Aihe

Khao Lak vai Koh Lanta

Anonyymi

Olemme eläkkeellä oleva pariskunta ja suunnittelemassa ensi talven matkaa.
Khao Lak on tuttu paikka, mutta nyt kiinnostaisi Koh Lanta.
Olisi kiva kuulla mielipiteitä siitä, kumpi olisi kivempi paikka. Kiitos jo etukäteen mielipiteistä.

3

58

  Vastaukset

  • Mene vaan tuttujen baarityttöjen luokse niin et tule pettymään.

  • Kahteen otteeseen tullut oltua molemmissa kohteissa ja itse lukisin molemmat kohteet suhteellisen saman oloisiksi kohteiksi joissa pääpaino on rannoissa/rantaelämässä.
   Molempien paikkojen yö-elämä on suhteellisen vaatimatonta eli mitään ”bilettäjää paratiiseja” niistä ei ole kumpikaan.
   Molemmissa paikoissa liikenne ei ole Thaimaalaisittain erikoisen pahaa sekä ajoympäristöt ovat suhteellisen helpohkoja, joten kummassakin paikassa omatoiminen vuokraskootterilla liikkuminenen on mahdollista (ja hyvin suosittua).
   Lantalla vaikuttaisi väki olevan hieman nuorempaa kuin Khao lakissa ja ns.reppureissaajien määrä Lantalla on huomattavasti Khao lakia suurempi.
   Yksi silmiinpistävä asia Lantalla kyllä on erittäin suuri paikallisten muslimien määrä (eli asia mikä lisääntyy kokoajan Thaimaan etelärajaa kohden mennessä), mutta heistä ei ole yhtään mitään ”haittaa” turisteille, vaan käyttäytyvät ihan kuten Thait turisteja kohtaan.

   Jos olette jo aikaisemmin Khao Lakissa olleet, niin miksi ette tällä kertaa sitten koittaisi Koh Lantaa ja muodostaisitte siitä oman mielipiteenne.

   • Kiitos mielipiteestäsi. Olemme matkustelleet Thaimaan eri kohteissa jo 12 kertaa, mutta Koh Lanta on kokematta, joten eiköhän me suunnata ensi talvena sinne.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   331
   13724
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   267
   10575
  3. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   105
   2635
  4. Uskotteko että kumppaninne on teille se oikea

   Haluaisin kuulla, että kuinka moni oikeasti on sellaisessa parisuhteessa jossa kumppanina on se ”elämä rakkaus”? Että pystyisi sanomaan rehellisesti e
   Parisuhde
   53
   1508