Kesäloma edessä

Anonyymi

Onko kesä- heinäkuussa liian kuuma? Onko joku ollut kesällä? Muutamat matkatoimistot lentävät myös kesällä arabiemiraatteihin.

2

<50

  Vastaukset

  • Ei muuta kun peremmälle vaan. Kaikki sisätilat on tehokkaasti ilmastoitu :) Ja toiset tykkää avantouinnista ja toiset etelän auringosta, joten kuumuuskin on ihan up to you :) Kattele vaikka Dubai toteutuneita lämpötilahistoriatietoja netistä esim.Forecan sivuilta ja koita päätellä ite että onko päivällä varjossa 40-46c ja yölläkin 34-38c juuri sinulle liian kuuma? Netistä varmasti löytyy myös vallitsevat ilmankosteustilastot, joka vaikuttaa omalta osaltaan ilman hiostavuuteen...Me oltiin huhtikuun alussa dubaissa pariviikkoa ja lämpötilat vaihtelivat 33-39c välillä varjossa, ei siellä siis silloinkaan luita kolottanut!

  • Matkatoimistot eivät kyllä lennä mihinkään, mutta lentoyhtiöt lentävät. Silti kesällä on aivan tolkuttoman kuumaa, mutta kaikki sisätilat on tehokkaasti ilmastoitu, myös julkiset kulkuvälineet.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Yli 200 000 euron velat! Suurin pudottaja -tähti Claudia Eve taloustilanteestaan: Ensi vuonna pääsen aloittamaan puhtaalta pöydältä!
  • Ohhoh, kas näin juoksee Niko Nousiainen nakuna järveen - katso video!
  • Playboy-missi Erika Helin teki rikosilmoituksen – ”Halusin kirjoittelijat vastuuseen!”

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   105
   3872