Coloplast-verkkoja, ja kohdupoistoleikkauksia tuputettu Tays:issa

Anonyymi

Yle Areenalla on nähtävillä, tänään 20.5.2019, tv1:llä näytetty dokumentti, mm. Coloplast-verkoista, joita on laitettu naisille, kohdunpoiston ym gynekologisten leikkauksien yhteydessä.

Onko täällä naisia, joilla on kyseisiä verkkoja, ja nauhoja, on laitettu, tai joille on tyrkytetty niitä, jopa aiheettomia kohdunpoistoleikkauksia tuputtamalla "varmuuden vuoksi" esim. hyvänlaatuisten myoomien yhteydessä ?

Kokemuksia olisi hyvä jakaa, että Suomessakin saataisiin rajoja, monikansallisten kaupallisten "terveydenhoidon" alan veropakolaisyrityksien, aggressiiviselle, ihmisten terveyksille haitallisten tuotteiden, mm. verkkojen ja nauhojen, kauppaamiselle.

4

185

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Dokumentti oli tanskalainen ja siinä kerrotiin, että syytteitä on nostettu Usa:ssa ja Tanskassa, mutta mikä on Suomen tilanne ?

   Suostuvatko naiset Suomessa kaikkeen, mitä lääkärit heille terveydenhoidossa kauppaavat ? Seuraukset voivat olla vakavia, ihmisten terveyksille ja hengille, joten olisi syytä, keskustella täälläkin, mm. aiheettomista gynekologisista leikkauksista ja niiden yhteydessä, asennettavista tuotteista, ihmisten sisälle.

   • Anonyymi

    Tuttavani kävi juuri naikkarilla ja (onneksi) kieltäytyi verkon laittamisesta. Tuumasi että katsotaan sitten jos roikkuu ulos saakka.


  • Anonyymi

   Tuputettu on kyllä lievä sana, kovaa painostusta ja aggressiivista myymistä se on. Ei tarvitse minkään "roikkua", vaan käytännössä, ihan terveille naisille , on väen vängällä kauppaamista, kyseisen tanskalaisen lääkefirman muovikrääsää, asennettavaksi, silvottavien naisten kohtujen ja munasarjojen tilalle.

   Taitaa sama firma, mainostella nyt HPV-rokotteitaan, nuorten naisten immuniteetin kaatamiseksi, eli aloitetaan jo varhain, painostaminen lääkebisneksien osakkeidenomistajien, luksuselämien maksamiseen.

   TAYS pitäisi kyllä laittaa, vastuuseen ja rikostutkintoihin, naisten silpomisesta, "varmuuden vuoksi", eli rahastuksen takia. Moni ei ole enää kertomassa, miten kävi ja moni on vammautunut loppuiäkseen.

   • Anonyymi

    Virossa lääkäri sanoi,että missään tapauksessa hän ei käyttäisi verkkoja. Niistä on tullut valtavasti komplikaatioita. Verkot tullut limakalvon läpi ja estänyt yhdynnän täysin.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan Emma gaala.

   Luuleeko Martina olevansa koko Emmagaalan pääjehu vai mikä on? Monta päivää jo laittanut itseään gaalaa varten,ja tottakai, pois kotoa hotelliin pakko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   352
   3249
  2. Erika Vikman Emmagaalassa

   Luulin nähneeni tuolta harakalta kaiken, mutta erehdyin. Mikä hiton riepu sillä on päällä? Hirveä ilmestys!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   272
   2621
  3. Ilman heijastinta ?

   Kauhavalla lenkkeilijä menehtyi auton törmättyä päin. Kyllä se heijastin on halpa henkivakuutus pimeällä, toki ei ole tietoa että onko heijastinta käy
   Kauhava
   15
   2147
  4. Olen tajunnut että tein virheen

   Kun meidän yhteys katkesi. Olisit ollut se oikea nainen mulle, miten enää voisin asian korjata? Olen pahoillani.
   Ikävä
   128
   1980
  5. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   386
   1880
  6. Sofia lähti taas matkalle

   sinä ja minä emme....
   Kotimaiset julkkisjuorut
   153
   1494
  7. Kerro itsestäsi jotain, joka tulisi todennäköisesti yllätyksenä kaivatullesi

   Hyvässä tai pahassa. (Mutta mieluummin tietysti olisi kiva kuulla niitä hyviä asioita!)
   Ikävä
   122
   1416
  8. Martina, uusi hirviö Jocelyn Wildenstein

   Emma gaalan matolla Martinan esiintyi tänään, naama muuttuneena hirviön kaltaiseksi, kuten överi kauneusleikkauksia itselleen tehnyt Jocelyn Wildenste
   Kotimaiset julkkisjuorut
   296
   1403
  9. Miehen malli ja rooli tässä yhteiskunnassa

   Eli olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että miehen rooli on ollut murroksessa jo vuosikymmenien ajan ja yhä edelleen se on vähän hakusessaan. En ole
   Sinkut
   237
   1107
  10. 82 prosenttia kannattaa Natoa!!!

   SUOMALAISTEN Nato-jäsenyyden kannatus on koko ajan vahvistunut ja vankistunut. IS:n Taloustutkimuksella teettämän kyselyn mukaan 82 prosenttia on sit
   NATO
   263
   1014
  Aihe