Väärät ennustukset

Anonyymi

Kova oli uho, että raha loppuu elävästä kristillisyydestä hajaannusten myötä.

Kuitenkin olemme saaneet viettää Lappeenrannan uuden rukoushuoneen avajais seuroja, jotka jatkuvat huomenna.

Ouluun on alkamassa rukoushuoneen rakennusprojekti. Mikkelissä on mittavia rakennustöitä. Jämsän rukoushuonetta laajennetaan. Lahden rukoushuonetta laajennetaan. Jne jne...

Edelleen Jumala siunaa elävää seurakuntaansa, niin hengellisesti, kuin myös maallisissakin asioissa.

28

92

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kristillisyys käsittää satoja mijoonia Kristukseen uskovia kaikkialla maapallolla.

      • Anonyymi

        Sanon ho ho Sepen kristityistä, seurakuntaoppi on jonkin verran sekaisin sen myötä vanhurskauttamisoppikin. Raamattu ei tuollaista sekaseuraisuutta vahvista saatte pysyä papinkaavun alla pimeässä ja omanvanhurskauden hajuissakin. Kuinka jotkut voikin mennä noin pimeäksi ei uskoisi, raamattukin jäänyt suljetuksi kirjaksi.
        Monet ovat kutsuttu, mutta vain harvat ova valittu.


    • Anonyymi

      Tämä antaa näköjään automaattisesti nimimerkiksi Anonyymi.

      "Kova oli uho, että raha loppuu elävästä kristillisyydestä hajaannusten myötä. "

      Ketkä uhosivat? Onko tapahtunut useampiakin hajaannuksia? Jumalan seurakunnalta ei luonnollisestikaan puutu mitään, koska se on Jumalan.

      Jumalan seurakunta ei sitä paitsi hajaannu, vaikka kristityt asuvatkin hajallaan.

      Jumalan seurakuntaa eivät rajoita mitkään yhdistykset eikä rakennukset tai kokoontumispaikat.

      Näitä asioita voi opiskella sellaisesta pienestä kirjasta, kuin Katekismus.

      Siinä on selitetty Pyhän Hengen valossa seurakunnasta, että se ei ole sidottu aikaan, ei paikkaan eikä tiettyihin ihmisiin, vaan on siellä, missä ikänä elävän uskon ja Pyhän Hengen saaneet ihmiset kokoontuvat.


      Myös Lapin Vanhimmat opettivat niin. GP saarnasi, että Jumalan valtakunta on suuri lasten valtakunta, johon mekin olemme saaneet Jumalan suuresta armosta tulla.


      Yleisesti on pidetty vaarallisena, jos ihmiselle syntyy sellainen näkökyky, että hän alkaa näkemään seurakunnan rajoja niin, että tuo kuuluu Jumalan seurakuntaan ja tuo ei.


      Elävän uskon eräs tuntomerkki on se, että hän rakastaa lähimmäisiään niin paljon, että nähdessään lähimmäisensä tekevän syntiä, niin hän nuhtelee siitä Jumalan Sanalla. Se on rakkautta lähimmäiseen.


      On aivan ihmeteltävää, ettei yhteisössämme huomata ollenkaan hajottavaa työtä ja eriseuraisuuden henkeä omassa itsessä, vaan ainoastaan toisissa. Mitä se hyödyttää puhua toisten vioista, kun oma eriseuraisuuden henki löyhkää tuon hirvittävän propagandan muodossa.


      Paavali kirjoittaa, että teidän keskuudestanne nousevat raatelevaiset sudet, jotka eivät laumaa säästä. Radio Dein ohjelmassa vähäteltiin, että se on pieni joukko, joka ei suostu protestoimaan kirkkojärjestystä vastaan ja mahdollisesti eroaa. Siinä kuulosti juuri tuo asenne, ettei Kristuksen lauma ole kovin tärkeä. LLL puhuu siitä, että halutaan paimentaa vain lihavia lampaita.

      • Anonyymi

        Sinult aunohtui kokonaan kehoitus tutkia mitä Raamattu opettaa aiheesta ja aiheista !

        antakaa hyvänen aika jo sen keskiaikaisen pikkukirjan olla ja samoin sen kirjoittajan, joka jotain kirjoitti Pyhän Hengen suuntaistakin, mutta enimmäskeen martti lutterin oman lihan ja järjen päätelmiä.

        vai luuleeko joku että Pyhä Henki lehoitti vainoamaan aikansa uskovia ja Jumalan silmäteräkansaa, mitäs luulette, vai onko uskallettu edes ajatella asiaa!


      • Automaattisesti anonyymille aamen. Asia on juuri näin kun kirjoitit. Näitä viestejä on ilo lukea. 🤗


    • Anonyymi

      Juu ja turha täällä netissä raakkua jos uusia rakennuksia tehdään. Se leuhkiminen on ensinnäkin synti ja tyhmää. Eikä ole elävän uskon hedelmää.

