Kimi autonkehittäjänä

Anonyymi

on näköjään aika onneton. Kehittänyt Alfa Romeotaan koko ajan huonompaan suuntaan. Muuttanut Alfa Romeon Alfa Romuksi.

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Alfa oli viime kauden lopussa huipputikissä, kiitos Leclercin kehitystyön. Nyt Kimi käsissä valuvat koko ajan alemmas, vaikka rahaa on puolta enemmän kuin viime kaudella käytettävissä.

    • Anonyymi

      No nythän talli ja kuskit ovat vakiintuneet omalle tasolleen. Alkukauden muiden epäonnen myötä näytti hetkittäin paremmalta kuin mitä todellisuus onkaan.

      Jos Kimi Monacossa sitten pysyis vaikka radalla koko kisan.

      Voipi olla että Monacossa rytisee ja Kimi saattaa päästä tuurilla jopa samalta kierrokselta maaliin voittajan kanssa, riippuen missä vaiheessa viimeinen turva-auto on radalla. Ero kärkeen voi jäädä kymmeneenkin sekuntiin, jos ajellaan turva-auton perässä ruutulipulle. Ilman joukkojen kasaankokoomista ero voi olla sitten ehkä parisen kierrosta.

      Pisteistä taistellaan joka kisassa.

    • Anonyymi

      Kimi pitäisi kieroksellaohitettuna liputtaa ulos, on Bottaksen jaloissa.

    • Anonyymi

      Uskokaa nyt jo, autot ovat puhtaita insinöörituotteita. Kuljettajat eivät niitä kehitä yhtään. Auton kehitys lähtee rahasta ja resursseista ja ensi vuoden autoa kehitetään jo nyt, kulissien takana.

      Sitten kun se on prototyyppinä radalla, kuljettajat pääsevät vähän kokeilemaan ja kertomaan mitä tykkäävät. Heidän palautteen mukaan autoja voidaan vähän säädellä, mutta siinä kaikki. Itse auto kehitetään tietokoneella, moottorikehittelyssä ja tuulitunnelissa. Öljy-yhtiö kehittelee voiteluaineita ja bensiiniä, renkaiden valmistajat keskittyvät kumiin jne. Kuskille jää sitten käsiin lopputuote.

      Insinööritaito tuo sitten radalle auton. Juuri nyt se on Mercedes, joka onnistuu siinä parhaiten. Kaikki kuskit sijoittuvat mersulla kärkipäähän.

      Alfa Romeo on saanut lisää tukia ja on näin onnistunut kehittämään talven aikana vähän paremman auton. Kimi ennätti fiilaamaan vähän penkkiä, muuten hän ei ole osallistunut kehitystyöhön.

    • Anonyymi

      Ihan väärään suuntaan menee. Lähes rajattomat resurssit käytettävissä ja silti sijoitukset huonontuvat kisa kisalta. Kohta menee rutiköyhä Williamsikin ohi, kiitos Kimin onnettomien autonkehitystaitojen :D

    • Anonyymi

      Tai sitten ajohuumori on hiukan kateissa. Kimin ykkösiä edeltäneen uran tärkein ihminen Kalle Jokinen kuoli 47 vuotiaana n. Kuukausi sitten. Notkahdus kisoissa osui juuri tähän ajankohtaan.

    • Anonyymi

      Hah hah, hyvältä näyttää, toisin kuin Alonson kehittäessä Ferraria ja MacLarenia. Kauden lopussa Räkkösellä taatusti enemmän pisteitä kuin Leclercillä oli viime vuonna ja heti ensimmäisenä vuonna. Parempi Leclerc kuitenkin on kuin Vettel, antaisivat vaan kilpailla reilusti, myös Räikkönen olisi voittanut jos olisi annettu.

    • Anonyymi

      Kimi on perustason kuski, ei todellakaan mikään ihmeidentekijä.

    • Anonyymi

      Ei tainnut Kimin kunto riittää tänään, kun helteessä ajettiin. Sen verran pahasti hyytyi. Tosin onhan hyytymisiä nähty siltä muutenkin :D

    • Anonyymi

      Ja saa nähä menneekö Alfa Romeo jälkikatsastuksesta läpi. Sen verran on vilunkinpeliä talli tehnyt Kimin saapumisen jälkeen, että alkaa kassa olla tyhjä FIAlta tulleiden sakkomaksujen takia :D

    • Anonyymi

      Kimi on romahtanut Romeo :D

      • Anonyymi

        Montakos kertaa Leclerc oli neljäntenä missään vaiheessa viime kaudella?

        Tässä Leclercin sijoitukset vastaavaan aikaan mennessä.

        AUS13 BHR12 CHN19 AZE6 ESP10 MON18 CAN10 FRA10 AUT9

        Mersut ja etenkin Hamilton "romahti" suhteessa eniten, Räikkönen säilytti suunnilleen entiset sijoitukset eli sen mihin autolla pystyy. Kuvitteletko olevasi uskottavampi lapsellisia hymiöitä lisäämällä?


      • Anonyymi

        Kimi sai potkut Ferrarilta. Kimin tilalle tullut Leclerc ajanut loistavasti Ferrarilla. Hyvä Leclerc! Pistänyt Vettelin tiukoille (toisin kuin hidas Kimi!)!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kimi sai potkut Ferrarilta. Kimin tilalle tullut Leclerc ajanut loistavasti Ferrarilla. Hyvä Leclerc! Pistänyt Vettelin tiukoille (toisin kuin hidas Kimi!)!

        Juuri näin! Kimi muuten F1-historiassa ainoa kuski, joka saanut peräti kahdesti potkut Ferrarilla! Siitä se muistetaaan :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri näin! Kimi muuten F1-historiassa ainoa kuski, joka saanut peräti kahdesti potkut Ferrarilla! Siitä se muistetaaan :D

        Tosiaan, Kimi pitkäaikaisin kuski Ferrarilla ja viimeisin MM, piti ottaa jopa takaisin korjaamaan Alonson pilaama auto, ei Leclercistä olisi siihen ollut, eikä Vettelkään ole kyennyt saamaan mitään aikaiseksi ykköskuskina. Selvästi Leclerc Vetteliä parempi kun on valmiiksi hyvä auto. Saksalaisena ja saksalaisilla sponsoreilla Kimillä olisi jo monta MM:tta.

        Pahin virhe Ferrarilla ostaa Kimin sopimus ulos Alonson sponsoreiden vaatimuksesta ja nytkin jättää Vettel Kimin sijaan. Panostavat jatkuvasti väärään kuskiin, ehkäpä pian antavat Leclercin voittaa.


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2824
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      523
      2664
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1855
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1787
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1723
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1669
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1282
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      87
      1116
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1092
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      57
      1089
    Aihe