokan oli laittanut kullinsa päälle. Hän soljui lähes huomaamatta sisääni. Kullini seisoi kun Kari piti siitä tukevasti kiinni liikutellessaan kulliaa sisälläni. Ehkä 5 tai 15 min, ajantajuni katosi. Viimein hän kiihdytti nopeuttaan ja purkautui kumiin sisälläni.

Kari kävi pesemässä mulkkunsa. Otti munastani kiinni ja sanoi että hän haluaan paksua viitaten kulliini. Huomasin että hän oli laittanut anustapin vessassa käydessään. Otin sen pois, ja työnsin sormeni, sitten kaksi hänen sisäänsä.
-Mene selällesi, Kari runkkas kulliani, laittoi kumin ja liukastetta ja nousi päälleni, asetti kullini sisäänsä . Vastasin hänen liikkeisiinsä ja varsin pian tulin, tuntui ettei sperma lopu koskaan.
Se oli eka kertani.

2

3256

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      En pidä.

    • Anonyymi

      Pikkuhotelleissa välillä sattuu ja tapahtuu. Hyvä novelli.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      254
      2423
    2. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      72
      1824
    3. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      333
      1545
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      175
      1539
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1075
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      85
      958
    7. Oho! Niko Saarinen saa melko persoonattomaan kotiinsa luksus faceliftin - Katso ennen-jälkeen kuvat!

      Niko Saarinen ja aika näyttävä face lift! Palkitun radiojuontajan koti sai aivan uutta lämpöä ja hehkua tv-ohjelmassa.
      Suomalaiset julkkikset
      5
      805
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      177
      800
    9. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      215
      766
    10. Ettet vaan pety niin

      Varoitan etukäteen kaiken kokemamme jälkeen että en tule laittamaan viestiä enää (ensin) enkä lähestymään (ensin) enää.
      Ikävä
      50
      730
    Aihe