Mistä löytyisi ystäviä?

Anonyymi

Jotain vinkkejä mistä voisi löytää samanhenkisiä ystäviä?
En tarkoita kirjoittelua tällaisilla keskustelupalstoilla vaan että ihan ystävystyisi ja voisi viettää aikaa yhdessä höpötellen henkiseen kasvuun liittyvistä asioista yms.
Suomi24 treffit ei varmaan ole ihan oikea paikka etsiskellä samoista asioista kiinnostunutta oikeasti vain ystävää sukupuolesta riippumatta?
Olen tutkaillut paikallisten yhdistysten yms. luentoja tms. muttei juurikaan tunnu mitään olevan eikä ne vähät mitä tarjolla olisi, oikein kolahda. Enkä toki tiedä olisko sellaisissa paikoissa mahdollista tutustua ja ystävystyä.

Olen ehkä enemmän kallellaan ns old ageen kuin new ageen mutta kuitenkin :) Jos sillä merkitystä. Ilmianna itsesi tai "salaseurasi" :)
Asustan Varsinais-Suomessa.

2

<50

Vastaukset

  • Olen kuullut vähän nimeltä mainitsemattomasta lähteestä, että tyyppi, jolla on maili "wft0 at suomi24.fi" (korvaa at @-merkillä) olevinaan tietää joitakin sananlaskuja, jotka ovat enemmän Uutta kuin Vanhaa testamenttia tai miten sitä nyt kutsuisi uskonnollisia asioita peruskeskustelussa loogisesti - ei ainakaan psykiatristen hoitajien kanssa mitenkään.

    Jos kaipaat kirjasuosituksia, niin kuin useimmat, on E. Tolle, Mindfulness-oppaat, yms. "rituaalipelleily" varmaan oikein antoisaa. Rituaalilla kuvailen tilanteita joissa ihmiset liikuttelevat kehoaan ja joitakin "mystisiä esineitä" paremman sadon ym. toivossa.

    Tuosta mailista ei kyllä liikene kuin vitsejä, koska sitä tämäkin viesti on. Eikös kaikki henkisyys ole pelkkää vitsiä esim. koululaitoksemmekin mielestä?

  • Älä etsi ystävää täältä.

    Ystävä on lähikaupassa. Ystävä on naapurissa. Mene uimahalliin. Puhu ihmiselle. Aloita harrastus, vaikka mikä. Ystävä on ulkona istumassa rannalla, valokuvaamassa tai yhtä yksinäinen kuin sinä.

    Minäkin olen ystäväsi:

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut