Homot ja ikääntyminen

Anonyymi

Koitetaan onko voiko täällä käydä asiallista keskustelua homomiesten ikääntymisestä. Kiinnostaa kuulla kokemuksia ja saada toivottavasti vähän käsitystä mitä odottaa kun ikää tulee.

Itse 5-kymppinen homo (bottom) mies. Jonkin verran vatsa pyöristynyt ja hiukset harvenneet, tämä ei vain homomiesten juttu, mutta ei ole helpottanut seuran löytämistä kun pidempi suhde päättyi vuosi sitten. Vanhemmille Top-miehille taitaa olla nuoria miehiä ketkä hakevat daddyjä olla tarjolla, mutta onko niissä mahdollista mihinkään vakavaan?

Haluja on edelleen niin kuin 20-vuotta sitten mutta tuntuu että tarviis enemmän ärsytystä että tulee perille, nuorena alkoi usein kouristella jo kun näki komean kalun kunnon seisokissa.

Tuttavapiiri heteroa joten ei hirveästi ole juttukaveri näissä asioissa bottomille ja jos käy baarissa tai reissussa niin ei näistä kukaan puhu. Nettijutut on laidasta laitaan mistä ei aina tiedä mikä tarinaa ja mikä totta. Kiva olisi kuulla onko muilla vielä seuraa löynyt 50-60-70 ja katoaako halut koskaan ja mitä temppuja tehdään että tuntuu hyvältä.

5

116

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Täällä keskustelu tyssää monesti siihen, että teinit tai heterot sotkevat keskusteluja ja poistavat kommentteja ja vanhemmat ovat kuten sanoit pääsääntöisesti vain nuorisosta kiinnostuneita (aina siihen päivään saakka kunnes se nuori on sitten "ikääntynyt" ja täytyy saada uusi nuorempi tilalle).

   Fakta kuitenkin on se, että jokainen tässä vanhennutaan joka päivä ja sen voisi ottaa ihan realismina ja mukautua siihen, että kroppa muuttuu, eikä jäädä ikuiseksi kolmekymppiseksi.

   Vauhti saattaa hiljentyä ja toteuttamistiheys saattaa harventua nuorempaan itseen verrattuna, mutta seksuaaliset tuntemukset eivät ihmiseltä häviä minnekään, elääpä kuinka vanhaksi tahansa. Itse saattaa tuntea olevansa jo vanha, mutta sitten huomaatkin, että olet jollekin toiselle vasta nyt oikeassa iässä ja nuorempana ei olisi kemiat kohdanneet lainkaan.

   -bear-

  • Anonyymi

   Vanha btm on pelkkää roskaa. Kannattaa laskea testostetonin tasojaan niin seksihalut lopahtavat ja ongelma poistuu.

   • Anonyymi

    Mikä on testostetoni? Tarkoititko kenties testosteronia?

    Seksihalujen lopahtaminen ei kuule poista yhtään ongelmaa vaan ennemminkin lisää niitä, koska sittenhän henkilölle jää entistä enemmän aikaa valittaa kaikkien muiden seksielämästä, kun aiemmin meni edes vartti siellä sängyssä ja oli sen aikaa nettinillityksen ulkopuolella :D

    Vanha btm ei ole se, jolla on ongelma, hänellä on nuoresta vanhuuteen saakka edelleen ne samat kaksi paikkaa, joihin muut vehkeitään tökkivät. Ongelma on topeilla, joilla ei aina ole millä tökkiä, kun ovat lopahduttaneet seksihalunsa tai kun vika on korvien välissä kun omanikäinen tai vanhempi ei kelpaa ja aina muka pitäisi saada nuorta, että seisoisi viagralla muukin kuin järki.

    -bear-


   • Anonyymi

    Bear nosti kissan pöydälle: yksi isoimpia ongelmia kysynnän ja tarjonnan kohtaamattomuuteen on, ettei omanikäinen tai vanhempi kelpaa puutteessa olevalle. Mistä moinen halujen muokkaantuminen johtuu (voitaneen olettaa että melkein kaikille alta 18 v kelpaa oman ikäinen ja valtaosalle tuon ikäisistä vähän vanhempikin)? Entä mitä ongelmalle voi tehdä?


  • Anonyymi

   Vielä näin 60 on kummasti tullut seuraa Grinderin ja Romeon appien kautta. Kun vaan ei luo mitään feikki kuvaa itetään, niin tapaamisetkin onnistuu. Jopa vaki kaveria "jumppaan" löytyy. Tosi kivoja tyyppejä ja yleensä paljon nuorempia kuin itte. Samoin on käynyt ulkomailla gaybaarissa kun vaan on sosiaalinen ja juttelee niin seuraa löytyy.

  Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina neljäs sija

   Eiköhän kaikki onnitella upeasta suorituksesta ,omassa sarjassa neljäs sija 💯hienoa Martina 🇫🇮👌💯
   Kotimaiset julkkisjuorut
   270
   2176
  2. Tuksu pakenee poliisia!

   Tuksu on kaapannut lapsensa, jonka huoltajuuden hän menetti ja pakenee poliisia ilmeisesti Veijo Lallin kanssa. Lalli myi vastikään Loviisasta talonsa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   104
   2108
  3. Martina uinnin jälkeen sijalla 436! Tästä tuli riemun päivä!

   Martina painaa menemään sitkeästi kuin sissi! Rambolla ja Martinalla on molemmilla hidas aamu 🤣
   Kotimaiset julkkisjuorut
   119
   1949
  4. Iik! Suosikkijuontaja Vappu Pimiä jakoi hyytävät kuvat lomareissulta: "Sydän meinas pysähtyä..."

   Yksi Suomen suosituimmista juontajista, Vappu Pimiä, on jakanut kuvia etelän lomaltaan. Pimiä on lähtenyt lomareissulle juuri ennen uuden Tanssii Täht
   Kotimaiset julkkisjuorut
   16
   1450
  5. Miksi sinä tykkäät minusta

   Syitä tykkäämiseesi? Vastaa kuin omalle kaipauksen kohteellesi.
   Ikävä
   76
   1056
  6. Rakastan sut ja sua

   Oma turvallinen nallekarhuni. Kivaa alkavaa viikkoa parhaalle toivottaa se susta hehkuva..
   Ikävä
   114
   774
  7. Voit oikeasti unohtaa minut

   nainen. Olen niin väsynyt ja aikaansaamaton. Ei minusta ole kuin uninalleksi korkeintaan töiden jälkeen. Enkä edes ole niin tuuheakarvainen kuin kaupa
   Ikävä
   45
   752
  8. Hyvää yötä Hoo

   Naiselle. Rakastan sinua ❤️❤️❤️ Terv: vaikeatapaus
   Ikävä
   64
   738
  9. Helsingin Sanomat harjoittaa kansalaistemme harhauttamista?

   Suomalainen media on lietsonut sotapelkoa meihin propagoivalla manipulaatiolla --- Helsingin Sanomat on merkittävä manipulaattori [Tämän vastinkirjoi
   Maailman menoa
   299
   726
  10. Mietin kuinka ihana oli olla vastarakastunut

   Tekeekö kaikki vasta rakastuneet sitä että laitetaan käsi toisen päälle ja vertaillaan niiden kokoja. Piirretään sydämiä selkään sormin. Arvaillaan mi
   Ikävä
   143
   684
  Aihe