Ensimmäiset talkoot

Anonyymi

Olimme päässeet syystalkoisiin. Tehtävät oli hoidettu ja sauna lämmitetty. Olisi löylyjen ja uimisen aika. Ilta oli ehtinyt jo alkuyöksi ja aikuiset rupesivat olemaan humalassa. Pihalla oli syksyisen hämärää mutta kesäisen lämmintä. Sähköjä ei vielä oltu kytketty. Saunassa oli oikeasti pimeää. Vain oven aukaisu toi hetkeksi valoa. Jäin rappusten yläpäähän räpyttelemään silmiäni nähdäkseni vapaan paikan istua.
Humalaisen miehen ääni pyysi poikaa peremmälle. Se ei tiennyt minun nimeä. Pariskunta istui lauteiden perällä. Siellä missä oli mahdollista käydä selälleen. Ovi kävi. Valon säie leikkasi pimeyttä. Naisen valkeat rinnat loistivat silmänräpäyksen ajan majakkana. Astuin askeleen peremmälle. Tartuin naisen ojennettuun käteen. Puristus oli tiukka ja vaativa.
Hetkittäiset valon häivähdykset valaisivat rappusia lauteille. Täällä perällä pimeys tuntui pysyvältä. Otin varmoja askelin naisen ohjatessa. Perillä käännyin ympäri istuakseni pariskunnan väliin. Miehen sormet tarttuivat lanteisiini. Istu vaikka tähän, kuulin kuiskauksen. Koko kehoni paino olin täysin miehen käsissä. Kosketus oli yllätys. Odotin reidet polville tai jotain. En öljyistä kiilaa pakaroiden väliin.
Haukoin henkeä kalun upotessa peppuuni. Kosketus yllätti minut täysin. Oma painoni sai peppuni avautumaan miehelle. Vielä miehen käsien ohjatessa minut syliinsä ajattelin istumista reisien päällä. Miehelle tämä ei voinut ollut ensimmäinen kerta. Täysin pimeässä ilman mitään kosketusta. Mies tunkeutui suoraan sisääni. Säikähtäen tajusin olla huutamatta. Kädet halasivat minua. Mies puristi minua sylissään.
Vieressä istuvat koskettelivat minua. Kädet levittivät reisiäni. Miehen vaimo istui oikealla. Vasemmalla oli täysiarvoitus. Avauduin lisää ja mies upposi syvemmälle. Huulet koskettelivat selkääni. Sormet laskivat kylkiluitani. Hän laskeutui selälleen. Kämmenet pitivät minut istumassa. Avustajat nostivat polveni ylös. Vain peppuaukkoni puristus sisälläni olevan kalun varresta esti minua valumasta alaspäin. Tärisin, en kestänyt kauaa. Annoin periksi, kuin kaikki voima olisi kadonnut kehostani. Oikeastaan imin sitä sisääni. Valuin alaspäin, miehen tunkeutuessa syvemmälle. Kaikki tajusivat kuinka työnsin käteni alas pakaroihini yrittäen avata aukkoani vielä lisää. Istuin selällään makaavan päällä. En voinut hillitä itseäni. Yritin pyörittää lanteitani. Sisälläni aisa kasvoi vain. Ei vaikutusta vaikka itse pulppusin spermaa kuin Strokkuri höyryävää vettä islannissa.
Se hieroi minua lanteitaan vasten. Hivuttautui takaisin istumaan. Mies allani voihkaisi hiljaa. Puristin sitä anuksellani tiukasti. Pelkäsin sen lähtevän sisältäni kesken pois. Kolmikko auttoi minut seisomaan jalkatasolle. Mies seurasi mukana kiinni pitäen. Itse laitoin etukumarassa kädet polviin. Vieressä istujat pitivät kättä suuni edessä ja toisella levittivät pakaroitani. Mies aloitti hitaasti ulos vedolla.
Mies nai kaikessa rauhassa lauteilla minua. Kalu upposi sisääni ja vetäytyi ulos. Olisin huutanut ilman suuni tukkivia käsiä. Vieressä istuvien kädet pitivät minua aloillaan. Olisin vastannut miehen työntöihin jos olisin voinut. Nyt olin kuin sidottu paikoilleni. Tahti kiihtyi lopulta. Lanteet iskeytyivät pakaroihini. Lopulta sen sormet siirtyivät harteisiini. Puristus oli raju. Kalu purkautui sisälleni. Huohotimme hetken pimeydessä. Olisin halunnut seurata häntä sylissä istuen. Mutta sitä ei sallittu. Mies vetäytyi pepustani, rojahti istumaan huohottaen. Odotin hiljaa mitä tapahtuisi. Nainen tarttui minua kädestä. Veti kohti rappusia. Laskeuduin hänen jälkeen. Kuuman kiukaan vieressä hän halasi minua. Täysi pimeys ympäröi yhteen kietoutuneet vartalomme. Sä olet yhtä kuuma kuin tuo kiuas. Himokas narttu se sanoi.

7

9360

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hyvä juttu

      • Anonyymi

        Pelkkää skeidaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pelkkää skeidaa.

        Kirjoita parempi jos kykenet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pelkkää skeidaa.

        Pano ku pano


    • Anonyymi

      Etköhän nyt ole kopioinut tämän sadun riittävän monta kertaa.

      • Anonyymi

        Ja sä olet aina lukenut


    Ketjusta on poistettu 24 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      3537
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2191
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1965
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1650
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe