Goalle 2020

Anonyymi

Guesthouse varattu ja lennot ostettu Qatarin siivelle. Helmi maaliskuu vietetään auringossa ja lämmössä nyt jo seitsemättä kertaa. PAkko oli varata lento jotssävaiheessa kun paluulennolle oli enää kuusi paikkaa jäljellä, mutta malttamattomana aamukampaa taitellaan enään jotain 280 aamua lähtöön

9 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • Mitä lennot nyt maksoi Qatarilla? Juuri katseltiin lentoja Intiaan, kun saatiin hääkutsu sinne Mumbain lähelle. Qatarilla oli taannoin tosi edulliset lennot, nyt ei oikein löytynyt tähän hätään mitään edullista.

 • vajaa1500 kahdelta edestakas. Hyvää yhtiö, istumapaikat voi valita vapaasti, lennolla aina kaks ruokavaihtoehtoa, juomat ilmaiset ja erikoisruokavaliot huomioidaan hyvin. Suosisttelen lämpimästi, ei ehkä halvin, mutta paras :)

  • Olipa kalliit lennot, huhhuh! Qatarilla on ollut paljon halvempiakin lentoja Intiaan, millä me on sinne lennetty. Ei varmaan kannattaisi ostaa lentoja näin aikaisin. Tuolla hintaa lentää koko perhe Intiaan meno-paluu.


  • Kallistahan se ei ole kuin vähävaraasille. Ei vaan meille sopivalle päivälle oli enään vain kuusi paikkaa jäljellä . Joo havimmillaan olen nähny qatarin myyvän vähän reilu 500€ lentoja edes takaisin, mutta niissä on aina ollut lentoaika yli 20h ja kaksi vaihtoa. nyt matka aika jää 14 tuntiin ja yksi vaihto dohassa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kallistahan se ei ole kuin vähävaraasille. Ei vaan meille sopivalle päivälle oli enään vain kuusi paikkaa jäljellä . Joo havimmillaan olen nähny qatarin myyvän vähän reilu 500€ lentoja edes takaisin, mutta niissä on aina ollut lentoaika yli 20h ja kaksi vaihtoa. nyt matka aika jää 14 tuntiin ja yksi vaihto dohassa.

   Taas sama vänkääminen varallisuudesta... Minulle säästetty euro on aina parempi, kuin tienattu, kun siitä ei tarvitse maksaa veroja. Miksi siis maksaa turhasta, kun edullisemminkin saa. En osta lentoja niin aikaisin, että niistä joutuisi maksamaan liikaa. On vara odottaa. Ja se tosiaan on ihan puppua, että paikkoja olisi muka jäljellä vain muutamia. Niitä paikkoja löytyy yleensä vielä kyseiselle lennolle ihan lähtöä edeltävänä päivänäkin ja jopa vielä konetta tankattaessa.
   Nuo lentoajatkin... niissäkin on pelivaraa, ensin tietty yritetään myydä ne pitkillä vaihtoajoilla tai useamalla vaihdolla olevat lennot. Me on perheen kanssa lennetty niin monet kerrat halvoilla lennoilla Intiaan, että alkaa olemaan systeemi tuttu.


 • Älkää nyt hyvät ihmiset uskoko tuohon "vain 6 tai 5 paikkaa jäljellä". Kuukauden päästä niitä on taas 6 tai 10, ja voi olla edullisemmallakin. Hinnat vaihtelee jatkuvasti ja paikkoja tulee varmasti.
  Itse olen tuohon halpaan joskus mennyt myös. se on lentoyhtiöiden varma kikka.
  Olen myös varaamassa lentoja Goalle Dohan kautta, päivämäärä ei vaan vielä tiedossa, mutta aktiivisesti seuraan hintoja.

 • Mulla noi päivät on aikalailla kiveeen hakattu jos haluan olla maksimi ajan perillä. La lähtö ja kolmen viikon päästä su takas, sit maaananataina töihin. Koko talviloma tarkoitus olla perillä, joten en jätä lentoja viime tinkaan. Tiedän että satasen pari saa varmaan halvemmalla myöhemmin, mutta nyt mennään varman päälle kun loma om jo sovittu työnantajan kans

  • Meillä ei ole kiveen hakattu nuo matkustusajat, ollaan sellaisissa hommissa, että on mahdollista olla. Vaimo valtiolla töissä, sieltä voi järjestellä töitä melko vapaasti. Meikäläinen taas on yrittäjä, niin voin tehdä töitä Intiassa tietokoneella ja muutenkin voin järjestää työmaat niin, että voi olla pidempäänkin. Lapsille on aina saatu kouluista tai oppilaitoksista vapaata ja on opetettu itse pidemmillä matkoilla, vanhemmat lapset on tehneet tieokoneella etänä koulutehtäviä.

   W222


 • Jos varaussivusto näyttää 4 tai 6 vapaana olevaa paikkaa, tarkoittaa kyseistä lippuluokkaa. Economyssa esim niitä lippuluokkia voi olla yli 10 erilaista. Kun se halvin , johon nyt oli sitten se vaikkapa 5 paikkaa jäljellä myydään loppuun, nousee lennonhinta ehkä muutaman kympin kun lippuluokka muuttuu seuraavaan. Sitten kun tulee tarjouksia tai lennon ajankohta lähestyy ja koneessa on myymättömiä paikkoja, voidaan avata uudelleen niitä halvimpia lippuluokkia. Siitä näkee onko lento oikeasti täynnä/täyttymässä jos vain kalliimpia lippuluokkia esim flex lippuja on vain enää myynnissä, mutta ne voivat maksaa 2-3 kertaisesti siihen halvimpaan hintaan mitä näet lentopäiviä selatessa.

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.