Rinteen SDP:n höttötavoitteet eivät kanna

Anonyymi

Rinteen esittämät höttötavoitteet eivät säilytä hyvinvointivaltiota. Jos hyvinvointivaltio halutaan ylläpitää, on välttämätöntä saada valtion velanotto loppumaan JA veroja ei saa nostaa. Se ei taida onnistua Rinteen SDP:ltä. Hallitustunnusteluissa ei kuultu YHTÄÄN kannanottoa talouden- ja työllisyyden pidosta, mikä on edellytys kaikelle muulle. Ei taida Rinteeltä onnistua. Hallitusneuvotteluihin on kutsuttu KAKSI vastuupuoluetta; Keskusta ja RKP, muut ovat ideologisia ryhmittymiä.

Jos SIPILÄ ei kykene takomaan Rinteen porukalle JÄRKEÄ päähän, niin hallitusta ei synny. EI SYNNY. Uudet vaalit tiedossa tai sitten SDP:n pitää ottaa askel taaksepäin ja vaihtaa Vasemmistoliitto Kokoomukseen.

21

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Huvittavinta oli, kun Arhinmäki itki, kun joku oli sanonut vasemmistoliittoa kommunisteiksi...eikös se ole heidän ideologiansa enää...hitto ketä tässä sitten enää osaa äänestää, kun kommaritkaan eivät halua olla kommerita?

      • Anonyymi

        Suomessa on kommunisteilla parikin puoluetta: SKP ja Kommunistinen työväenpuolue. Vasemmistoliitto ei ole kumpikaan edellämainituista. Jos haluaa äänestää kommunistia, niin sitten äänestää kommunistia. Kommunistisen työväenpuolueen johtohahmo, porvoolainen Mikko Vartiainen oli ehdokkaana.


    • Anonyymi

      Rinteellä vaihtoehtoina korottaa veroja tai ottaa lisää lainaa. Verojen korottaminen on kylmää kyytiä vähäosaisille. Se vie voita ja leipää pois perheen ja eläkeläisten pöydästä, kun netto pienenee. Lainan otto on kuin kusisi pakkasella housuihin: ensin tuntuu lämpimältä, mutta kohta on entistä kylmempi.

      Ei taida tulla mittään Rinteen johdolla!!!

    • Toveri Rinteen johdolla toteutuva tieteellinen sosialismi takaa meille 100% parhaitenvointivaltion!

    • Anonyymi

      Hallitusneuvotteluissa on 700 miljoonan euron vaje. Mistä se pitäisi ottaa? Velkaa ei saa ottaa. Se olisi ongelman siirtämistä meidän lapsille. Yksityisen ihmisen, siis myös yrittäjän verotusta ei saa nostaa, koska...

      Hei, verologiikka!
      Kun nostetaan haittaveroa, niin haitta vähenee.
      - Jos nostetaan tupakkaveroa, tupakointi vähenee.
      - Nostetaan alkoholiveroa, alkoholin kulutus vähenee.
      - Perustetaan lihalle vero, jolloin lihan syönti vähenee ja maailma pelastuu! Right?

      Siis yhtälailla,
      - jos nostetaan tuloveroa, niin innostus työntekoon vähenee.
      - jos nostetaan yrittäjän veroa, niin innostus yritystoimintaan vähenee.
      - jos nostetaan sukupolvenvaihdosveroja, niin innostus sukupolvenvaihdoksiin vähenee, jolloin työpaikkoja häviää.

      Näin se on. Ei pidä yrittää selittää veron vaikutuksia toisin!!!

      Mistä 700 miljoonaa euroa?
      1. Ay-jäsenmaksun verovähennys pois, 200 miljoonaa. (verovähennyksen joutuu kaikki veronmaksajat, koululaiset kesätöissä, eläkeläiset ja tyttömät myös kompensoimaan eli oli epätasa-arvoinen ja vastoin perustuslakia, koska meillä on liittymisen vapaus)
      2. Ammattiliitot eivät ole enää yleishyödyllisiä. Pelaavat pörssissä ja ovat suuria kiinteistömoguleja, sotkeentuvat jopa hallitusneuvotteluihin kertomalla omia vaatimuksiaan. Ei yleishyödyllisiä. Niinpä liittojen verovapaat osingot pitää laittaa verolle. Tulo ehkä luokkaa 100 miljoonaa.
      3. Antti Rinteen vappusatanen voidaan hoitaa paremmin ja halvemmalla. Se voidaan kohdistaa suurempana ja juurikin niille, joilla on suurempi tarve. Eli ei kaikille eläkeläisille vaan takuueläkkeen saajille siten, että takuueläkkeitä nostetaan 150 euroa. Tämä ratkaisu on paljon parempi ja tulee halvemmaksi. Se on 200 miljoonaa halvempi.

      Kohdat 1-3 yhteensä 500 miljoonaa. Se riittäköön, rahanjakoa pitää karsia 200 miljoonaa!

      Muistakaa, että työllisyyden nosto 75%:iin on kaikkein tärkein asia. Jokainen työllisyys-% vastaa 1 miljardia euroa. Jos tavoite saavutetaan, niin on taas enemmän jaettavaa. Jos jää jälkeen, pitää leikata. Velan otto on ongelman siirtämistä lapsillemme. Veronkorotuksen maksaa lopulta aina ihminen. Siis eläkeläinen ja työtön ja työläinen, perheellinen ja perheetön. Se on totuus Li Andersson.

      • Anonyymi

        Oletko ollut aina hölmö vai oletko kenties ottanut tunteja ???


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletko ollut aina hölmö vai oletko kenties ottanut tunteja ???

        Mielestäni kommentti klo.9:41 oli sangen järkevä. Usein se hölmö löytyykin omasta peilikuvasta. Oletko sattunut kokeilemaan? Kokeilepa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mielestäni kommentti klo.9:41 oli sangen järkevä. Usein se hölmö löytyykin omasta peilikuvasta. Oletko sattunut kokeilemaan? Kokeilepa!

        Mielestäni kommentti 9:45 ei osoittanut asioiden ymmärrystä, Silloin varustaudutaan "henkiseen väkivaltaan" kuten alhaiseen retoriikkaan tai lakkoihin. Lakko on heikkouden merkki. Poliittinen lakko on agitaattorien järjestämä perustuslakia vastaan suunnattu mielenilmaus. Siittä arvosana 4. Mielenosoitus on oikea tapa.


    • Anonyymi

      SAK kaataa lopulta hallitusneovottelut. SAK:n kiristämä vero-ohjelma ei ole isänmaan edun mukainen. SAK:n pitäisi hoitaa jäseniensä asioita eikä laukata jonkun muun asioilla. Kenen?

      Jos tulee uudet vaalit, niin SDP jää selvästi kolmanneksi ellei neljänneksi uusien tuoreiden galluppien perusteella.

      • Anonyymi

        Vaalitulos riippuu paljolti siitä milloin persujen maanpetossyytteet tulevat julkisuuteen, Itävallassa rotanloukku laukesi jo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaalitulos riippuu paljolti siitä milloin persujen maanpetossyytteet tulevat julkisuuteen, Itävallassa rotanloukku laukesi jo.

        Siis tarkoitat varmaan kommarien?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis tarkoitat varmaan kommarien?

        Juuri tänäänhän on muistopäivä Stalinin uhrien muistoksi! Rauha heille.


    • Anonyymi

      Joko tänään Sipilä joukkoineen marssii ulos? Vasemmistolaista talouspolitiikkaa on MAHDOTON sovittaa JÄRKEVÄÄN talouden hoitoon.

    • Anonyymi

      Sami Ryynänen jos olisi päässyt eduskuntaan niin työläisten palkat olisi nousseet.
      Siinä mies tavallisen työläisen asialla.

      • Anonyymi

        Naarattaa itteeskii!


    • Anonyymi

      Vain yritykset työllistävät. Vain yritykset. Yrittäjä päättää siitä, mihin rahat käytetään. Jos investointeja ja sitä kautta työpaikkoja halutaan lisää, niin siihen ei riitä mitkään palkkatuet ja etenkään kikytuntien poisto. Kiky toi 16.000-40.000 työpaikkaa lisää ja siitä 40% oli nimenomaan työajan pidennyksen ansiota. Työnantajat saivat 24 tuntia lisää työtä jo maksetuista tunneista.

      Pekkaset pitäisi poistaa. Ne on kaikki maksettua työaikaa, jolloin työntekijä ei tee töitä. Kaksi vaihtoehtoa: pidetään vapaata, josta ei makseta palkkaa tai sitten tullaan töihin, koska palkka on jo maksettu. Siitä oli kikyn 24 tunnin ajassa kyse.

      Riku Aallon selitykset riistosta ja talkoista ovat paskapuhetta. Oikeasti jo maksettuja tunteja kaikki tyyni. Piste.

      Jokainen palkankorotuseuro leikataan tavalla tai toisella pois. Työpaikkoina yrityksissä tai julkisella puolella työapaikkoina ja palveluissa lapsillle ja vanhuksille ja koulutukseen.

      Jos työlllisyys ei nouse 75%:iin ei ole mitään jaettavaa ja tilanne johtaa leikkauksiin. Ei ole Rinteellä varaa 4,2 miljadin kuluihin, ei edes miljardiin!

      Pahimmillaan RInteen hallitus kaatuu ja SAK:n soluttautunut neuvonantaja-armeija saa kenkää. Yrittäminen ja talouspolitiikka ei ole mitään pelleilyä. Ideologia ei elätä.

    • Anonyymi

      Jokainen palkkana maksettu euro on pois yrityksiltä ja niiltä joilla ennestään niitä euroja on.

    • Anonyymi

      Yrittäjien asiakkailtaan veloittamat rahat ovat "heidän rahoja" ja kaikki maksut, joita he joutuvat maksamaan ovat "varastamista" Niinpä esimerkiksi yrittäjät jakelevat pilakuvia Rinteestä, joka varastaa yrittäjän taskusta rahaa.

      • Anonyymi

        Viherkommarit Anderssonin johdolla pitivät kokoustaan Porvoossa, toivottavasti kaupunki ei osallistunut heidän kokousmaksuihinsa.


      • Anonyymi

        Torilla olikin todella miellyttävä tapaaminen päättäjien kanssa. Pitkästä aikaa siellä on fiksuakin porukkaa hallituksessa. Tuntuu kuin olisi synkkä pilvi kadonnut pään päältä ja neljän vuoden piina loppunut.


    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6093
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3866
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      252
      2218
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1870
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1313
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1276
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      949
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe