käteinen poistuu

Anonyymi

Suurin syy käteisen poistamiselle on se, että pankit eivät menetä rahojaan kilpailevien maksutapojen yleistyessä, esim. bitcoin. Kun ei ole käteistä, et voi nostaa varojasi. Varat pysyvät aina pankkien hallussa. FIAT -pankkien lompakkosovellukset ovat ainoa paikka missä voit varojasi säilyttää. Lompakkosi on eliitin tiedossa ja valvonnassa.
Bitcoin on pelastus. Se on pelastusrengas ulos nykyisestä pankkijärjestelmästä.

15

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ... ja sitten muistin ottaa lääkkeni ...

    • Anonyymi

      Aloittaja varmaan on osittain oikeassa, mutta käteistä ollaan poistamassa FIAT -finanssijärjestelmän pelastamiseksi. Pankkien omavaraisuusaste on alle 20%. Pankin varallisuudesta suurin osa on erittäin monimutkaisia velkakirjoja ja tämän tyyppisiä velkajärjestelyjä. Näiden realisoiminen kohtuullisen lyhyellä aikavälillä on hankalaa. Useissa tapauksissa realisointi voi viedä helposti kymmenenkin vuotta. Näiden tietojen valossa useimpien pankkien todellinen vakavaraisuus on 5-8%, joka ei anna juuri mitään toleranssia kriisin kohdatessa.

      Elämme hetkessä, jossa kriisiytyvä Suomen talous on kohtaamassa haasteita, jotka voivat laukausta ongelmia pankkisektorille. Tämä uhkakuva domino -efekti on piirtymässä lähinnä Italian ja Ranskan pankkien ylle, jonka vaikutukset kolisevat Suomeen saakka.

      Lähitulevaisuudessa mahdollisesti alle viiden vuoden kuluessa syntyvä finanssikriisi synnyttää valuuttapaon varojen turvaamiseksi. Tällä omien varojen ulosotolla halutaan myös suojaa olla joutumatta Kyproksen tapauksen lailla maksumieheksi vastentahtoisesti omilla säästöillä pankkien pelastamiseksi.

      Tätä nykyä tavallisen liikepankin käteisvarat rahan muodossa verrattuna talletusten määrään on lähinnä pieniä kolikoita pussin pohjalla. Rahaa ei ole. Käteistä saadaan tilaamalla ja toimitusajalla. Varojaan nostavista asiakkaista yli 95% jää ilman. Setelinipun kanssa poistuminen pankista edellyttää myös sinne oikea-aikaista saapumista.

      Kun käteiskantaa saadaan laskettua, saadaan laskettua myös ryntäystä pankkiin kun moni tiedostaa että rahojensa ulossaanti on huono-onnisen arpapeliä. Kun käteinen poistuu kokonaan, myös tuohtuneet asiakkaat poistuvat koputtelemassa pankin ovia. Pankkiin on turha pyrkiä kun sieltä ei ole mitään saatavissa.

      Kriisin varalle meistä jokaisen pitäisi pitää pientä käteiskassaa sen minkä varallisuus antaa periksi. Pieni varustautuminen pitää tehdä liian aikaisten jo kun siihen ei ole mitään syytä. Myöhemmin se onkin jo usein liian myöhäistä.

    • Niinpä niin. Tuomiopäivän Pasuunat taas vauhdissa! Huomenna tulee talouskriisi, eikäkun ylihuomenna, eikäkun ensi viikolla jne.jne.

      No toisaalta, kyllähän Kreikassa pankkien ovet kolisivat. Saas nähdä mikä on Antti Rinteen politiikka, koliseeko pankkien ovet täälläkin.

      Mutta tää on rankka: bitcoin on pelastus, MUAHAHAMUAHAHAHAAAAA.

      Jos pankkijärjestelmä kaatuu, menee bitcoin ensimmäisenä pesuveden mukana. Bitcoin on olemassa ainoastaan olemassaolevan infrastruktuurin ansiosta. Ei siitä riippumatta. Bitcoin on pelleilyä, sitä ei ota vakavasti muut kuin heikkolahjaiset "uskovaiset". Bitcoinistit, kuulutte samaan kategoriaan kuin onecoinistit! MUIAHAHAHAHAMUAHAHHAHAAAA

      Poijjaat!! Taasen!

    • Anonyymi

      ”Tuomiopäivän pasuunat vauhdissa”
      - ei ole olemassa

      ”Huomenna tulee talouskriisi”
      - ei tule

      ”Seuraavalla viikolla”
      - ei tule

      ”Sitten seuraavalla viikolla”
      - ei tule

      ”Bitcoin on pelastus”
      - ei varmuudella, mutta todennäköisesti kyllä

      ”Bitcoin menee pesuveden mukana”
      - Vai sillä lailla? ei kommenttia

      ”infrastruktuurin varassa” ?
      - Mitä tuolla tarkoitatte? Kuinka niin tuo voisi vähääkään vaikuttaa bitcoinin arvoon? Kun netti toimii, vaikka ajoittain niin bitcoiniin se ei vaikuta. Lohkoketjun päivitykset eli siirrot päivittyvät vaikka pienellä viiveellä, mutta vuorenvarmasti.

      Vaikka koko Suomi kaatuisi, mitä se nyt tarkoittaakin, niin ei se maailmanlaajuista nettiä kaada. Suomen poistumisesta maailmankartalta netissä ei näy edes millisekunnin katkosta. Me kun roikumme netissä, emme suinkaan ole sitä luomassa tai ylläpitämässä.
      PUM ja Suomi tuhoutuu isoki montuksi, siltikin maailmassa netti toimii. Matkustetaan lomalle Espanjaan Costa De Sol esim. Fuengirola. Ostetaan paikallisen operaattorin prepaid ja taas olemme maailman netissä kiinni.
      Kaikki bitcoinit ovat tallessa ja siirrot toimivat. Ei huolen häivää. Aurinko paistaa ja elämä hymyilee.

      Jookosta, eikö olekin mukavaa.


      Ps.
      Tuosta onecoinista olet varmaan puhunut aikaisemminkin. Siitä uutisoitiin kovin vuonna 2014. Ehkä et ole törmännyt uutisiin. Niissä tuli esille asiakkaiden huomattavia väärinymmärryksiä. Osa asiakkaista oli luullut ostavansa jotain osto-optioita mahdollisesti myöhemmin markkinoille tulevaan kryptoon onecoin. Tätä kryptoa onecoin ei koskaan luvattu tulevaksi ja se ei myös koskaan tullut. Koskaan kryptoa onecoin ei laskettu markkinoille. Onecoin oli suunnitelmissa totta, mutta ei koskaan valmiina kryptona. Valitettavasti monen startup yrityksen toiveet ei toteudu. Tosiasiallisesti vain alle 5% loppujen lopuksi onnistuvat. Onecoin kuuluu tuohon 95% joukkoon, jotka eivät selvinneet jatkoon. Ei siinä sen kummempaa ole.

      Päin vastoin kuin Onecoin niin bitcoin sai heti kaikkien tuen. Bitcoin oli myrskyn silmässä jo 2013 ja sen jälkeen se on ollut yhtä juhlaa sen ympärillä pyöriville. Tänäänkin tätä kirjoittaessani bitcoin teki tämän vuoden kurssiennätyksen ’a 6800 €/kpl. Puolessa vuodessa 50% korkotuotto. Eihän tällaista yleensä tapahdu muualla kuin saduissa RoopeAnkalle.
      Tällaisilla tuotoilla ropisee miljonäärejä jo joka kylään. Onnea voittajille.

      Minä en valitettavasti ole noiden joukossa. Minä olen sinun tapaan jankuttanut koko ajan että bitcoin on huijausta. Nyt kun hyvä tuttavani ilmoitti tehneensä muhkeat voitot, saa se kyllä muuttamaan minun mielipiteeni. Mielestäni bitcoin ei ole pyramidihuijaus, se on seuraava maailman valuutta.

      Sinä saat kaikessa rauhassa mennä vielä omaa polkuasi ja vauhkota vaikka suu vaahdossa oma totuuttasi.

      Ei ole tasapuolisuuden nimissä hyvä että kaikki antavat vain myönteisen kuvan bitcoinista. Kirjoittaisitko jotain kielteistä?

      Ole hyvä.

      • Oletetaan että olen kansainvälisen pankkiiriliikkeen johtaja tai esim. jonkin EU-maan valtiovarainministeri. Miten suhtautuisin jos minulle ehdotettaisiin että "vaihdetaanpas meidän nykyinen valuuttajärjestelmä bitcoiniin"?

        -Haluaisin ensin vakuudet että järjestelmä toimii. V: et saa sellaisia vakuuksia. Bitcoin on täysin kontrolloimaton ja riippumaton kaikesta.

