paljon parjattu Antti Heikkilä oli oikeassa

Nyt paljastui ranskassa kuinka coca cola oli rahoittanut tukijoita ja sanellut ehdot tutkimustuloksista. Antti Heikkilä kertoi ajat sitten asiasta Suomen osalta THL:n suhteen.
Hatutun nosto Antille uskalluksesta. Antti kirjoittaa tunteella hivenen provosoiden herättääkseen ihmiset ajattelemaan myös. Omilla aivoilla. Oma kohtaiset kokemukset yhdistämällä Heikkilän jutut ja Tolosen faktat, pääsin eroon monista eri vaivoista ja yhdestä leikkauksesta. Olen kertonut kokemuksistani monille tuttavilleni. Esim. Äitini liikkuu rollaattorilla ja laihtui näillä opeiila äitienpäivän ja lokakuun välissä 30kg. Tulehdukset oli taakse jäänyttä elämää. Lääkäri oli tyytyväinen ja rohkaisi eteen päin, mutta sairaan hoitaja tyrkytti THL :n ruoka kolmiota. Miksi? Koska se paska on istutettu syvälle meihin. Minulla on monia tyytyväisiä jo vanhemman ikäpolven ihmisiä jotka ovat saaneet ihmettelyä lääkäreiltä, kuinka heidän arvot ovat muuttuneet niin hyviksi. Ei maksa paljoakaan vaivaa itse kokeilla ja huomata ero. Kumpaa uskoa, itseä vai THL:n aivopesua. Itse olen aikoinaan harrastanut kilpaurheilua ja joutunut lopettamaan rasvattoman maidon 16v. Sairastuin ja 27v. Todettiin vatsahaava. Nyt 50v. Kaikki vanhenimiseen "kuuluvat" säryt selätettyäni olen saavuttanut veriarvoissa kaikki ihanne haarukkaan soveltuvin arvoin. Lääkäri väitti minun aloittaneen urheilun. Pojan synnyttyä 12 v. Sitten, en ole urheillut. Nykyään noudatan melkein täydellisesti vvh ruokavaliota ja juon punaista maitoa ja käytän nykyään voita margariinin sijasta sekä oliviöljyä. En koske rypsii, räpsiin enkä auringonkukka öljyyn. Syön d3100mg ja e-epa kalaöljyä. Toivottavasti tästä on apua teille epätoivoisessa vaiheessa oleville. Ei se mitään maksa kokeilla, toimisiko se teillä? Kuinka moni teistä tietää mitä nämä paljon kehutut omega 6 rasvahapot aiheuttavat elimistössä( niitä on paljon juuri rypsiöljyissä). Ne ylläpitävät elimistön pieniä tulehduksia, kun taas omega 3 poistaa niitä. Suhdeluku on väärin päin rypsissä. Moniko teistä tietää miksi EU on kieltänyt esim. ranskalaisten uppokeittämisen yli 2min. Siksi kun rypsin PAH arvo nousee 20: neen jo 100c asteessa siihen saati norm. Lämpötilassa 180c. Silava, kookos, voi ja oliviöly jää suositus arvoon 10 ja jopa alle. PAH aiheuttaa syöpää. Uskokaa ketä haluatte.tälläinen kaveri : Pekka Puska on syöttänyt teille valheita jo liian kauan. On hyvä että, muutamat harvat lääkärit on uskaltaneet käydä taistoon THL: ää vastaan. Omakohtaiseta kokemuksesta uskalla suositella VVH ruokavaliota. Toki me suomalaiset olemme herkkiä lähtemään mukaan toistemme haukkumiseen. Mutta valinta on jokaisen henkilökohtainen. Kokemuksia lähipiiristä on jo toista kymmentä jotka puhuvat Antti Heinkilän puolesta. Ps. Ymmärtäkäämme lukemamme ja harvoin kirjoitan millekkään osastolle, mutta olen niin tyytyväinen jo pari vuotta jatkuneeseen olotilaani ja sen takia pidän itse oikeitettuna jakaa kokemukseni ja auttaa muita. En kaipaa kommentteja äidinkielen taidoistani😁

6

189

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuten Jeesus Nasaretilainen sanoi: "Uskosi on tehnyt sinut terveeksi".

      Ei kukaan voi hallita ja ymmärtää ravintoaineiden merkitystä ja vaikutusta. Ei herra Heikkilä, eikä edes koko maailman terveysasiantuntijat yhdessä! Ehkä jonain päivänä, kun tieto lisääntyy.

      Nostaisin kuitenkin ulkoilun ja päivittäisen liikunnan tärkeimmäksi terveen elämän lähteeksi.

      Jokainen meistä on kuitenkin fyysisesti erilainen ja erilaisten ravintoaineiden vaikutukset kehossamme ovat yksilöllisiä. Viimeksi on puhuttu paljon suolistosta ja sen keskeisestä merkityksestä. Jos kaksi ihmistä nauttii samaa ravintoa yhtä suuret määrät, niin lopputulos pöntön pohjalla on kuitenkin täysin erilainen.

      • Niin? Pyysin että, ymmärtäkää lukemanne. Uskonto ei kuulu tähän artikkeliin. Itselläni on useita terveysvystalon suorittamia testejä ja vakuutavampia ultralääkärin kuvaus. Oletko kokeillut?


      • Niin, unohdin kertoa sellaisen seikan että, olen eronnut kirkosta v. 1991


      • Lähi piirissäni on näitä aivopestyjä. Sääliksi käy! Uskonto on tavallan toinen psykiatri. Uskokoon ja kärsiköön kukin tavallaan.


      • Anonyymi

        Niin, kirjoitin tuossa aiemmin tuon uskonto viittauksen siksi, että tekstistäsi näki välittömästi, että olet uskossa. Tuo taipuvaisuus uskonnollisuuteen lähtee geeneistämme ja tosiaan yleensä on tilanne, että moni verisukulaisista on myös uskossa. Aina löytyy "mustia lampaita", joilla tuo uskonnollinen geeniyhdistelmä ei ole aktiivinen.


    • Anonyymi

      "mutta sairaan hoitaja tyrkytti THL :n ruoka kolmiota."

      Tuosta minäkin olen ollut viimeiset 30v sitä mieltä että kannattaisi kuunnella kehoa ja miettiä milloin pitää syödä ja mitä. Esim aamiaisen tuputtaminen tärkeänä osana laihdtuttajan ruokavaliota on mielestäni aivan typerää, sillä jo armeija-aikana huomasin että kun herätys oli 06.00 ja aamiaista sai joskus vasta 8.30 jälkeen niin paino senkun vaan laski.

      Toki pitää ottaa huomioon että armeijassa liikutaan paljon, mutta NYKYÄÄN, 50V kun tuon aamiaisen korvaaminen kahvilla ja aamupala vasta 4-5h heräämisestä on nyt alkanut tiputtamaan painoa.

      Muutenkin... Aina kun alan noudattmaan terveys...mitälie ruokailuohjetta niin paino alkaa nousta. ja kun lyön hanskat tiskiin ja syön mitä sattuu ja millin sattuu, niin paino alkaa... niin, jopa laskea, mutta ei ainakaan nouse.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe