Penkin painajainen

Liquid

- Kaisa! Kiva kun pääsit tulemaan! Mikä sulla on tossa kassissa?

- Ajattelin, että kyllä sun pitää penkkariajelulla pysyä lämpimänä. Saat sitten vielä pitääkin sen, en jaksa roudata sitä Kuopioon takaisin.

Marin aamu oli ollut aika kiireinen. Pikkusisko Jonna hääräsi koko ajan kyselemässä miten abit olivat suunnitelleet iltamenonsa ja nyt tuli Kaisakin moikkaamaan Kuopiosta asti.

- Jonna hei, ihan totta. Nyt mun pitää kiirehtiä koululle. Kiitos muuten viime illan potkiaislauluista abeille, ne oli kivoja. Ja nythän mä tiedän kun Kaisakin tuli: tulkaa Espalle katsomaan meidän koulun penkkariautoa. Me heitellään teille karkkia.

Mari oli aina ollut vuotta nuoremmalle Jonnalle esikuva, olivathan he sitä paitsi samassa lukiossa, ja Jonna kirjoittaisi seuraavana vuonna ylioppilaaksi. Siksi pikkusisko seurasikin tiiviisti Marin edesottamuksia.

- Kauheesti tuli tuota kantamista..., Mari tuskaili.

- Hyvät haalarit pitää olla, tyttöjen äiti teroitti mieleen. Penkkariauton lavalla tulee kylmä näin helmikuussa.

Mari ja Jonna menivät yhtä matkaa koululle, Kaisa liittyisi Jonnan seuraan sitten Espalla. Abit valmistautuivat omassa luokkahuoneessaan, ja tokaluokkalaiset miettivät miten kiusata isompiaan. Päivä oli silti abien. Kiva hissanmaikka sai abeilta lahjaksi karttakepin ja äikänmaikka Väinämöis-hatun. Koulun pihalla tokaluokkalaiset kantoivat abit kuorma-auton lavalle, vaikka kuormat olivat painavia monen sonnustauduttua useaan päällekkäiseen villapaitaan ja haalareihin.

- Hei. Meille vielä tuo kassi mukaan! Siinä on porontalja!, Mari sai huudettua, ja avulias Jonna-sisko heitti kassin perään lavalle.

Hämeenlinnantietä etelään huristeltaessa lavalla tuli käsittämättömän kylmä. Mari kaivoi porontaljan kassista ja totesi sen tosi isoksi.

- Tämän alle mahtuu useampia! Jee!, Mari hihkaisi. Todellakin, pian olivat taljan alla Marin lisäksi myös Essi, Ninnu ja Teemu. Varsinkin Teemun läheisyys tuntui Marista lottovoitolta. Tuota poikaa hän oli himoinnut jo pitkään.

Taljan alla oli viimassakin lämmin, mutta jänisräikkää ei siellä voinut juuri käsitellä. Sieltäkin jaksoi kyllä auton Helsingin keskustan kaduille päästyä huudella ”NOLLA!, NOLLA! kadun varrella katsomaan kertyneille ihmisille. Essi ja Ninnu heittelivät karkkeja suuresta muovikassista.

Tumma burberry-huiviin sonnustautunut Mari nautti Teemun painautuessa ikään kuin vahingossa lähemmäs häntä porontaljan alla. He molemmat nojasivat auton lavaan ja huusivat koulunsa nimeä ja heittelivät karkkia lapsille. Auto liittyi pian eri puolilta kaupunkia tulevien kuoma-autojen letkaan, ja koulujen abit huutelivat lavanreunan yli toisilleen.

- Meillä on parhaat lavatekstit!, Teemu julisti Marille, - Mähän ton ideoin ja maalasin: ”Mannertenväliset risteilyabit”. Teemun maalaama kuva oli aika nerokas. Idea tuli siitä, että tänä iltana luokka lähtisi Tukholman-risteilylle, ja lavan reunaan kiinnitettyyn levyyn oli maalattu ohjus, joka osoitti kohti Tukholmaa.

- Toiselle puolella mä maalasin ton ”arABIT” –tekstin. Osama bin Ladenin mallina oli meidän reksi.

Mari nauroi vapautuneesti. Luuliko hän vain, vain painoiko Teemu lantiotaan Marin takamusta vasten? Lavalla tosin oli ahdasta.

Lyhyen Merisatamanrannassa kokoontumisen jälkeen autoletka lähti Etelärannan kautta Pohjoisesplanadille, jossa oli paljon ihmisiä odottamassa.

