VAARALLISET PISTOKSET

Anonyymi

THL:n rokotteista vastaavan erikoisasiantuntija Hanna Nohynekin tilalla näimme eilen toisen tiukkailmeisen THL:n rokotetädin Mia Kontion tarinoimassa Suomen onnistunutta tuhkarokkoepidemiaa, jonka ansiosta ko rokotteenottajia saatiin kartutettua huimasti lisää. Miehet ovat viisaasti osanneet pysytellä näistä rokotejupakoista taustalla. Syystäkin voidaan arvuutella, miksi naisten keho on ensin täytetty rokotteilla ja heti perään ehkäisylääkkeillä, kun heidän kehonsa eivät kuitenkaan näitä tule kestämään, eikä mielensä senkään vertaa.

Vaikka tämän ”valtaisan” tuhkarokkoepidemian kerrottiin kantautuneen Suomeen ulkomailta ja sairastuneidenkin pääosin olleen rokotettuja, THL:n jotakuinkin päivittäinen kampanjointi tuotti toivotun tuloksen eli lasten rokotekattavuutta verovaroilla saatiin lisättyä, ja THL:n merkittävyyttä hyvinvoinnin edistäjänä jälleen kerran iskostettua ihmisten mieliin. Ylen radiotoimittajatkin ovat iloinneet kovin tästä suurenmoisesta lasten pelastamisesta.

Kuinka paljon kampanjoinnin tuloksena lasten pahoinvointi kasvoi, sitä ei jatkossa aiota tutkia, ei THL:n eikä muunkaan viranomaisen toimesta. Lasten autoimmuunisairaudet, autismi, diabetes, erilaiset syöpätapaukset, reuma, astma, neurologiset häiriöt, kuten myöskin monioireiset erityislapset kouluissa saavat edelleen lisääntyä, ilman että terveysviranomaisemme moisesta hätäilisivät.

THL:n kiinnostus kohdistuu rokotteilla pelastamiseen ja se mitä rokotteista seuraa on muiden murhe. Rokotteita ja niiden lisäämistä ei pidä missään tapauksessa kytkeä lasten todellisiin ongelmiin, jotka saattaisivat THL:n asiantuntijatkin tähän nykytodellisuuteen. Lasten immuniteetin murtaminen rokotteilla koituisi THL:n asiantuntijuuden lopuksi ja tämän rokoteasiantuntijatkin varsin hyvin tiedostavat. Niinpä THL:n erikoistuntijoineen on riennettävä aina hiukan edellä ja keksittävä uudet propagandistiset keinonsa villitä kansaa, ja ainahan lastensairaaloita voidaan rakentaa lisää hyvien ihmisten rahavaroin avustaessa.

Rokotekattavuuden lisäämiseksi voidaan toki tehdä vielä vaikka mitä ihmeitä, ja näitä ihmeitä THL:ssa kaiken aikaa suunnitellaan. Lapsia sentään vielä syntyy ja tässä syntyvyydessä piilevät myös THL:n voimavarat. Rokottamisista huolimatta lapset on saatava myös pysymään hengissä siten, etteivät nuo heti piikityksiin menehdy. Myöhemmät vauriot on mahdollista vierittää muiden syyksi, joko geenien, vanhempien, puoskarien tai sattumien, jotka nykyisin kuuluvatkin suosituimmuuslistan kärkeen.

THL:lla on vielä paljon hihassaan, kunhan seuraavia epidemioita siellä päästään suunnittelemaan. Hinkuyskää lääkäritkään eivät kykene havaitsemaan, joten tuossa voisi olla se seuraava piileväksi jäänyt epidemian aihe ja seuraava rokotuskattavuuden lisäämistavoite. Toki noita on paljon muitakin, sillä eiväthän taudit maailmasta lopu, THL:n onneksi.

Missään tapauksessa THL:ssa ei pidä tutkia lasten nykysairauksia ja niiden syntyyn liittyviä tekijöitä, sillä tuolloin rokotekattavuuden lisäykselle tulisi äkkipysäys, ja tätähän tieteellinen tutkimus ja sen parissa menestyneiden kantti eivät tulisi kestämään.

Siispä iloitaan nyt rokotekattavuuden lisäyksestä niin kauan kuin tuota iloa kestää. Syntyvyyden laskettua meillä Suomessakin on lupa vielä taistella niistä jäljelle jäävistä erityislapsista, joita viranomaisemme ovat juuri tuossa erityismuodossa maahamme tuottaneet.

Surullista että terveydenhoidosta on tullut pelkkää teatteria, jota toimittajat vielä parhaansa mukaan säätävät. Lapset ja nuoret tätä säätöä eivät ole kestäneet, ja se mikä nyt on unohdettu, heidän kestokykynsä varassa tulevat ilmaisrokotteetkin on tarkoitus maksaa. Lohduttaneeko tuolloin, että sairaudet ovat sentään syntyneet ”ilmaiseksi”. Sanaan ilmainen on kätketty paljon THL-propagandaa ja tuon farssin päätyttyä ilmaista osataan varmuudella myös karttaa.

Ihmiset kyselevät, kuinka tämä kaikki on mahdollista, sattumaa vaiko jotain muuta. Kyllä tämä aivan käsikirjoituksen mukaan on mennyt ja vastedeskin menee ihan loppumetreille saakka.

t. Turva-Tessu
--
signature TZA AbbyHt66

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuota... millaiset lääketieteelliset opinnot ovat kommenttiesi takana?

      • Anonyymi

        Samanlaiset lääketieteen opinnot kuin Jani Kokilla, joka hoiteli paksun suolen syöpäänsä uskomushoidoilla usean vuoden ajan. Huonosti kävi: Kaksi avannetta , ja kudoksia poistettiin. Nippa nappa jäi henkiin. Kukan. näistä harhaan johtajista ei tässäkään tapauksessa vastaa vääristä neuvoistaan!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samanlaiset lääketieteen opinnot kuin Jani Kokilla, joka hoiteli paksun suolen syöpäänsä uskomushoidoilla usean vuoden ajan. Huonosti kävi: Kaksi avannetta , ja kudoksia poistettiin. Nippa nappa jäi henkiin. Kukan. näistä harhaan johtajista ei tässäkään tapauksessa vastaa vääristä neuvoistaan!

        niin että nuin vain vedit yleispätevän yleistyksen kokkilan syöpähoitokokeiluista teehooällän pistoksiin. taidat olla VAKUUTUSLÄÄKÄRI.


    • Anonyymi

      Populisteille ja vaihtoehtopuoskaroijille tiedoksi, että valtion viraston, laitoksen tai vastaavan tahon lausunnoista vastaavan henkilön henkilöys on samantekevä, sillä hän ei esitä omia mielipiteitään vaan tuo esiin koko laitoksen kannan. Populistit ovat aina sinuttelemassa milloin ketäkin virallisen tahon edustajaa, koska populistit luulevat kyseisen edustajan lausuvan siellä omiaan, kuten populistit itse tekevät.

      terveisin

    • Anonyymi

      Vuodatuksestasi ei puutu mitään virhettä, v.v.

      • Anonyymi

        Olipa vuodatus lisäksi kruunattu pateettisella nimimerkkivarkauden yrityksellä. Ei se tajua signeeraamisesta mitään.

        --
        Hellin kudelma


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      444
      3245
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      401
      2776
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      119
      2738
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      163
      2143
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1947
    6. 176
      1380
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1327
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1206
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      75
      1170
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1020
    Aihe