Aihealueet

Listaukset

  AURINKOLAMPI

  Pettynyt

  Miedän kokemus Aurinkolammesta on,se että siellä on kaikki huijareita. Vauhkonen Marko vuokraa omiin nimiin,toisten viikkoja vaikka ei ole enään siellöä edes töissä. Kukaan ei vastaa mistään. Kukaan ei ole sanojensa takana,. Kaikki puhuu paskaa,hallituksen puheenjohtajaa myöten!!! Mitä kokemuksia teillä muilla on??? Olisin todella kiinnostunut

  8

  1946

   Vastaukset

   • Suurin osa työntekijöistä tekee kyllä ihan vilpitöntä työtä. Muutama johtohenkilö sitten on oma lukunsa.

    Esimerkiksi osakkeiden esittelijät ovat asiallisuudeltaan ihan eri luokkaa kuin itse kauppapaperien tekijät.

    Totta on myös se, että II-vaihdot toimii hienosti. Vuokrausta sen sijaan ei kannata edes yrittää. En siihen uskonut alusta asti, enkä usko edelleenkään. Teen vaihtoja ja talletukisia ja homma toimii.

    Itse paikkahan on hyvä, ja sieltä on helppo ostaa ja omistaa. Se on lähellä, ja sillä pääsee systeemiin mukaan. Lisäksi sain oman viikkoni 5600 eurolla, joten panostus oli aika pieni. Sen verran pieni itseasiassa, että on aivan sama saako tuosta euroakaan koskaan takaisin. Sillä olen tehnyt jo 5 getaway-viikkoa ja säästänyt niissä jo n. 4 tuhatta euroa. Käymme usein Madeiralla, joka on kallis paikka, joten lennot ja lisäviikko on ollut edullisin tapa.

    Tottakai on paikkoja, joissa osakematkailu ei ole se halvin vaihtoehto. Itse arvostan kuitenkin tasoa. Entisenä RCI-osakkaana petyin niihin paikkoihin pahasti. II:ssä on sentään aidosti 5 tähden paikkoja (mm. Royal Savoy Madeiralla, äänestetty maailman 2. hienoimmaksi hotelliksi, Tarja Halonenkin asui siellä) ja matkoilla voi ottaa ihan yö kerrallaankin huoneita. Muutamalla työmatkalla olen ottanut vain yhden yön II:n kautta.

    Alkuperäiseen aiheeseen: Aurinkolammelta kannattaa ostaa jos hinta on alle 6000 euroa. Ja nimenomaan lisäviikkojen ja vaihtojen takia, jolloin viikkojen värillä ei ole mitään väliä. Unohtakaa se vuokraushöpinä. Se on suoraan valetta.

    • ...että olikohan edellisen kirjoittaja tekstin laatimisen aikaan itsekin töissä Aurinkolammella:)


   • M.V onkaan kun auttelee vielläkin osakkaita viikkojensa vuokrauksessa.Toki alalla on myös ei ihan täydellisesti rehellisyyden nimissä toimivia !!
    Paskan puhuminenhan onkin osattava suodattaa,sillä johan sopimuksiinkin tulee yleensä on merkintä ,ettei mikään suullinen lupaus ole sitova ellei sitä ole kauppakirjaan merkitty !!
    Luulen että valtaosa aurinkolammen osakkaista ovat tyytyväisiä ?

   • Aurinkolampien viikko-osakkeita ei mielestäni pitäisi kenenkään ostaa. Myyjät puhuvat ummet ja lammet, mutta mikään ei tunnu pitävän, myyntihinta lukuunottamatta.

    Aurinkolampien markkinointi taktiikka on syvältä. Siinä vedetään mattoa pois alta kaikelta viikko-osake toiminnalta. Jos halutaan saada viikko-osake toiminnalle laajenpaan suosiota, Aurinkolampien toiminta pitäisi saada kuriin. Tämä tiedoksi rehellisille yrittäjille. Pitkän menestyksen takana on loppujen lopuksi aina tyytyväinen asiakas. Tyytyväinen asiakas on kävelevä mainos, joka suosittelee hyvää tuotetta ystävilleen ja tutuilleen.

    Aurinkolampien mottona näyttää valitettavasti olevan "myy paskaa kalliilla hinnalla perävalo takuulla". Tämä on valitettava totuus.

   • Kovin on kärsinyt inflaatiota aurinkolammen osakkeet, kun itse maksoin kolme vuotta sitten melkein kaksinkertaisen hinnan, mitä tuossa esimerkissä oli. Viime syksyn tilaisuudessa oltaisi saatu sama osake n. 7000e:n.

    Sehän ei ole hullu kun pyytää, vaan se joka maksaa.

    Kun myin osakkeeni, selvisi että minä en ollut saanut aikoinaan edes kauppakirjaa osakkuudestani, vaan se oli vielä Aurinkolammen kassakaapissa. Sain silloin aikoinaan vain kauppakirjan. Onneksi ei mennyt kuppi nurin firmalla, olisi ehkä omaisuus mennyt taivaan tuuliin. Omaa tyhmyyttäni en ymmärtänyt, että jokaiseen viikko osakkeeseen kuuluu myös osakekirja. Eikä kukaan firman puoleltakaan valistanut.

    En voi paikkaa moittia, miljöö on vallan upea, mutta tuossa vuokraustouhussa tuntuisi olevan vielä petraamisen varaa ja paljon.

   • Ostettiin aurinkolammen osake, käytiin kerran kesällä. Tämän jälkeen koko mökki myytiin. Suunnilleen hankintahinta saatiin takaisin. Hämärää hommaa.

   • Aurinkolammen osakkeita saa satasilla. Saat siis palvelua sen mukaan. Halvalla ei saa hyvää.

   • RCI kiinnityksiä saa vuokrata vapaasti, tallennettuja osakkeita.

    RCI jos et ole jäsen niin ei pitäisi saada vuokrallla.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    165
    7712
   2. Trump häviää Presidentin vaalit ? Ennuste

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006516345.html Tuon mukaan Biden saa murskavoiton. Vaaleihin on aikaa, joten tilanne saattaa muuttua
    Maailman menoa
    108
    3779
   3. Sofia Belof on nyt Eiranrannan Stefun kotirouva

    Taas Seiska oli oikeassa, vaikka Sohvi jälleen oli kieltänyt muuttavansa Stefun omistamiin asuntoihin. Muuttopuuhissa neitonen oli heti kun ex:n isä h
    Kotimaiset julkkisjuorut
    146
    2768
   4. Martina Nannalle viinille

    Martina menee Nannalle viinille. Naapurin Roope on Martinan kuskina. Siis mitäh... Minkä ikäinen tuo Roope on? Tosi nuoria ystäviä Martinalla on. Pape
    Kotimaiset julkkisjuorut
    76
    1734