Hyvä esimerkkivideo Wizz Airin tasosta

Anonyymi

Tämän linkin videossa näkyy heinäkuussa Turustakin avautuvaa Lontoo Lutonin kenttää ja näytetään Wizz Airin Airbus 321 sisältä. Videosta saa hyvän käsityksen siitä millaista on lentää Wizz Airilla. Millaiset ovat palvelut ja jalkatilat.

https://www.youtube.com/watch?v=4Admr01hXoA

9 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • Wizzair panostaa Turkuun, heinäkuussa lisäävät entisestään lentoja Gdanskiin. Hienoa että joku ymmärtää maakuntakentän potentiaalin vaikka Finavia yrittää keskittää kaikki lennot Helsinkiin.

  • No joo. Sinänsä noita vuoroja nyt tulee ja menee. Onhan noita lisävuoroja ollut ennenkin tarjolla. Pääasia on, että uudet reitit pysyvät koko talvikauden.

  • No jaa.. Meillä oli varattuna paluulento 13.7. klo 13.45 ja siitä maksettiin vieläpä lisämaksua. Nyt tuli sähköpostiin ilmoitus, että paluulennon aika siirtynyt lähtemään klo 7, eli siihen aikaisempaan lentoon. S-postissa pyydetään kirjautumaan wizzairin sivuille ja hyväksymään muutos. Kirjautuminen ei kuitenkaan onnistu millään koneella eikä selaimella :(. <puhelimeen ladatussa appissa lento kyllä näkyy, mutta siinäkin pyydetään kirjautumaan vielä nettisivuille... Kirjatumaan pääsee, mutta varausnumerolla ei lentoja löydy. Saapa nähdä onko paluulentoa olemassa... Onko muilla samoja ongelmi?

  • Kuulostaa aika ikävältä. Kannattaa varmaan ottaa yhteyttä sähköpostilla. Kerro miten kävi. Kannattaa myös tyhjentää selaimien välimuistit ja kokeilla uusiksi.

  • Loppujen lopuksi pääsin kirjatumaan varaukseen, siihen todella piti laittaa varausnumero, sukunimi ja MOLEMMAT etunimet.

 • kokeilin äsken, ainakin itse sain kirjauduttua sisään ok.

  • hmm.. 'find bookingiin' ei laiteta etunimeä.

   ja jos kerran pääset kirjautumaan sisään, et edes tarvitse tuota 'find bookingia', "CHECK-IN & BOOKINGS" vie suoraan tulevien lentojen listalle.

  • mielenkiintoista, tuosta kommenttieni välistä poistui viesti jonka mukaan kaveri pääsi kyllä kirjautumaan sisään, mutta lentoa ei löytynyt kun antoi varauskoodin ja etu- ja sukunimen...

  • Anonyymi kirjoitti:

   mielenkiintoista, tuosta kommenttieni välistä poistui viesti jonka mukaan kaveri pääsi kyllä kirjautumaan sisään, mutta lentoa ei löytynyt kun antoi varauskoodin ja etu- ja sukunimen...

   Meillä vaihdettiin 9.7. lähtevä paluulento myös tuosta myöhäisemmästä aikaisempaan. Mekin oltiin maksettu siitä lisää, koska ei lasten kanssa haluttu lähteä klo 7 lennolla. Saatiin vaihdettua se toiselle päivälle.

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.