Poikien keskinäinen pussailu

Anonyymi

Mitä mieltä olette. Viime perjantaina-lauantaina mun luona, tai siis meidän porukoiden luona, kävi kaksi mun parasta kaveria lukiosta. Meillä oli ollut mahtavaa aikaa, muttaa vähän riipasi kun he lähtivät. Siksi pussasin heitä molempaa suulle nopeasti, eivät tykänneet huonoa. Ollaan väleissä vieläkin. Oliko se pussaaminen liian homoa? Tekeeköjoku muu niin?

5

99

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Monia poikia vastaavanlainen käytös hämmentäisi todella paljon ja jotkut ihmiset kokevat tuollaisen - ja varsinkin yllättäen tulevan - käytöksen seksuaalisena ahdisteluna. Jotkut saattavat jopa leipoa pussailijaa suoralta kädeltä turpaan, joko nyrkillä tai avokämmenellä.

      Toisaalta kukaan muu kun te osalliset ei pysty sanomaan, että oliko tuo juuri siinä tilanteessa sopimatonta. Se riippuu ihan teistä kolmesta. Yleisellä tasolla en kuitenkaan suosittele tuollaista yllättävää läheisyyttä pelkän kaveriporukan välille noista yllä mainitsemistani syistä.

      En kuitenkaan käyttäisi termiä "liian homo", koska myös tytöt saattavat kokea tuollaisen yllättävän pussailun epämiellyttävänä ja sillä nyt ei enää vuonna 2019 pitäisi olla mitään merkitystä, että onko joku touhu "homoa" vai ei.

      Ja sori nyt vaan, mutta.... Ihan pikkuisen tuo provotutka nyt värisee ja ihan pikkuisen epäilen kertomuksen todenperäisyyttä.

    • Anonyymi

      Kyllä tapaus on ihan aito, valitettavasti. Me kyllä aina halaillaan tavatessa ja erotessa. Niin tässäkin tapauksessa halailessani sain päähäni...pussata, ihan nopeasti. Oli ollut todella kivaa aikaa yhdessä, haikeata kun lähtivät. Ehkä halusin osoittaa sen, että olin tosissani tunteideni kanssa. Miksi potkupallossa kaverit saavat osoittaa tunteita? Itseäni pelottaa kavereitteni katoaminen, jos pikainen pusu määrää ja määrittää kaiken.

      • No miksi sanot "valitettavasti", jos tilanne kuitenkin päättyi ihan okei?

        Joitakin ihmisiä ahdistaa jo pelkkä kaveripohjalta halaaminenkin. Kaikki eivät pidä fyysisestä läheisyydestä. Tällaiselle ihmiselle tuollainen yllättävä pussaaminen olisi luultavasti äärimmäisen ahdistava kokemus. Teillä tilanne on selkeästi erilainen, mutta etukäteen tuskin tiesit, mitä ne muut pussaamisesta olivat mieltä. Siinä mielessä otit riskin, joka olisi huonoimmillaan voinut päättää kaveruutenne. "Pelkkiä" hyviä kavereita kai te olette, vai haluaisitko kenties jotain enemmän...?

        Kyse ei ole siitä, ettet saisi osoittaa tunteitasi. Päin vastoin kannustan sinua näyttämään tunteitasi. Kyse on siitä, miten sen missäkin seurassa tekee. Monet ihmiset pitävät aikuisten välistä suulle suutelua eroottisena temppuna ja kuten sanottu, kaikki eivät sellaista toimintaa kaveripohjalta halua.


    • Anonyymi

      Tosi pahat fiilikset mulla. Heidän pitäisi taas huomenna illalla tulla, mutta eivät ehkä tule vaikka koulussa oli kaikki OK.

      Miksi se voi olla niin väärin, jos pojan huulet koskettaa toista poikaa?

      • Miksi he eivät ehkä tulisi?

        Sinä olet täällä ainoa, joka on sanonut sen olevan väärin... Ja kyllä, jos se ei ole sille toiselle osapuolelle okei, niin silloin se on väärin. Jos se on molemmille okei, niin se ei ole väärin, eikä muiden mielipiteilläkään ole mitään väliä. Se on ainoastaan teidän kahden - tai kolmen - välinen asia.

        Muuten, tunteistaan voi myös puhua. Silloin välttyy jossittelulta, ihmettelyltä ja väärinkäsityksiltä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      84
      4502
    2. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      29
      3294
    3. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      3152
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      51
      2987
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      24
      2935
    6. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      321
      2736
    7. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      43
      2659
    8. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      234
      2401
    9. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      25
      2216
    10. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      47
      2165
    Aihe