Prakaksiy neljä

Anonyymi

Joo! Nämä outeat hippit ovat rakentaneet joitakin telttoja pysyviksi asuintilaksi. He tanssivat kesän kukka täytetyissä ojissa, he tupakoivat ... käyttävät hallusinogeenejä, mutta useimmat ne tuhoavat Encidoon hyviä kaupungin hienoja keltaisia ​​seiniä joidenkin sopimattomien psykedeelisten kuvien avulla, ja ne ovat liian pehmeitä värejä mahtavalle kivikaupungilleen. Värit, jotka sopivat enemmän lil-lapsen nukkumiseen, eivät viileä valtakuntien pääkaupunkia, joka on kuuluisa kalaruokistaan ​​ja… seinistä.

Tämä lentävä ajoneuvo, jota Encidoo saapuu. Se metalliovi sulaa viiteen levitoitavaan metallipalloon, minkä jälkeen Encidoo kävelee heitä alaspäin kuin ne olivat portaita. Ja ne, jotka ovat taaksepäin, lentävät etupuolelle, kun ne kulkevat läpi, miten aina uusia portaita askel askeleelta. Hän paljon hapan, katso hänen seinänsä ruma. hän aloittaa levitaation viileästä askeleesta ja hänen jalkansa menee kuin balettitanssija, kun hän lentää lähemmäksi sitä rumaa seinää.

Encidoo osui seinään, vihainen ja vastenmielisyys, suuri vaikutus! Se, että hänen kädensä todellakin pistää sitä kiinteään kiviseinään, ja koska fysiikka, isot runkopinnat poikkeavat trampoliinit pois, siivoavat sen. Joten nyt uusi puhdas seinäkerros paljastui, Encidoo pitää siitä paljon. Koska kivet, jotka ovat yhä putoamassa, pelkästään vähäinen hetki kulkevat, hän vie hänet syvästi, kuten suutelevat ilmaa, tämä tekee yhdestä näistä ilmassa olevista kivistä mennä kuin oli suuri tyhjiö, ja se imeytyy hänen suuhunsa ja sitten kiinni kiinni hänen huulenreikään. Sitten hän käyttää kielensä kiertämällä sitä ylöspäin, niin että se koskettaa päänsä yli.

Nämä seinätaivuttavat, elämäntyyliset intiaanit, jotka vaihtelevat ihmisiä, jotka eivät ole tuntemattomasta kaukaisesta maasta, mutta tästä hyvin pääkaupungista, jotkut syyt, joita he ajattelevat kaiken, okei, haastaa Encidoon ikuiset lait ja seinät. He eivät kanna marginaaleista, niin paljon ei-franchising-he eivät toimi enempää kuin hyvä kansalainen.

He ovat haastaneet Encidoon lakeja. Nyt he odottavat heitä tuomiota, koska siellä suuri kuningas, polvet ravistellen, jotkut heistä pakenevat, jotkut heistä pees.

Joo! He näkevät etäisyyden etuoikeutetuksi lentäväksi autoksi, joka lähestyy lähemmäs Encidoon virallisia sinettejä, mutta he eivät olleet vieraita. He epäilevät sen olevan joitakin politiikkoja, jotka tulevat. Mutta se oli kuningas itse. Kuka muu, se suuri mies, jolla on hyvä asento, ovat nähneet hänen patsaita ja kuka muu niin pitkä.

Se ei ole totta siellä, mutta joku viidestä heistä taipuu alas kuninkaalle tai muulle, ei tulli! Tämä on niin, että jokaisella on oma keino kumartua, ne nopeasti improvisoivat, yksi rasvapoika tekee siitä hyvin työlästä ja hitaasti.

Encidoo huutaa jälleen nyt apuilleen, he levittyvät sinne myös niille sulavalle metallirungolle: ”Nyt! Se, että aloitan puhdistuksen, olet valmis. ”Silloin rotta-kokoinen Boulder Encidoos-pään päällä, hän jongleoi tämän kalliokappaleen venyttämällä kasvojensa lihaksia, kunnes se saavuttaa vain vasemman silmänsä, sitten vain kerran kerran, kuten sininen laserräjähdys mustat reunat, joidenkin taika-alueiden avulla pieni pylväs pala raketti pois! ShuU * !!

Se kulkee kuin snooker, se on sininen laser magic sisällä, se on kuin hehku, antaa sininen sävy, se osuma yksi rapscallion toisensa jälkeen, koska se menee se kyvyttömäksi mitään uhria ja kaikki he olivat uhreja kaikki ne, jotka olivat loitering lähellä seinää, koska Encidoo iski heidät kerralla kiviä, he olivat monta, mutta hän sai ne kaikki. Että laser-magic tehdä niin, että nopeus rock ei entropy pois, eikä ensimmäinen mies linja suuri ketju pomppii ja rebounding, kuolee sen nopeus, vain halvaantuu elämään, koska ilkeä rock osui häntä rintaonteloon. Lucky hänelle, maksaa lady seuraavaksi lohkareita vertaus saada se rock suoraan hänen kasvonsa, ja hän heikko sitten ja mennä ruma.

Sininen taika tekee jokaisesta osumasta sinisen häikäisevän valon.

viimeinen kivi tekee suuren sukelluksen ja sukkulamäen paikan, jossa ne ilkeä maalarit käyttävät nukkumaan yötä ja siellä he tupakoivat niitä kasveja ja syövät yrttejä saadakseen sopivat kuviot, jotta heistä tulisi ratkaiseva taide. Paikka, joka menee sateisina aikoina se kotiin, tai oli ennen kuin se kallistui.

Sillä kun se laskeutuu, tämä kallio tekee siitä palavan sieni pilven, kuten pienen atomipommin, ei sinistä vain säännöllistä keltaista ja punaista, ja mustaa savua. Ihmiset, jotka ovat edelleen siellä, saattavat nyt kuolla, mutta kukaan ei selvitä lähellä seinää. Palavat vuohet loppuvat iskualueelta.

Encidoo levittelee alas, hän huutaa vartijoita vangitsemaan heidät kaikki helpot kävijät, sitten hän tarkistaa sen alla olevan ruohon, ..

https://praybook2.blogspot.com/2019/05/httpslovearcanespelleruniverse_15.html

7

<50

  Vastaukset

  • Aika hyvin olet oppinut Suomea. Kauanko olet asunut täällä?

   • Ei olinkin täysin suomalainen, tai vieläpä lappalainnen du dun duu

    . Päätin vaan tavata esikois kirjani englaniksi niin on lukioita, koska keksin missä saa englanniksi omakustantaa milteinpä ilmateeksi

    oppn koko ajan paremmin englantia kirjoittaessa, Päätin käyttää googlen kääntäjää kun suomi24 modet aina poistaa jos tuo englannin kielisiä näytteitä. Sellainen taiteelinen valinta


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei olinkin täysin suomalainen, tai vieläpä lappalainnen du dun duu

    . Päätin vaan tavata esikois kirjani englaniksi niin on lukioita, koska keksin missä saa englanniksi omakustantaa milteinpä ilmateeksi

    oppn koko ajan paremmin englantia kirjoittaessa, Päätin käyttää googlen kääntäjää kun suomi24 modet aina poistaa jos tuo englannin kielisiä näytteitä. Sellainen taiteelinen valinta

    Lopputulos ei varsinaisesti ole ymmärrettävä kuten varmasti itsekin huomasit.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Lopputulos ei varsinaisesti ole ymmärrettävä kuten varmasti itsekin huomasit.

    mitä pienistä, lopulliseen versioon tulee hyvät grafiikat ja ehkä kuvia jolla korvaa tektin puutteet.


   • Kuvat ja grafiikat eivät -koskaan- korvaa tekstin puutteita. Kukaan ei ota kirjaa käteen kuvien takia, ellei se ole sarjakuvakirja tai kuvakirja. Näissäkin tekstin helppolukuisuus on tarinan ymmärtämisen kannalta usein tärkeää. Jos siis ajattelet kuvien parantavan tekstin laatua ja saisit näin enemmän lukijoita, valitettavasti tulet pettymään.

    Englanniksi kirjoittaminen ei myöskään tarkoita, että saisit enemmän lukijoita. Jos tekstistä ei ymmärrä mitä tapahtuu, koko tarinan juoni menee silloin ohi. Tämä heikentää halua lukea tarinaa.

    Onnea kuitenkin kirjoittamiseen! Toivottavasti löydät lukijoita tarinallesi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kuvat ja grafiikat eivät -koskaan- korvaa tekstin puutteita. Kukaan ei ota kirjaa käteen kuvien takia, ellei se ole sarjakuvakirja tai kuvakirja. Näissäkin tekstin helppolukuisuus on tarinan ymmärtämisen kannalta usein tärkeää. Jos siis ajattelet kuvien parantavan tekstin laatua ja saisit näin enemmän lukijoita, valitettavasti tulet pettymään.

    Englanniksi kirjoittaminen ei myöskään tarkoita, että saisit enemmän lukijoita. Jos tekstistä ei ymmärrä mitä tapahtuu, koko tarinan juoni menee silloin ohi. Tämä heikentää halua lukea tarinaa.

    Onnea kuitenkin kirjoittamiseen! Toivottavasti löydät lukijoita tarinallesi.

    Tämä varma:
    Olen alkanut uudelleen herättämään 3D blokia:
    https://praybook2.blogspot.com/2019/02/3d-blog-post-mortem.html

    Tällä kertaa entistä paremmilla grafiikoilla ja uusi tapa tuoda se lukioille


  • Niin, sinä sitten käänsit Googlella suomeksi....

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ohisalo: paperittomille työlupa jonon ohi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff Miten on mahdollista, kaikki uutisointi mikä liittyy Ohisaloon on negatiiv
   Maailman menoa
   339
   6682
  2. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   145
   3543
  3. Hallitus halveksii Suomen nuoria

   Suomessa on kymmeniä tuhansia suomalaissyntyisiä nuoria, joilla ei ole koulutusta. Nyt pitäisi tehdä kaikki mahdollinen, jotta nämä nuoret saataisiin
   Maailman menoa
   190
   3305
  4. Voi myötähäpeän määrää

   Joku tämän kylän Tollo mukana nelosen roskasarjassa
   Suomussalmi
   18
   926