Ensimmäiset talkoot

Anonyymi

Olimme päässeet syystalkoisiin. Tehtävät oli hoidettu ja sauna lämmitetty. Olisi löylyjen ja uimisen aika. Ilta oli ehtinyt jo alkuyöksi ja aikuiset rupesivat olemaan humalassa. Pihalla oli syksyisen hämärää mutta kesäisen lämmintä. Sähköjä ei vielä oltu kytketty. Saunassa oli oikeasti pimeää. Vain oven aukaisu toi hetkeksi valoa. Jäin rappusten yläpäähän räpyttelemään silmiäni nähdäkseni vapaan paikan istua.
Humalaisen miehen ääni pyysi poikaa peremmälle. Se ei tiennyt minun nimeä. Pariskunta istui lauteiden perällä. Siellä missä oli mahdollista käydä selälleen. Ovi kävi. Valon säie leikkasi pimeyttä. Naisen valkeat rinnat loistivat silmänräpäyksen ajan majakkana. Astuin askeleen peremmälle. Tartuin naisen ojennettuun käteen. Puristus oli tiukka ja vaativa.
Hetkittäiset valon häivähdykset valaisivat rappusia lauteille. Täällä perällä pimeys tuntui pysyvältä. Otin varmoja askelin naisen ohjatessa. Perillä käännyin ympäri istuakseni pariskunnan väliin. Miehen sormet tarttuivat lanteisiini. Istu vaikka tähän, kuulin kuiskauksen. Koko kehoni paino olin täysin miehen käsissä. Kosketus oli yllätys. Odotin reidet polville tai jotain. En öljyistä kiilaa pakaroiden väliin.
Haukoin henkeä kalun upotessa peppuuni. Kosketus yllätti minut täysin. Oma painoni sai peppuni avautumaan miehelle. Vielä miehen käsien ohjatessa minut syliinsä ajattelin istumista reisien päällä. Miehelle tämä ei voinut ollut ensimmäinen kerta. Täysin pimeässä ilman mitään kosketusta. Mies tunkeutui suoraan sisääni. Säikähtäen tajusin olla huutamatta. Kädet halasivat minua. Mies puristi minua sylissään.
Vieressä istuvat koskettelivat minua. Kädet levittivät reisiäni. Miehen vaimo istui oikealla. Vasemmalla oli täysiarvoitus. Avauduin lisää ja mies upposi syvemmälle. Huulet koskettelivat selkääni. Sormet laskivat kylkiluitani. Hän laskeutui selälleen. Kämmenet pitivät minut istumassa. Avustajat nostivat polveni ylös. Vain peppuaukkoni puristus sisälläni olevan kalun varresta esti minua valumasta alaspäin. Tärisin, en kestänyt kauaa. Annoin periksi, kuin kaikki voima olisi kadonnut kehostani. Oikeastaan imin sitä sisääni. Valuin alaspäin, miehen tunkeutuessa syvemmälle. Kaikki tajusivat kuinka työnsin käteni alas pakaroihini yrittäen avata aukkoani vielä lisää. Istuin selällään makaavan päällä. En voinut hillitä itseäni. Yritin pyörittää lanteitani. Sisälläni aisa kasvoi vain. Ei vaikutusta vaikka itse pulppusin spermaa kuin Strokkuri höyryävää vettä islannissa.
Se hieroi minua lanteitaan vasten. Hivuttautui takaisin istumaan. Mies allani voihkaisi hiljaa. Puristin sitä anuksellani tiukasti. Pelkäsin sen lähtevän sisältäni kesken pois. Kolmikko auttoi minut seisomaan jalkatasolle. Mies seurasi mukana kiinni pitäen. Itse laitoin etukumarassa kädet polviin. Vieressä istujat pitivät kättä suuni edessä ja toisella levittivät pakaroitani. Mies aloitti hitaasti ulos vedolla.
Mies nai kaikessa rauhassa lauteilla minua. Kalu upposi sisääni ja vetäytyi ulos. Olisin huutanut ilman suuni tukkivia käsiä. Vieressä istuvien kädet pitivät minua aloillaan. Olisin vastannut miehen työntöihin jos olisin voinut. Nyt olin kuin sidottu paikoilleni. Tahti kiihtyi lopulta. Lanteet iskeytyivät pakaroihini. Lopulta sen sormet siirtyivät harteisiini. Puristus oli raju. Kalu purkautui sisälleni. Huohotimme hetken pimeydessä. Olisin halunnut seurata häntä sylissä istuen. Mutta sitä ei sallittu. Mies vetäytyi pepustani, rojahti istumaan huohottaen. Odotin hiljaa mitä tapahtuisi. Nainen tarttui minua kädestä. Veti kohti rappusia. Laskeuduin hänen jälkeen. Kuuman kiukaan vieressä hän halasi minua. Täysi pimeys ympäröi yhteen kietoutuneet vartalomme. Sä olet yhtä kuuma kuin tuo kiuas. Himokas narttu se sanoi.

0

713

  Vastaukset

   SEISKA.FI

   Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Opettaja koulutus uusittava välittömästi. Ei vastaa tätä päivää.

    Kun näiden kiusaamisten ja tunnilla häiriköinti tapausten määrä näyttää vain lisääntyvän ja pahentuvan on opettajakoulutusta pakko muuttaa. Kolme asi
    Maailman menoa
    528
    3937
   2. Maisahan sen aloitti - pettämisen

    Tässä se nähtiin. Maisa petti Jaria JO viikko kihlajaisten jälkeen. Ai ai mikä tytsy. https://www.is.fi/ralli/art-2000006654320.html Ota ja lue totuus
    142
    2671
   3. Linnan juhlat on peruttu!

    Ne järjestetään toisella tavalla: https://yle.fi/uutiset/3-11568594
    Maailman menoa
    351
    1646