- Kato tuolla on mun pikkusysteri Jonna ja mun frendi Kaisa Kuopiosta!, Mari osoitti Teemulle. Hyvin tähdäten Mari yritti saada tavallista runsaamman karkkisateen satamaan Jonnan ja Kaisan päälle.

Lopulta kierros oli ohi, ja kuorma-autot lähtivät takaisin Hämeenlinnantielle. Viima lavalla oli niin pureva, että koko abilauma lakosi lavan lattialle. Teemulla ja Marilla oli suht lämmin, sillä nyt he olivat vällyn alla kahdestaan. Ruskeasuon risteystä ylittäessä Teemu veti porontaljan helman molempien pään yli ja sen muodostamassa näkösuojassa suuteli Maria suoraan suulle. Mari vastasi suudelmaan, ja taskumatista hörpätyn vodkan maku haiskahti varmaan Teemun nenään.

Kuorma-auto palasi lähtöpaikalle lukion pihaan ja kohmeiset abit pudottautuivat lavalta. Nyt piti kiirehtiä kunkin omaan kotiinsa vaihtamaan vaatteita ja valmistautumaan laivalle lähtöön. Järjestelyistä koululla aika paljon vastanneen Marin täytyi käydä vielä voikkasalin pukuhuoneessa, sillä haalarirustinki oli aika kuuma kaiken aikaa pidettäväksi, ja Mari oli jättänyt vaihtovaatteensa sinne. Porontaljaa mukana raahaten Mari lähti pukuhuoneille. Mitähän Teemun kanssa voisi laivalla tehdäkään?

Teemu kuitenkin hävisi jonnekin kavereidensa kanssa. Mari saapui tyhjään pukuhuoneeseen ja alkoi riisua ahtaita haalareitaan. Sen verran kuuma oli tullut, että Mari päätti riisuuntua kokonaan ja käydä suihkussa. Pukuhuone ja suihku olivat aivan tyhjiä.

Mari asettautui suihkun alle ja käänsi veden mahdollisimman kuumalle. Kylläpä lavalla oli ollut kylmä. Miksiköhän Teemu oli tuppautunut niin lähelle siellä lavalla? Olikohan hän kiinnostunut minusta, Mari aprikoi. Samalla hän huomasi hieman kiihottuneensa Teemun suudelmien ajattelemisesta, ja alkoi varoen tunnustella häpykieltään.

- Kröhöm, kuului yhtäkkiä suihkuhuoneen ovelta. Mari hätkähti ja käsi nousi äkkiä jalkovälistä suojaamaan kiinteitä puolipallomaisia rintoja. Teemu seisoi siinä hänen edessään ja Teemulla oli Marin metallinen taskumatti kädessä.

- Moi. Sulta putos tää taskumatti tonne auton lavalle. Mulle sanottiin et sä tulit tänne...

Teemu ei kiirehtinyt poistumaan suihkutilasta, jossa hän saattoi ihailla täysin alastoman Marin kurvikasta vartaloa. Marin hämmästykseksi myös Teemu alkoi riisua vaatteitaan.

- Mä tuun kanssa. Karsee hiki.

Samaan suihkuun Teemu ei sentään ängennyt, vaan valitsi toisen aivan Maria vastapäätä. Mari ajatteli ensin kääntää selkänsä Teemulta sulonsa peittääkseen, mutta pojan toimiessa itse hyvin estottomasti hän päätti jättää kauniit päärynänmuotoiset rintansa vapaasti pojan tarkkailtaviksi. Mitähän tästä tulisi? Mari päätti, että pakoon hän ei lähtisi. Katsotaan, miten Teemun kantti kestäisi.

Teemu sulki suihkun ja veden lotina lakkasi. Mari seisoi yhä sulkemansa suihkun alla suihkunraikkaana ja alasti. Teemu huomasi tuijottavansa Marin kiinteitä pystyjä rintoja sekä suihkun jäljiltä yhä pisaroiden peittämää paljasta vartaloa. Marin vaaleat hiukset laskeutuivat märkinä valtoimenaan tytön olkapäille. Teemu ei saanut silmiään irti Marin nänneistä, jotka kovettuivat tummiksi napeiksi suihkuhuoneen viileydessä. Jalkovälistä pilkotti aavistus vähäkarvaista siistiä karvakolmiota, jota Mari ei sitäkään enää viitsinyt käsillään suojella. Mari vastasi Teemun tutkailevaan katseeseen hymyillen.

- Pyyhettä ei tietenkään tullut mukaan…,Mari totesi pahoitellen.

- Pian tässä kuivahtaa, uskoi Teemu, - Tai sitten voidaan käyttää sitä porontaljaa.

- Täytyy varmaan pian lähtee, Mari tokaisi kuitenkin, - Koulun vaksi voi tulla tsekkaamaan nää lukitukset ennen iltaa. Ei täällä kai olis saanu suihkussa käydäkään.

Mari huomasi ihmeekseen ajattelevansa pikemmin heidät mahdollisesti yllättävää vahtimestaria kuin ujostelevansa Teemun edessä. Teemun kanssa alasti oleminen tuntui jotenkin luontevalta. Katsahtaessaan pojan jalkoväliin Mari huomasi katseensa saavan aikaan hermostunutta liikettä siellä. Pojan kulli värähti ja alkoi sitten nykäyksittäin kivuta seisovaan asentoon silkasta ajatuksesta olla naisen mittailevan katseen tarkkailtavana.

Mari ei ollut huomaavinaan Teemun kullissa tapahtuvaa reaktiota, vaan suunnisti kohti pukuhuonetta.

- Oikeestaan joo, se porontalja voi olla tosi hyvä pyyhe.

Pukuhuoneeseen päästyään Mari kiskoi porontaljan muovikassista ja levitti sen pitkäksi istuinalustaksi pukuhuoneen pitkälle puupenkille. Kylpypyyhkeeksi suuri talja oli sittenkin kömpelö, joten Mari tyytyi pyyhkäisemään itseään taljan yhdellä reunalla. Nahkea talja ei vettä imemättömänä edes kuivanut ihoa kunnolla.

Teemu päätti ilmeisesti luottaa ilmakuivaukseen, sillä hän vain istahti samalle porontaljalle puolen metrin päähän Marista. Suurella taljalla kyllä riitti tilaa, heidän välilleen olisi mahtunut parikin luokkakaveria istumaan. Mari ei saanut mielestään Teemun kuumaa suudelmaa penkkariauton lavalla, ja juuri nyt hän janosi uutta samanlaista. Teemun puolestaan täytyi ihmetellä, miksei Mari kiirehtinyt vieläkään pukeutumaan.

Siinähän päivä sitten olisi mennytkin, ellei Mari olisi päättänyt puheenaihetta.

- Sulla tais vähän ruveta toi yks systeemi heräilemään…

Teemu katsahti nousevaa jortikkaansa ja nyt tavallaan helpottuneena lopetti sen vähäisenkin peittelemisen antaen sen nousta tytön mieliksi ihan täysjäykäksi asti. Istuma-asennossa seisokki ei tietenkään kovin hyvin näkynyt, mutta Marille annettavaa esitystä parantaakseen Teemu nojautui lähes selälleen asti taaksepäin, jolloin punainen terska nousi jalkovälistä selvästi erottuen kohti taivasta. Nyt ei Marille voinut olla epäselvää mistä oli kyse.

- Joo. Niin tais. Semmonen se on. Aina pystyssä kun on naisia paikalla.

Teemu antoi katseensa viipyä Marin päärynärinnoilla ja varmisti täten seisokkinsa armottoman kovuuden. Mari hihitti ääneen huomatessaan valtansa tuohon lumottavaan boakäärmeeseen.

- Tosi makee. Kuinka sä ton teet?

- Helppoa. Riittää kun katselen sua.

- Enkä mä oo edes koskenu siihen!

- Se varmaan räjähtäis jos sä koskisit…

Mari hymyili.

- Räjähtäis? Sehän pitäis nähdä!

Mari nousi taljalta ja kääntyi seisomaan Teemun eteen. Teemun kalu seisoi ojossa Maria kohti osoittaen. Mari ei koskenut siihen, vaan kumartui suutelemaan Teemua suulle aivan kuin he olivat tehneet auton lavalla. Mari oli utelias näkemään, millainen vaikutus suutelulla olisi Teemun paljaaseen kaluun.

Teemun kalu nytkähti varmaan viisi senttiä pituutta suudelman voimasta. Teemu asetti kätensä Marin lanteille ja veti tyttöä lähemmäs itseään. Teemun kalu kosketti kevyesti Marin reittä. Teemun kädet sivelivät Marin pehmeitä pakaroita ja huulet kurottuivat koskettamaan tytön päärynänmuotoisia rintoja suudellen niistä molempia. Marin hengitys alkoi kiihtyä. Tämäpä tuntui hyvältä…

Yhtäkkiä Mari käännähti niin, että pääsi istumaan Teemun polvelle poikittain. Tässä asennossa seisovalle kullille ei juuri jäänyt tilaa, vaan se jäi täyspystyyn asentoon Teemun vatsan ja Marin lämpimän reiden väliin. Mari kumartui suutelemaan Teemua uudemman kerran, ja Teemu perehtyi Marin rintojen hiplaamiseen tunnustellen myös tytön kiinteää vatsaa ja hyväillen polvia ja reisiä. Reittänsä vasten Teemu saattoi aavistaa Marin pillun lämmön vain näinkin lähellä pojan seisovaa kalua.

Mari liikautti asentoaan Teemun polvella sen verran, että mahtui sujauttamaan pojan kovan peniksen käteensä. Miten kovalta se tuntuikaan! Voiskohan tuota kokeilla sisäänsä, vähän vain, vaikkei nyt ollutkaan kondomia mukana? Uteliaisuus saada tutustua tuohon jäykkään tappiin oli samassa Marista vallan.

-. Haluutsä…laittaa sen mun sisään? Hetkeks vain, kun meillä ei oo kortsua…

Teemu oli enemmän kuin halukas.

Mari painautui puolimakaavaan asentoon porontaljalle pukuhuoneen valkoiseen betoniseinään nojaten ja levitti reitensä Teemule. Teemu nousi ylös seisomaan ja nyt hänen kiihotettu tappinsa seisoi oikein tanassa seisokkinsa aiheuttajaa syyttävästi osoittaen. Aavistus tytön pilkottavista pillunhuulista sai kullin nytkähtelemään odotuksesta, että se kohta saisi sukeltaa Marin uumeniin.

- Oo mulle kiltti, jooko?, Mari aneli. Teemu nyökkäsi.

Mari ohjasi Teemun kovan peniksen häpyhuulilleen ja toivoi punaisen perunamaisen terskan löytävän tiensä tyttöä satuttamatta. Sen verran kosteaksi oli Marikin käynyt, että alkuvaikeuksien jälkeen Teemun terska upposi pillunhuulten väliin ja Mari halusi Teemun pitävän sen hetken siinä ja antavan Marin totutella kalun muotoihin pillunsa suulla. Teemun terska oli jo kolme senttiä Marin sisässä, kun Mari vielä epäröi tulisiko tässä paikassa sittenkään rakastella. Kerta olisi hänen ensimmäisensä, vahtimestarin kehnoon kuntoon päästämä pukuhuoneen penkki huojahteli alla, ja kondomiakaan ei ollut mukana. Vaksi tai joku luokkakavereista voisi tulla milloin vain pukuhuoneeseen.

Mari liikutteli pillunhuulillaan tullitarkastuksessa olevaa Teemun kalua ylös ja alas hieroen sitä pilluaan vasten säännöstellen kätensä vankalla otteella Teemun kyrvänvarresta miten paljon Teemulla oli lupa työntää kaluaan Marin sisään. Malttamattomana Teemu olisi kai työntänyt jo koko heppinsä aivan pohjaan asti, mutta Mari pelkäsi liian kovaa rynkytystä, että se voisi vaikka sattua.

Jotenkin Mari tunsi kuitenkin pillunsa olevan kättänsä sallivampi, ja venyvän aina sitä mukaa kun Teemun tunkeileva kulli pyrki syvemmälle. Lopulta Mari puristi Teemun kalua enää sen juuresta ja keskittyi sitten punnitsemaan pojan kiveksiä kämmenellään. Pojan innokkaan tapin Mari antoi viimein tulla sisälleen aivan pohjaan asti, ja ihmeekseen Mari huomasi ettei se ollut sattunut yhtään.

Nyt Teemu aloitti nuoren miehen alkukantaisella vaistolla kiihkeän pumppausliikkeen Marin pilluun. Heidän elimensä sykähtelivät toistensa liikkeisiin vastaillen ja toisen mittoihin tutustuen. Marin pillunlihakset oudoksuivat tunkeilijaa ja piirittivät sitä puristellen sitä joka puolelta. Teemu kokeili Marin mittaamatonta syvyyttä, ja Mari heräsi äkkiä huomaamaan, että ilman kortsua tätä ei kannattanut turhan kauaa jatkaa.

Teemun kalu pumppasi sisään ja ulos ja penkki huojahteli ja narskui Marin alla. Mari tunsi pillunsa olevan aivan märkä ja valmis antamaan Teemun nytkytellä pientä penistään sen sisällä vaikka kuinka kauan. Porontalja luisti hieman penkillä Marin alla, ja Mari tiesi noin viisi minuuttia kestäneen rakastelun ajan, että Teemun reaktioita olisi tarkkailtava kaiken aikaa, ettei poika pääsisi ruiskauttamaan spermojaan hänen sisäänsä näin ilman kondomia.

Jatkuvasti kitissyt penkki narskahti kerran kuuluvasti ja huojahti Marin alla. Seuraavassa sekunnissa penkin metallijalat niiasivat rivissä ja penkki rämähti lattialle vieden Marin ja Teemun mukanaan. Teemun jäykkä kalu luiskahti ulos Marista ja poika kaatui pitkin pituuttaan Marin päälle. Onneksi pehmeä porontalja esti heitä molempia satuttamasta itseään.

- Penkin jaloista on ruuvit ruostunu poikki!, Teemu huudahti todeten tapahtuneen. Teemun kalu seisoi vieläkin Marin mielestä ihanasti pystyssä. Teemu olisi kai mielellään jatkanut tässä Marin päällä leväten siitä mihin jäätiin, mutta Mari ymmärsi keskeytyksen tulleen hyvään aikaan. Tästä jatkettaisiin illalla laivan hytissä.

- Noustaan. Toi rämähdys tais kuulua toiselle puolelle koulua. Vaksi voi tulla pian.

Ei Mari vallan väärässä ollutkaan. Tuskin he olivat kiskoneet housut jalkaansa ja hieman takkia niskaan ja loput vaatteet kainaloonsa, kun käytävästä vielä usean oven takaa kuului askeleita ja suuren avainnipun kilinää. Mari ja Teemu olivat ulkona Teemun autossa hyvissä ajoin ennen kuin vaksi ehti pukuhuoneeseen asti.

Jonna-sisko kertoi myöhemmin, että koulun ilmoitustaululle oli ilmestynyt lappu:

Ilkivaltaa tyttöjen pukuhuoneessa

Viime perjantaina hajotettiin ilkivaltaisesti voimistelusalin pukuhuoneesta
tyttöjen puolella penkki. Asiasta tietäviä pyydetään kertomaan havainnoistaan
vahtimestarille.

Pukuhuoneeseen unohtuneen porontaljan voi käydä lunastamassa opettajainhuoneesta.

Vahtimestari

1

10258

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kävi ilmi

   että Mari olikin tullut raskaaksi, vaikkei arviolta 13-vuotias kirjoittaja tiennytkään sen olevan mahdollista myös ennen siemensyöksyä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kirja: Martina Aitolehti näki narkomaani-siskonsa piikitetyn käsivarren: "Sillä hetkellä tajusin..."

   Hyvinvointiyrittäjä ja triatlonisti Martina Aitolehti avautuu rehellisesti mm. pikkusiskonsa-Steffin huumehöyryisestä elämästä uudessa elämäkertakirja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   4603
  2. Loiri on kuollut.

   Poistui kuvioista.
   Maailman menoa
   187
   3738
  3. Martinan vastenmielinen menneisyys

   Martinan kirjasta julkaistujen otteiden perusteella hän on vastenmielinen sarjapettäjä ja epävakaa persoona. Kukaan normaali ihminen ei huuda kuutta t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   279
   2820
  4. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   68
   2406
  5. Miksi Martina puhuu kirjassaan

   …muunneltua totuutta. Hän ei ole ollut apuvalmentajana hevostallilla nuoruudessaan. Hän on ollut ihan tavallinen tallityttö muiden tallityttöjen jouko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   155
   1822
  6. Kiinasta taas uusi virus maailman iloksi

   Kiinassa on tunnistettu uusi Langya henipavirus (LayV), johon on sairastunut jo kymmeniä ihmisiä. Tutkijoiden mukaan virus on todennäköisesti tarttun
   Maailman menoa
   78
   1803
  7. Loiri oli minusta vastenmielinen

   Loirin kaikkea tekemistä leimaa hänen Uuno Turhapuro filminsä. Uuno filmit ovat olleet minulle aina todella vastenmielisiä. Tuo poru
   Maailman menoa
   215
   1317
  8. Parisuhdeodotukset

   Ajattelin ohittaa tämän päiväisen palstahärdellin ja viedä keskustelua alueelle, joka kovasti mietityttää ja joka saa tuntemaan suurehkoa rakkauden va
   Sinkut
   168
   1017
  9. Martina - Taistelija (WSOY) on menestyskirja

   Mukavaa luettavaa ja paljon kauniita kuvia Martinasta. Loppukesä menee tämän kirjan parissa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   135
   893
  Aihe