Monesti mietin sitä

Anonyymi

et miksi ei vaan ero perhe voi yksinkertaisesti vaan erota kokonaan, vaan aina exät roikkuvat toisissaan muka lasten takia. Eikö olisi parempi ettei olisi enää missään tekmisissä keskenään ei edes lasten takia. Helpottaisi uuden suhteen rakentumista hyvin paljon. Yleensä ne naiset roikkuu mies pääsee yli hetkessä.
Lpaset voisi tavata isäänsä missä tahansa ei välttämättä isän uudessa kodissa niin vältyttäisiin uuden suhteen haukkumiselta ja hän ei pahoittaisi mieltä.än kun miehen perhe on kimpussa.
Jokaisella on oikeus onnelliseen parisuhteeseen mutta uudet suhteet kärsii valtavasti miehen exästä ja lapsista. Ei se mieskään ole onnellinen jos entiset roikkuu koko ajan, lapset vasrsinkin. Pitäisi tehdä selväksi että isä on silloin lasten kanssa kun hänelle sopii ja mahdolliselle uudelle naiselle, ekä niin että exä tai lapset soittaa. Se häiritsee sitä uutta rakentumista kun aina saa pelätä et haukkuja tulee tai miehen pitää mennä tai näin.
Kerrasta poikki vaan ja uusi elämä voi alkaa ilman entisiä rasitteita. Parempaahana mies vaihtaa miski siitä pitäisi luopua ja miettiä muuta. Ei mun mielestä.

5

50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jätä vaan ne miettimiset niille joilla on siihen edellytyksiä.

  • Anonyymi

   Hyvä idea! Miksi kärvistellä menneisyydessä kun edessä on uusi upea elämä ilamn enisiä haittoja liistereitä.
   Miesten on niin helppo unohtaa kaikki ja alka auusi elämä kun ei ole niitä riippakiviä. Vielä jos uusi nainen on lapseton niin se on täydellistä.
   Jos ex vaimo on lapset halunnut niin kyllä haluaa lapset myös hoitaakkin. Turha tunkee uuden naisen kontolle omia tekojaan.

   • Anonyymi

    Voi sua Lissu parka, lopeta nyt jo tuo iänikuinen menneisyydessä eläminen, hanki sinäkin uusi uljas elämä, ilman kaunaa ja katkeruutta.


  • Anonyymi

   Exiä ei estä mikään, kyllä he roikkuvat miehessä kuin takiaiset ja täit. Ovat niin kateellisia miehen uudelle naiselleen, kun onkaunis ja iahna ja lapseton, että tkevät kaiken voitavansa että hekin eroaisivat. Näin ei ky ainakaan exien tahdosta. Uudet suhteet ovat miehen onnen perusta, ja jos mies on onnellinen niin se riittää.
   Ei ne lapsetkaan ole liina miehelle, uusia saa ja entiseiäkin voi nähdä jos haluaa, aina ei halua kun exät ovat mitä ovat.
   Meillä minä päätän miehenlasten tulosta meille, jottei exät ala hyppiin silmille niin olen oäättäväisempi ja tiukempi. Miehellä on tunteet pelissä eikähalua pahoittaa lasten mieltä, minä voin.
   Sekös suututtaa eää mutta sehän onkin tarkoitus. Turha tulla meille ryppyileen ja vaatimaan lastenhoito apua, meille ulevat kun meille niin sopii. Hoitakoot exä itse lapsensa, kun on ne halunutkin. Mies on nyt mun enkä aio häntä enää antaa kelleen. Rikas ja rakas, nyt varsinkin kun lapset eivät juurikaan käy, kun eivät kestä sääntöjä ja arvostelua. En koskaan sano heille siitä mutta ymmärtävät käytöksestäni koka en tykkää heistä ja koska pitää olla hiljaa ja siististi. Mut nyt on helpompaa kun eivät käy enää usein, meille kun ei käy viklout vaan arki illat eikä yökyläilyä.

   • Anonyymi

    Mitä ovat " onkaunis, iahna, tkevät, ky, liinalapset, entiseijäkin, miehenlasten, oäättäväisempi, eikähalua, eää, vlevät, koka, mut, viklout" ??????
    Opettele kirjoittamaan, tai älä kirjoita krapulassa ja kännissä.
    Kauheeta sekoilua.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   97
   4403
  2. Venäjän ydinisku lähestyy hitaasti mutta satavarmasti...

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/eac44407-e77d-418b-ae21-1db8a0104309 Venäläisten ärsyttäminen jatkuu, milloin menee kuppi nurin ja "uusi aurinko"
   Maailman menoa
   593
   3581
  3. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   2695
  4. Huumekohussa marinoitu Redrama Vain elämää -kuvauksista: "...valehtelevan, jos sanoo, ettei..."

   Juhannuksen jälkeen Redrama oli aiheuttanut lähipiirissään huolta kuukauden mittaisella katoamistempullaan. Vain elämää -leiri pidettiin toukokuun lop
   Suomalaiset julkkikset
   4
   2515
  5. Mikä hän on ammatiltaan?

   Mitäs sun ikävän kohde tekee työkseen?
   Ikävä
   146
   2189
  6. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   108
   1888
  7. Kun mennään...

   yhdessä petiin... Otathan mut peiton alle? Hyvää yötä toivottaa sun nalle. Oot mun oma hehkulamppu, Kauniimpi kuin nätein kukkakimppu. https://you
   Ikävä
   196
   1013
  8. Taitaa olla viimeinen talvi.

   Jos sähkön hinta talvella on 4-5 kertaa suurempi, kuin edellisenä talvena, niin mulla ei ole varaa lääkkeisiin, ei ruokaan, muita laskuja en voi maksa
   Pori
   89
   966
  9. Selvitetään syyt kalliiseen sähköön!

   Sähkön hinta pysyy hirmukalliina riippumatta kulutuksesta. Nytkin keskellä kesää sunnuntaina yli 30 snt/kWh. Mitä onkaan tulossa talvella? https://ww
   Maailman menoa
   238
   790
  10. Ohhoh! Michele Murphy-Kaulanen hämmentää vauvauutisella - Totuus on hieman toisenlainen!

   No nyt on aikamoinen "vauva"! Michele Minttu Murphy-Kaulanen on jakanut Instassa "iloisen perhetapahtuman". Lue juttu ja katso kuvat: https://www.su
   Kotimaiset julkkisjuorut
   6
   760
  Aihe