Khao Lak vai Koh Lanta

Anonyymi

Olemme eläkkeellä oleva pariskunta ja suunnittelemassa ensi talven matkaa.
Khao Lak on tuttu paikka, mutta nyt kiinnostaisi Koh Lanta.
Olisi kiva kuulla mielipiteitä siitä, kumpi olisi kivempi paikka. Kiitos jo etukäteen mielipiteistä.

3

<50

Vastaukset

 • Mene vaan tuttujen baarityttöjen luokse niin et tule pettymään.

 • Kahteen otteeseen tullut oltua molemmissa kohteissa ja itse lukisin molemmat kohteet suhteellisen saman oloisiksi kohteiksi joissa pääpaino on rannoissa/rantaelämässä.
  Molempien paikkojen yö-elämä on suhteellisen vaatimatonta eli mitään ”bilettäjää paratiiseja” niistä ei ole kumpikaan.
  Molemmissa paikoissa liikenne ei ole Thaimaalaisittain erikoisen pahaa sekä ajoympäristöt ovat suhteellisen helpohkoja, joten kummassakin paikassa omatoiminen vuokraskootterilla liikkuminenen on mahdollista (ja hyvin suosittua).
  Lantalla vaikuttaisi väki olevan hieman nuorempaa kuin Khao lakissa ja ns.reppureissaajien määrä Lantalla on huomattavasti Khao lakia suurempi.
  Yksi silmiinpistävä asia Lantalla kyllä on erittäin suuri paikallisten muslimien määrä (eli asia mikä lisääntyy kokoajan Thaimaan etelärajaa kohden mennessä), mutta heistä ei ole yhtään mitään ”haittaa” turisteille, vaan käyttäytyvät ihan kuten Thait turisteja kohtaan.

  Jos olette jo aikaisemmin Khao Lakissa olleet, niin miksi ette tällä kertaa sitten koittaisi Koh Lantaa ja muodostaisitte siitä oman mielipiteenne.

  • Kiitos mielipiteestäsi. Olemme matkustelleet Thaimaan eri kohteissa jo 12 kertaa, mutta Koh Lanta on kokematta, joten eiköhän me suunnata ensi talvena sinne.


Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.