Poikien keskinäinen pussailu

Anonyymi

Mitä mieltä olette. Viime perjantaina-lauantaina mun luona, tai siis meidän porukoiden luona, kävi kaksi mun parasta kaveria lukiosta. Meillä oli ollut mahtavaa aikaa, muttaa vähän riipasi kun he lähtivät. Siksi pussasin heitä molempaa suulle nopeasti, eivät tykänneet huonoa. Ollaan väleissä vieläkin. Oliko se pussaaminen liian homoa? Tekeeköjoku muu niin?

5

75

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Monia poikia vastaavanlainen käytös hämmentäisi todella paljon ja jotkut ihmiset kokevat tuollaisen - ja varsinkin yllättäen tulevan - käytöksen seksuaalisena ahdisteluna. Jotkut saattavat jopa leipoa pussailijaa suoralta kädeltä turpaan, joko nyrkillä tai avokämmenellä.

      Toisaalta kukaan muu kun te osalliset ei pysty sanomaan, että oliko tuo juuri siinä tilanteessa sopimatonta. Se riippuu ihan teistä kolmesta. Yleisellä tasolla en kuitenkaan suosittele tuollaista yllättävää läheisyyttä pelkän kaveriporukan välille noista yllä mainitsemistani syistä.

      En kuitenkaan käyttäisi termiä "liian homo", koska myös tytöt saattavat kokea tuollaisen yllättävän pussailun epämiellyttävänä ja sillä nyt ei enää vuonna 2019 pitäisi olla mitään merkitystä, että onko joku touhu "homoa" vai ei.

      Ja sori nyt vaan, mutta.... Ihan pikkuisen tuo provotutka nyt värisee ja ihan pikkuisen epäilen kertomuksen todenperäisyyttä.

    • Anonyymi

      Kyllä tapaus on ihan aito, valitettavasti. Me kyllä aina halaillaan tavatessa ja erotessa. Niin tässäkin tapauksessa halailessani sain päähäni...pussata, ihan nopeasti. Oli ollut todella kivaa aikaa yhdessä, haikeata kun lähtivät. Ehkä halusin osoittaa sen, että olin tosissani tunteideni kanssa. Miksi potkupallossa kaverit saavat osoittaa tunteita? Itseäni pelottaa kavereitteni katoaminen, jos pikainen pusu määrää ja määrittää kaiken.

      • No miksi sanot "valitettavasti", jos tilanne kuitenkin päättyi ihan okei?

        Joitakin ihmisiä ahdistaa jo pelkkä kaveripohjalta halaaminenkin. Kaikki eivät pidä fyysisestä läheisyydestä. Tällaiselle ihmiselle tuollainen yllättävä pussaaminen olisi luultavasti äärimmäisen ahdistava kokemus. Teillä tilanne on selkeästi erilainen, mutta etukäteen tuskin tiesit, mitä ne muut pussaamisesta olivat mieltä. Siinä mielessä otit riskin, joka olisi huonoimmillaan voinut päättää kaveruutenne. "Pelkkiä" hyviä kavereita kai te olette, vai haluaisitko kenties jotain enemmän...?

        Kyse ei ole siitä, ettet saisi osoittaa tunteitasi. Päin vastoin kannustan sinua näyttämään tunteitasi. Kyse on siitä, miten sen missäkin seurassa tekee. Monet ihmiset pitävät aikuisten välistä suulle suutelua eroottisena temppuna ja kuten sanottu, kaikki eivät sellaista toimintaa kaveripohjalta halua.


    • Anonyymi

      Tosi pahat fiilikset mulla. Heidän pitäisi taas huomenna illalla tulla, mutta eivät ehkä tule vaikka koulussa oli kaikki OK.

      Miksi se voi olla niin väärin, jos pojan huulet koskettaa toista poikaa?

      • Miksi he eivät ehkä tulisi?

        Sinä olet täällä ainoa, joka on sanonut sen olevan väärin... Ja kyllä, jos se ei ole sille toiselle osapuolelle okei, niin silloin se on väärin. Jos se on molemmille okei, niin se ei ole väärin, eikä muiden mielipiteilläkään ole mitään väliä. Se on ainoastaan teidän kahden - tai kolmen - välinen asia.

        Muuten, tunteistaan voi myös puhua. Silloin välttyy jossittelulta, ihmettelyltä ja väärinkäsityksiltä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1184
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe