Nirso koira

Anonyymi

Tosiaan meijän chiniä on trimmattu ja leikattu saksien kans, ei käytetä näyttelyissä, ihan seurakoirana on ollut,kesällä leikataan hyvinkin lyhyeksi kun on lämmin, käy myös työpaikallani, vanhukset pitävät kovasti ku on niin hiljainen kaveri, en sitten tiedä tuosta koirasta, tykkää enemmän yksikseen olla. Ei hauku muutakuin silloin jos joku jota ei ole ennen nähnyt tulee meillä kotona käymään, pienistä lapsista ei kovinkaan pidä, saattaa näykätä. Ainoastaan hampaiden kanssa on ollut ongelmia kun on niin ahdas tuo suuvärkki, kertyy kaikkea jätettä sinne ja henki haisee pahalle jos ei puhdista. Tulee yleensä heti ovelle vastaan innoissaan kun tulee kotiin. Kuten otsikosta näkyy, hän on erittäin nirso kaveri eikä oikeen mikään meinaa maistua, kanaa syö, mutta vain lämpimänä, papuja harvoin. Aina kun laittaa jotain "erikoista" sille niin ihmettelee ja kiertelee lautasta ja jättää yleensä syömättä, kuitenkin yön aikana ruoka on saattanut kadota :D meijjän chini on sellainen varas että eteisessä jos on ulkokoirille menossa ruokaa niin sieltä saattaakin sitten käydä varastamassa jotain..yhden hauskan jutun olen huomannut että koira syö silloin kun muutkin syövät, vaikka sitten niitä papuja..kai hän olettaa että silloinhan minunkin pitää syödä kun muutkin :D joitain temppuja osaa ja aika helposti oppii, tassua ja ylävitosta antaa ja kieriä osaa maassa. Kanaherkku pitää aina olla, muuten ei tapahdu.

0

<50

Vastaukset

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Työssäkäyvien köyhyys

   oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
   Maailman menoa
   174
   3484
  2. Eerikäisen postaukset

   Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
   18
   1056