        -Haluaisin tietää tekniset yksityiskohdat järjestelmän toiminnasta. Miten se on varmennettu? Missä säilytetään varmuuskopioita? Miten ne on suojattu esim. maanjäristyksiä vastaan tms?
        V: et saa sellaisia. Bitcoin on täysin kontrolloimaton ja riippumaton kaikesta. Sinun pitää vain uskoa että lohkoketjupalvelimet pidetään ylhäällä ja ne palvelevat jos vain internet connectivity pelittää.

        -Mitä jos käyttäisimme bitcoinia ja teollisuuden piristysruiskeena haluaisimme devalvoida käyttövaluuttaa?
        V: se on mahdotonta. Bitcoin on täysin kontrolloimaton ja riippumaton kaikesta.

        Tässä asemassa edellisten vastausten jälkeen unohtaisin koko bitcoinin välittömästi. Pelleraha jolla ei ole mitään tulevaisuutta, paitsi spekulatiivinen arvo. Pelleraha jota ei voi käyttää mihinkään, paitsi omistaa.


    • Anonyymi

      Minä pidän säästöt käteisenä niin kauan kuin käteistä saa automaatista ulos ja teen ostokseni usein myös käteisellä. Jos joku päivä ostosten maksaminen ei käy jossain kaupassa käteisellä niin se on voivoi ja sille liikkeelle harmillinen asia. Enkä ole niinkään ikäihminen vaan 39 vuotias.

    • Anonyymi

      Jos olet pankkiiriliikkeen johtaja tai jossain muussa vastaavissa tehtävissä, niin bitcoin ei tule olemaan sinulle mieleen. Se on juuri teitä ja koko olemassa olevaa finanssijärjestelmäänne vastaan. Se ei aja teidän etujanne, juurikin päinvastoin. Sepä se juuri on boicoinin etu.
      Merkittävää on että siellä toisella puolella ovat ne muut kuin te. Heidän osuus kansasta on yli 99,99%.
      Bitcoin ajaa tavallisen ihmisen etua pankkien ylivaltaa vastaan.

      Kun bitcoin yleistyy, teitä ei enää tarvita. Teistä tulee historiaa kuin pärekaton rakentajista.

      Mitäpä mieltä olet tästä?

      • "Mitäpä mieltä olet tästä? "

        Huoh ... koska lääkityksesi on viimeksi tarkistettu?

        Käytätkö pankkeja? Onko sinulla jonkin pankin pankki- ja/tai luottokortti? Käytätkö niitä maksaessasi? Käytätkö pankkiautomaatteja? Maksatko marketissa euroilla? Aivan!

        Maksatko missään bitcoineilla? Aivan!

        MUAHAHAMUAHAHAMUAHAHAHAHAAAAA

        Poijjaat!! Taasen!


      • Anonyymi

        Tuo bitcoin on kyllä hyvä normaalille ihmiselle. Ennustettavuus ja luotettavuus huippuluokkaa. Aamulla kun heräät, pitää tarkastaa saatko kolikollasi uuden henkilöauton vai paketin rusinoita vai onko koko palvelin kadonnut.


    • Anonyymi

      Itse poistin tänään parisataa käteistä. Huomenna taas vähän. Kyllä sitä poistuu, jos sitä on...

    • Älkää ny mollatko bitkoinia, tulevaisuuden reservivaluuttaa

      MUAHAHAMUAHAHAMUAHAHAHAHAAAAA

      Poijjaat!! Taasen!

    • Tuomiopäivän pasuunat toitottavat! Käteinen poistuu! Paniikki iskee!

      Onko jo näkynyt merkkejä tulevasta kaaoksesta ja pankkikriisistä?

      Mutta ei hätää, bitcoin on pelastus. Bitcoin toimii salaperäisessä yhteiskunnasta riippumattomassa internetissä, jossa sähkö saadaan aurinkopaneeleista ja jota ylläpitävät radioamatöörit. Ja vaikka internet kaatuisi, kännykällä pääsee aina virtuaalilompakolle ja sen voi ladata aurinkopaneelilla. Hiihaa!

      Hiihaa! Bitcoineja riittää kaikille. Ja jos loppuu kesken, otetaan onecoinit avuksi, niitä on paljon enemmän kuin bitcoineja!

      MUAHAHAMUAHAHAMUAHAHAHAAAA

      Poijjaat!! Taasen!

      • Anonyymi

        Entäs mokkula? Kyllä mokkulallakin pääsee nettiin (HTML) ja sekin on yhteiskunnasta riippumaton?!?


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomi ei yksin päätä käteisen rahan tarpeesta.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    9. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe