Homot ja ikääntyminen

Anonyymi

Koitetaan onko voiko täällä käydä asiallista keskustelua homomiesten ikääntymisestä. Kiinnostaa kuulla kokemuksia ja saada toivottavasti vähän käsitystä mitä odottaa kun ikää tulee.

Itse 5-kymppinen homo (bottom) mies. Jonkin verran vatsa pyöristynyt ja hiukset harvenneet, tämä ei vain homomiesten juttu, mutta ei ole helpottanut seuran löytämistä kun pidempi suhde päättyi vuosi sitten. Vanhemmille Top-miehille taitaa olla nuoria miehiä ketkä hakevat daddyjä olla tarjolla, mutta onko niissä mahdollista mihinkään vakavaan?

Haluja on edelleen niin kuin 20-vuotta sitten mutta tuntuu että tarviis enemmän ärsytystä että tulee perille, nuorena alkoi usein kouristella jo kun näki komean kalun kunnon seisokissa.

Tuttavapiiri heteroa joten ei hirveästi ole juttukaveri näissä asioissa bottomille ja jos käy baarissa tai reissussa niin ei näistä kukaan puhu. Nettijutut on laidasta laitaan mistä ei aina tiedä mikä tarinaa ja mikä totta. Kiva olisi kuulla onko muilla vielä seuraa löynyt 50-60-70 ja katoaako halut koskaan ja mitä temppuja tehdään että tuntuu hyvältä.

5

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Täällä keskustelu tyssää monesti siihen, että teinit tai heterot sotkevat keskusteluja ja poistavat kommentteja ja vanhemmat ovat kuten sanoit pääsääntöisesti vain nuorisosta kiinnostuneita (aina siihen päivään saakka kunnes se nuori on sitten "ikääntynyt" ja täytyy saada uusi nuorempi tilalle).

      Fakta kuitenkin on se, että jokainen tässä vanhennutaan joka päivä ja sen voisi ottaa ihan realismina ja mukautua siihen, että kroppa muuttuu, eikä jäädä ikuiseksi kolmekymppiseksi.

      Vauhti saattaa hiljentyä ja toteuttamistiheys saattaa harventua nuorempaan itseen verrattuna, mutta seksuaaliset tuntemukset eivät ihmiseltä häviä minnekään, elääpä kuinka vanhaksi tahansa. Itse saattaa tuntea olevansa jo vanha, mutta sitten huomaatkin, että olet jollekin toiselle vasta nyt oikeassa iässä ja nuorempana ei olisi kemiat kohdanneet lainkaan.

      -bear-

    • Anonyymi

      Vanha btm on pelkkää roskaa. Kannattaa laskea testostetonin tasojaan niin seksihalut lopahtavat ja ongelma poistuu.

      • Anonyymi

        Mikä on testostetoni? Tarkoititko kenties testosteronia?

        Seksihalujen lopahtaminen ei kuule poista yhtään ongelmaa vaan ennemminkin lisää niitä, koska sittenhän henkilölle jää entistä enemmän aikaa valittaa kaikkien muiden seksielämästä, kun aiemmin meni edes vartti siellä sängyssä ja oli sen aikaa nettinillityksen ulkopuolella :D

        Vanha btm ei ole se, jolla on ongelma, hänellä on nuoresta vanhuuteen saakka edelleen ne samat kaksi paikkaa, joihin muut vehkeitään tökkivät. Ongelma on topeilla, joilla ei aina ole millä tökkiä, kun ovat lopahduttaneet seksihalunsa tai kun vika on korvien välissä kun omanikäinen tai vanhempi ei kelpaa ja aina muka pitäisi saada nuorta, että seisoisi viagralla muukin kuin järki.

        -bear-


      • Anonyymi

        Bear nosti kissan pöydälle: yksi isoimpia ongelmia kysynnän ja tarjonnan kohtaamattomuuteen on, ettei omanikäinen tai vanhempi kelpaa puutteessa olevalle. Mistä moinen halujen muokkaantuminen johtuu (voitaneen olettaa että melkein kaikille alta 18 v kelpaa oman ikäinen ja valtaosalle tuon ikäisistä vähän vanhempikin)? Entä mitä ongelmalle voi tehdä?


    • Anonyymi

      Vielä näin 60 on kummasti tullut seuraa Grinderin ja Romeon appien kautta. Kun vaan ei luo mitään feikki kuvaa itetään, niin tapaamisetkin onnistuu. Jopa vaki kaveria "jumppaan" löytyy. Tosi kivoja tyyppejä ja yleensä paljon nuorempia kuin itte. Samoin on käynyt ulkomailla gaybaarissa kun vaan on sosiaalinen ja juttelee niin seuraa löytyy.

    Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 193
      2569
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      203
      2318
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      63
      2262
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      176
      1762
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1288
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1287
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      20
      1233
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1215
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1118
    Aihe