Hotellissa

Minäkin olen ollut pitkään bi utelias ja pari kertaa olen pikaisesti runkannut nuoremman miehen. Tässä pari viikkoa sitten olin työmatkalla Länsi-Suomessa, pienellä paikkakunnalla, jossa ei ollut S-hotellia. Paikkakunnan pieni hotelli oli varsin tyhjä, ravintolasskaan ei ollut ketää. Menin illalla uutisten jälkeen saunaan, hotellin baarissa join kuitenkin ensin oluen. Sauna oli kellarissa, perällä ja yllätyksekseni naulakossa oli toisen asiakkaan varusteet. Olen käynyt tuossa hotellissa useammin, sauna yleensä tyhjä. Astuin sisään, yritin vähän pukuhuoneen puolella runkata kaluani, että se näyttäisi vähän isommalla, mutta aina tuollaisissa tilanteissa kullini tuntui kutistuvan.

Kävin suihkussa ja otin alustan ja painelin saunaan. Siellä istui ikäiseni noin 60 v mies, muutekin olimme samaa kaliberia, alle 180 cm ja vähän tukevia. Mies istui minuun päin ja nosti heti jalan toisen päälle. En voinut olla kuitenkaan näkemättä ainakin puolikovaa kullia vilaukselta. Tervehdin ja heti mietin että aika saman kokoinen kuin omani, 15 cm, ehkä vähä ohuempi. Kaiken kaikkiaan ihan normikulli. Juttelimmi jonninjoutavia, ilmassa oli sähköä hiukan. Naapuri, Kari nimeltään sanoi että taas tylsääkin tylsemmässä hotellissa tylsä ilta.

Jonkin aikaa löylyteltyämme mies nousi ja sanoi, että eiköhän se riitä. Lähdin perässä suihkuu, kullini oli melkein puolikova, miehellä samoin. Olimmeviereisissä suihkuissa, koska niitä oli vain kaksi. Peseydyin, kun mies pyysi, voinko saippuoida hänen selkänsä. Suostuin, koska yleensä aina suostuin muiden pyyntöihin. Ja kyllä siihen vaikutti se Karin kulli seisoi varsin vankasti, suoraan eteen, esinahka peitti terskan. Ja tuon rekisteröin taas sen lyhyen vilauksen aikana kun hän kääntyi hiukan ja esityi kysymyksensä. Hänen kulli oli vähän niinkuin nuoren miehen suippo nuoli.
Pumppasin suihku-saippuaa käteen, hieroin sitä Karin hartiohin ja vähän alemmaksi, hän pyysi, että saipuisin myös alempaa, käteni oli jo osin pakaroilla.
- väli kans, kuulin hänen sanovan.

Otin lisää saippuaa, pesin pakaroiden välin, ja peräreijän kuten omani, hyvin mutta aika nopeasti. Käteni palasi pakaroille alaspäin, Kari otti haara-asunnon, kumartui vähän eteen jolloin kivekset oli otollisesti esillä. Saippuoin ne ja Kari sanoi että sun vuoro.

Kari toisti minun liikkeeni, pesi pyllyn ja vain huolellisemmin, samoin kassit ja palasi vielä vakooni, pesi reikään ja työnsi liukkaan sormensa sisään. Kari otti käteen lisää saippuaa, pesi kätensä ja tarttui kulliini. Paksu tallini seisoo eteenpäin kovana terska paljaana kuten aina.

- Ei liikaa kerralla, hän sanoi ja esitti että mennään pukemaan ja kaljalle. Istuimme hiljaisen baarin nurkassa, joimme pari olutta ja katsoimme 10 uutiset. Matkalla huoneemisiimme hän näytti avainta. -Tuu kohta.
Kari avasi oven, ja asuin sisään. Suljetuttuaan oven hän astui perässäni peremmälle. Täysin alasti, muna oli rauhoittunut, ja muistulli teinipojan kullia

- Ota säkin vaatteet pois.
Katsoimme erilaista pornoa läppärillä ja sivelimme toisiamme. Kullit koveni ja runkkasimme vähän. Kadehdin Karin tupikullia vaikka se oli omaani kapeampi. Kari otti liukkaria käteensä, hivutti sormensa pakaroitteni välii . Työnsi ensin etusormella sisään. Minä silitin hänen kiveksikään.
-Haluatko kullia, hän kysyi. Myönsin ja hän työnsi toisen sormensa sisääni. - En ole sitten poikavuosien nussinut miestä hän sanoi.

Kari asetteli minut kontalleen sängyn päätyyn , rasvasi minut ja kumin, jokan oli laittanut kullinsa päälle. Hän soljui lähes huomaamatta sisääni. Kullini seisoi kun Kari piti siitä tukevasti kiinni liikutellessaan kulliaa sisälläni. Ehkä 5 tai 15 min, ajantajuni katosi. Viimein hän kiihdytti nopeuttaan ja purkautui kumiin sisälläni.

Kari kävi pesemässä mulkkunsa. Otti munastani kiinni ja sanoi että hän haluaan paksua viitaten kulliini. Huomasin että hän oli laittanut anustapin vessassa käydessään. Otin sen pois, ja työnsin sormeni, sitten kaksi hänen sisäänsä.
-Mene selällesi, Kari runkkas kulliani, laittoi kumin ja liukastetta ja nousi päälleni, asetti kullini sisäänsä . Vastasin hänen liikkeisiinsä ja varsin pian tulin, tuntui ettei sperma lopu koskaan.
Se oli eka kertani.

1

381

  Vastaukset

  • En pidä.

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Opettaja koulutus uusittava välittömästi. Ei vastaa tätä päivää.

   Kun näiden kiusaamisten ja tunnilla häiriköinti tapausten määrä näyttää vain lisääntyvän ja pahentuvan on opettajakoulutusta pakko muuttaa. Kolme asi
   Maailman menoa
   532
   3945
  2. Maisahan sen aloitti - pettämisen

   Tässä se nähtiin. Maisa petti Jaria JO viikko kihlajaisten jälkeen. Ai ai mikä tytsy. https://www.is.fi/ralli/art-2000006654320.html Ota ja lue totuus
   147
   2774
  3. Linnan juhlat on peruttu!

   Ne järjestetään toisella tavalla: https://yle.fi/uutiset/3-11568594
   Maailman menoa
   354
   1651