      • Anonyymi

        Kirkkokierrokset jatkuu edelleen


    • Lutherin haukkinen ja hänestä valehtelu on paholaisesta.

      • Anonyymi

        Kuules nyt, mailma ei ole yhtä pimeä kuin muutamien näyttää olevan !

        Historia on täynnä tietoa lutterinkin tempuista ja toimista, sitä saa kun tutkii ja lukee eikä pistä päätään puskaan kuten luttereissa tehdään!


      • Anonyymi

        No kerrotaan sitten totuuksia. Luther oli oman aikansa natsi, jonka mielestä toisten ihmisten lahtaaminen on ihan ok.


    • Mistähän syustä emme saa koskaa tietoa sinun henkilöydestäsi ja toilauksistasi.

      Lutherista tiedämme että hän julisti Jumalan sanan oikein ja Raamatun mukaisesti ja miljoonat ihmidet ovat menneet kunniaan Luttherin usknpuhdistuksen myötä.

      Tyhjien loukuttajien pitäisi opetalla sulkemaan suunsa.

      • Anonyymi

        Miten tähän kuuluu jonkun kirjoittajan henkilöys häh !!?

        Lutterista tiedämme että oli paavin munkki joka puuttui räikeimpiin hullutuksiin ja sai paavin vihat, mutta samalla vainosi ja tuhosi tarinoillaan kuka tietää määrän aikalaisiaan uskovia ja juutailaisist akirjoitti hirveitä asioista, joita ei kukaan todellinen uskova koskaan päästelisi ulos suustaan eikä kynästään, eli tämä on faktaa joka olisi syytä ottaa huomioon ennekuin laukoo mitä tahansa päättömyyksiä.

        viimeinen lauseesi kertoo loput ilman että niistä mitään sanon.


    • Rahan loppumisezta tuskin kukaan on puhunut. Sensijaan kymmenien miljoonien eurojen kääntämisestä laittomasti perustetulle vapaakirkolle.
      Tuo temppu ei tuo siunausta liikkeelle.

      • Anonyymi

        Soittele sitä kitaraa


      • Anonyymi

        Kuvittelitteko ett' teille annetaan kultainen kädenpuristus kun lähditte metsätokaksi.


    • Anonyymi

      Eikös sitä raamatussakin neuvota laskemaan kulutusta ennen toteutusta. Lappeenranta Mikkeli hankkeista vielä satojatuhansia puuttuu investointirahoituksesta. Ja katsotaanpa parin vuoden jälkeen, mikä on tarina käyttökustannusten osalta. Iso talo, isot kustannukset, mutta vähän maksajia. Ettei ajauduta samaan tilanteeseen missä Helsingissä jo ollaan...eli ihan iisisti vaan nyt innokkaat rakentajat.

    • Anonyymi

      On sanottu että olemme vihkiäis seuroissa, tämä rukoushuone on siis vihitty käyttöönsä. Aina kun menemme vihkiäisiin, yleensähän viedään lahja sinne mukana ja uskon että kristityt ovat tämän myöskin muistaneet. Tämä rukoushuone ei kaikilta osin ole vielä valmis, talonmiehen asunto on täällä vielä tekemättä ja ehkä jotain viimeistelyjä on vielä jäljellä ja jossain vaiheessa tulee pihojenkin laittaminen. Nämä hankkeet jotka kristillisyydessä nyt ovat, siellä on Mikkelin rukoushuoneen laajennus myöskin kysymyksessä. Uskon että me kaikki kristityt olemme ottaneet sydämelle tämän asian. Tiedän myös että monet kuuntelevat näitä seuroja ja kun kaikki kristityt ovat yhdessä mukana tässä hankkeessa niin saadaan rahoitettua nämä rukoushuoneet.

    • Anonyymi

      Lappeenrannan ruksa on ylimitoitettu paikalliselle seurakunnalla, mutta kun piti saada yksi isompi paikka lisää valtak seurojen pitoon. Kirkkoihin kun ei enää ole asiaa. Ei sitä sinänsä tarvi kenenkään kadehtia. Saa sitä rakentaa, vapaa maa.

      Persäterin unelma on lähes toteutunut, pikkuinen ryppy tosin tuli kristillisyyden puhdistusoperaatioon kun tuli vähän hajaannusta. No,ei se mitään, kaikki ketkä seuraavat johtajaa ovat oikeassa seurakunnassa, ihan kuten paavinkirkossa josta niin kovasti varoitetaan.

      • Anonyymi

        tuutha sie takasii, niin ei tarvihte kadehtia


    • Anonyymi

      Kaikki vaan eroamaan Suomen kirkosta, mätänevästä pesästä, jää isot kirkollisverot elävään kristillisyyteen.

      • Anonyymi

        Se on ongelma että kirkossa leviää liberaali mätä, niin kuin koko yhteiskunnassa.
        Paljon suurempi ongelma on se sisäinen mätä mitä on takasin palannut ristillisyyteen. Ulkoinen paavius ei ole mitään sen rinnalla mitä ovat kristillisyyden sisälle ilmaantuneet pikkupaavit, jotka alusta saakka ovat jakaneet laumaa ja vaatineet tottelemaan. Mutta onneksi saamme kuulla samaa sanaa kuin ennenkin, ilman vaatimuksia totella pahoja työmiehiä. Tosin meille ei ollut tilaa enää vanhassa seurakunnassa, mutta on sitä ennenkin menetetty nimi ja kiinteistöt. Minun puolesta saa pitää, jos veis he henkemme, osamme onnemme.. meillä on ainoa kestävä aarre, ihmisopeilla sekoittamaton Jumalan sana.


    • Eihän raha tietenkään lopu, jos jokainen ymmärtää, että kaikki on Jumalan. Enempi pitäisi miettiä kuinka paljon voit käyttää Jumalan rahoja omaksi hyväksesi.

      • Anonyymi

        Niin juuri vihne on oikeassa.


    • Anonyymi

      Elävä kristillisyys on jotain, johon vain esikoislestadiolaisuuteen juuttuneet aivopestyt syystä tai toisesta liikkeen parissa pysyttelevät YRITTÄVÄT uskoa.

      Pönttökierroksilla pyydellään anteeksi epäilyksiä. Niitä varmaan riittää kaikilla, onhan se "opin totuus" niin kaukana Raamatun sanomasta.

    • Anonyymi

      Katua joudut joskus sanojasi

    • Fraseologiaa paljon. "Kristillisyys", "elävä kristillisyys", "ainut seurakunta jossa on asuvainen Pyhä Henki". Koskaan eivät mieti näiden toisteltujen fraasiensa merkitystä ja perusteita. Raamatussa ei ole mitään tuollaista. Eikä kristinuskossa uskota tai luoteta minkään nimisiin yhdistyksiin.

      Kristinuskossa on vain YKSI TIE, Jeesus Kristus. Ja kaikki jotka uskovat häneen syntiensä sovittajana, pelastuvat. Miten sitten tällaiset uskonnolliset yhdistykset syntyvät, jotka ottavat YKSIN Kristukselle kuuluvan paikan ihmisen sydämessä?

      Lestadiolaisuudessa tämä ongelma syntyi tällaisten ihmisoppien ja niitä seuranneiden valtataistelujen ja hajaannusten seurauksena.

      Sielussaan kukkulalle nousseet itsevaltiaat ryhtyivät vaatimaan oman tahtonsa toteuttamista, ja ne jotka eivät vaatijaa totelleet, leimattiin eriseuraisiksi ja tuomittiin Jeesukselle Kristukselle kelvottomina ulos "jumalan valtakunnasta".

      Sama kirous on toistunut edelleen, sukupolvelta toiselle. Ensimmäisten valtataistelujen seurauksena syntyneet ryhmät hajosivat uudelleen uusiksi ryhmiksi, jotka vakuuttivat taas samaa kulunutta isiltä perittyä valhetta, "me olemme ainut elävä kristillisyys, vain meillä on asuvainen Pyhä Henki".

      Jolla ei ole Hengen erottamisen lahjaa Jumalan pettämätöntä sanaa kokobaisena, (uskovat ainoastaan omaan korvasyyhyyn valikoituun ja tulkittuun "raamattuun"), ja Kristukseen perustuvaa vanhurskautta sydämissään, he sekoilevat edelleen samojen fraasien voimasta. He uskovat isiltä oppimansa fraasit: "Vain me olemme ainut oikea elävä kristillisyys". "Vain meillä on asuvainen Pyhä Henki".

      No mikäpä estää vapaassa maassa uskomasta millaisiin fraaseihin kukin haluaa uskoa.

      Kristityn tulisi kuitenkin kavahtaa tällaisia ihmisoppeja, ettei joutuisi sellaisten pauloissa elämään, sääntöoppien sakeassa viidakossa, vailla Jumalan rauhaa, iloa ja Jumalan lasten vapautta. Elämää synneistä sovitettuna Kristuksessa Jeesuksessa, - uskon kautta.

      Ei ole kuin YKSI seurakunta, sen Jeesus perusti 2000 vuotta sitten, se pysyy jakamattomana maailman loppuun saakka. Sitä eivät omista kirkot, eivät herätysliikkeet, eivätkä nukutusliikkeet. Sen jäseniä ovat kaikki Jeesukseen Kristukseen uskovat ja tässä uskossa jo matkansa päättäneet.

      • Anonyymi

        Olekkos menossa verkoille kun näi aikaisin oot herreillä?


      • "vaitovainen"
        -
        Oikein kirjoitit. Ja hyvin kirjoitit.
        -


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1756
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1367
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      5
      1292
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      144
      1243
    5. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1240
    6. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      22
      1146
    7. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      11
      1137
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      594
      1103
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      6
      1014
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      954
    Aihe